Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Ben bugün aldım bu iki ürünü çok araştırdım fotoğraf ve link paylaşıyorum. İndirimli şekilde aldım çok iyi denk geldi. Normal toplam fiyat 38 bindi 26 bine denk geldi.

cok tesekkur ederim 🙏🏻

ben de modeller arasinda kayboldum vallahi, fiyat-performans urunu ariyorum ama cocuklar soz konusu olunca oyle bir sey cok yok galiba. uygun fiyatli olanlar da kalitesiz gibi duruyor 😒

Herkese selaamm. Yarın yurtdışına çıkacağımız için doktor bugün görmek istedi,rahim ağzı uzunluğuna falan baktı çok şükür her şey yolunda,iznimi aldım :)
Onun dışında kabızlık ve gaz durumum için magnezyum yazdı umarım faydasını görürüm.
Son olarak da tetanoz aşısını sordum,üzerinde biraz konuştuk ve sonuç olarak yaptır bence dedi

cok tesekkur ederim 🙏🏻

ben de modeller arasinda kayboldum vallahi, fiyat-performans urunu ariyorum ama cocuklar soz konusu olunca oyle bir sey cok yok galiba. uygun fiyatli olanlar da kalitesiz gibi duruyor 😒
Canım bazı şeylerde maalesef ucuza kaçılamıyor tabii ki bütçe çok önemli her aile en iyisini tedarik edemeyebilir bu da strese neden olmamalı alamadım edemedim diye. Yine her bütçeye uygun modeller var yok değil ben gerçekten çok araştırdım. Ha bu markayla aynı değildir ama yine de fiyat performans ürünüdür.

Canım bazı şeylerde maalesef ucuza kaçılamıyor tabii ki bütçe çok önemli her aile en iyisini tedarik edemeyebilir bu da strese neden olmamalı alamadım edemedim diye. Yine her bütçeye uygun modeller var yok değil ben gerçekten çok araştırdım. Ha bu markayla aynı değildir ama yine de fiyat performans ürünüdür.

oyleymis gercekten. tecrubeyle ogreniyoruz iste. ☺️

bebek urunleri satan bir magazaya gidince soylediklerine bakacagim muhakkak 🙏🏻☺️ merkeze uzakta oturdugumuz icin, not aliyorum onerilenleri gidince topluca incelerim artik.

Kizlar kaç kilo aldiniz Ben bir anda almaya başladim kilo umarim boyle hizli almaya devam etmem 🤦
Ben diyetisyene gidiyorum hamileliğimin başından bu yana 68 kilodan 73.5 kiloya çıkmıştım hemen diyetisyene başladım diyetle birlikte şu an güncel kilom 66.5. Başlangıcın da altına düştük. Benim korkum gebelik şekeriydi. Ben polikistik overliyim hem de mükemmel bir pcosa sahibim yani insülin direnci vs tavan o yüzden başladım. Sana da tavsiyem bir şey olmaz demeyeceğim sen de deme ve diyetisyenle görüş yönlendiriyor doktorlar devlette olur fark etmez illa özel diyetisyene gerek yok canım.

oyleymis gercekten. tecrubeyle ogreniyoruz iste. ☺️

bebek urunleri satan bir magazaya gidince soylediklerine bakacagim muhakkak 🙏🏻☺️ merkeze uzakta oturdugumuz icin, not aliyorum onerilenleri gidince topluca incelerim artik.
Hiç stres olma her fiyata göre emin ol var canım benim güzel bir eminim ki bulursun. 😍😍

Ayyy kıyamam küçücük yaşta ya bir daha olmasın allah korusun. Anlıyorum önemini bir de yaptırmam allah korusun bir şey olur. Ne desem oluyor negatif konuşsam tövbe ya o yüzden doktorumla konuşacağım muhakkak
Normalde 5 senede bir yaptırılmalı tetenoz aşısı. Bende önce dokdorumla konuşacağım tabiki.

Benim doktorumun eşi detaylı ultrasonu yapıyor fiyatı 3000 ikiz olduğu için 4800 yapıyorum. Benimde Kıbrıs’ta tek avantajım doktorum ve bize yaptığı indirimler 😂 Türkiye de pahalıymış ya
Canım İstanbuldakiler randevu düşürmeye çalışsın talep oluştursun. Devlette gerçekten çok iyi perinatologlar var
Haseki de Ali çetin
Sarıyerde etfalde Şule birol ince

Şuan ben tam olarak 19. Haftamdayım
Nisanın 8 ine randevu aldım detaylı ultrason için perinatolojiden
Erken değil dimi ?

Ben tetenoz aşısını yaptırmayı düşünüyorum zira tetenozun eşiğinden döndüğüm için ne kötü bir şey olduğunu biliyorum nerdeyse ayağımı kaybediyordum ben tetenoz yüzünden.
Beni aile hekiminden hemşirem mayısta çağırmıştı tetenoz için. İlk gebeliğimde de yapmışlardı
Yaptırcak olan varmı

Ben diyetisyene gidiyorum hamileliğimin başından bu yana 68 kilodan 73.5 kiloya çıkmıştım hemen diyetisyene başladım diyetle birlikte şu an güncel kilom 66.5. Başlangıcın da altına düştük. Benim korkum gebelik şekeriydi. Ben polikistik overliyim hem de mükemmel bir pcosa sahibim yani insülin direnci vs tavan o yüzden başladım. Sana da tavsiyem bir şey olmaz demeyeceğim sen de deme ve diyetisyenle görüş yönlendiriyor doktorlar devlette olur fark etmez illa özel diyetisyene gerek yok canım.
62.5 filandim gebelikten önce şimdi 65.25 oldum Öyle cokta yemek yemiyorum ama 17.haftaya göre normalmi bilmiyorum🤦Gitsem iyi olur aslinda

62.5 filandim gebelikten önce şimdi 65.25 oldum Öyle cokta yemek yemiyorum ama 17.haftaya göre normalmi bilmiyorum🤦Gitsem iyi olur aslinda
Kız çok almamışsın bir an da aldım diyince benim aklımda dönen senaryolar hahah 😂 Yine gidebilirsin ne kaybedersin ki alman gereken kilo şeklinde alırsın misler gibi biter hamilelik 😍

Beni aile hekiminden hemşirem mayısta çağırmıştı tetenoz için. İlk gebeliğimde de yapmışlardı
Yaptırcak olan varmı
Benide bayramdan sonra çagirdi hemsire ama ben kendi doktoruma sorcam iki doz yapilcakmiş riske atmak istemiyorum hic biseyi bu arada sen kac kilo aldin canim 🤦ay bu hizla gidersek obirik olcaz deprem stresinden yemeye verdim kendimi bugunde firtina var stresten erkenden dogurcam oyy Allah korusun ama asiri kaygiliyim Allah sonumuzu hayretsin😥

Back
X