Cnm çok guzel çıkmış değerin masallahHerkese merhaba, cuma günü gebelik testim çift çizgiydi cumartesi kan verdim 248 çıktı hcg değerim. inşallah bu kritik zamanları hayırlısı ile bitiririz hepimiz. sat tarihime göre 4. hafta içindeyim bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum böyle olanınız var mı?
ya iyi mi gerçekten? acildeki doktor biraz düşük dedi benimde yarın var doktor kontrolüm hem tekrar bir kan veririm hem de doktorla görüşürüm dedim. inşallah seninde beta yükselmiştir şubat annesi oluruz hepimiz :)Cnm çok guzel çıkmış değerin masallah
Bnde yarın beta verip, doktorla konusucam
Nden düşük dediki daha ilk beta verışınya iyi mi gerçekten? acildeki doktor biraz düşük dedi benimde yarın var doktor kontrolüm hem tekrar bir kan veririm hem de doktorla görüşürüm dedim. inşallah seninde beta yükselmiştir şubat annesi oluruz hepimiz :)
Hayırlı olsun inşallahHerkese merhaba, cuma günü gebelik testim çift çizgiydi cumartesi kan verdim 248 çıktı hcg değerim. inşallah bu kritik zamanları hayırlısı ile bitiririz hepimiz. sat tarihime göre 4. hafta içindeyim bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum böyle olanınız var mı?
bilmiyorum ki bakalım yarın doktor tekrar ister herhaldeNden düşük dediki daha ilk beta verışın
Yumurtlamaya göre çok iyi bnce betan
Bn daha 50 betadan yüksegını gormedım bu zamana kdr
kese göründü mü sizdeHayırlı olsun inşallahPrograma göre 5+0 görünüyorum kasık ağrım sık sık oluyor
Bende bugün ögrendimm testim çift cıktı kan testi verdim sonuc bekliyorum.8 ay 21 günlük bir kızım var cok heyecanlıyımBenim gibi şubat annesi olacağını öğrenen var mı?
Doktora gitmedim henüz 10 gün sonra gideceğimkese göründü mü sizde
Merhaba adet tarihinizden kaç gün geçtikten sonra kan testi verdiniz.benmde sat mayıs 6 bugün adet olmam gerekiyordu kan testinde yüksek cıktı 2030 beya HCG bende ilk kızımdada adet gününde ögrendim o 250 çıkmıştı şaşırdımHerkese merhabalar.. Hepimizin hayırlı olsun kızlarbenim de SAT 29 Nisan, 1 haziranda idrar testinde ikinci çizgi biraz silik çıktı. 3 haziran (dün) doktora gittik keseyi henüz göremedi doktor, kanda Beta HCG baktı 1640 çıktı.
B-hCG yüksek çıkmış acaba ikiz mi diyenler oldu, sizce de yüksek mi?
benimde sat 7 mayıs ama hcg değerim 248 çıktı düşük mü acaba yaMerhaba adet tarihinizden kaç gün geçtikten sonra kan testi verdiniz.benmde sat mayıs 6 bugün adet olmam gerekiyordu kan testinde yüksek cıktı 2030 beya HCG bende ilk kızımdada adet gününde ögrendim o 250 çıkmıştı şaşırdım
Degil bence benmde ilk gebeligimde böyle başlamıştı herseybenimde sat 7 mayıs ama hcg değerim 248 çıktı düşük mü acaba ya
inşallah öyledir yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselmiştir bugün çok fazla kasık ağrım var adet olacak gibi ondan korkuyorumDegil bence benmde ilk gebeligimde böyle başlamıştı hersey
Şuan benmde öyle kasıklarım agrıyor hatta gebeligi ögrenmeden önce hasta olucam heralde dedm.sanırım bebek yerleşme aşamasında oldugu içinmiş.duramayacak kanamalı sancın yoksa hiç korkmainşallah öyledir yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselmiştir bugün çok fazla kasık ağrım var adet olacak gibi ondan korkuyorum
ay inşallah şu sıkıntılı haftalar çabuk geçsin bebişlerimiz sağlıklı olsun :)Şuan benmde öyle kasıklarım agrıyor hatta gebeligi ögrenmeden önce hasta olucam heralde dedm.sanırım bebek yerleşme aşamasında oldugu içinmiş.duramayacak kanamalı sancın yoksa hiç korkma
Amin inşallahay inşallah şu sıkıntılı haftalar çabuk geçsin bebişlerimiz sağlıklı olsun :)
Allah kolaylık versin inşallah Rabbim hayırlı evlat versin hepimize bu kadar emek veriyoruz sonu güzel olsun :)Amin inşallahbenim kan pıhtılaşmam var tekrar igne kullanacagım 9 ay o beni biraz strese sokuyor
dogurdugumuz anlarıda anlatmak nasip olur inşallahAllah kolaylık versin inşallah Rabbim hayırlı evlat versin hepimize bu kadar emek veriyoruz sonu güzel olsun :)
Bnımde sat 8 mayısbenimde sat 7 mayıs ama hcg değerim 248 çıktı düşük mü acaba ya
Merhaba bir tablo oluşturulacakmı grubumuzaMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-02-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
hayır öyle düşünme lütfen ben inanıyorum güzel bir değer gelecek Allah hayırlı sonuçlar versin dualarımdasınızBnımde sat 8 mayıs
Buyuk ıhtımal 20li 30lu bısey çıkacak yarın
Hep öyle olmuştu
Bnım bat 7 hazıran