2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Merhaba şubat anne adayları benim sat 11 Mayıs bugün renk günüm olmayınca kan verdim betahcg 307 çıktı, perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza beklemesi ne zor bir an önce kalp sesini duyabilmek istiyorum

Hayırlı olsun hadi bakalım bu süreç neler bekliyor bizi tatlı telaş başlasın

Hayırlı olsuuun perşembe kese görülmez giderseniz sanırım

Hayırlı olsun keseniz belki persembe görünmeyebilir dün beta hcg 2030 cıktı bugünde kesemizi gördük

Teşekkür ederim tamam boşuna gitmeyeyim, sizin de hayırlı olsun sağlıkla devam eder umarım hamilelik
İnşallah kucaklarımız dolarbende beklemek istedim ama igne kullanmam gerekiyor erken gittim toptan keseyle bebegi görseydim daha iyi olurdu beklemesi çok zor

İnşallah kucaklarımız dolarbende beklemek istedim ama igne kullanmam gerekiyor erken gittim toptan keseyle bebegi görseydim daha iyi olurdu beklemesi çok zor
Annelerin değeri ödenmez şimdiden anlıyor insan iğneden korkan sadece kendini düşünen biz her şeye göğüs geriyoruz yeter ki sağlıkla bebişlerimiz olsun diye Allah yardımcın olsun

Annelerin değeri ödenmez şimdiden anlıyor insan iğneden korkan sadece kendini düşünen biz her şeye göğüs geriyoruz yeter ki sağlıkla bebişlerimiz olsun diye Allah yardımcın olsun
İnşallah kolay olur hamilelelik dönemlerimiz gerçekten zor ama bi o kadarda güzel tarifi imkansız Allah hepimizin yrdımcısı olsun

Merhaba hanımlar benimde adet gününden 2 gün önce kahverengi akıntım oldu kesildi bugün adet günümden 3 gün geçti test yaptım silik çizgi çıktı ama hiç hamilelik belirtim yok sadece adet olacakmış gibi ağrılarım var benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…