2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Hiç uyuyamıyorum uyku düzeniö tamamen bozuldu. Hamilelilikten beri var bende. Aslında çok daha eskiden de var üniversite zamanı yurtta kalırken de uyuyamazdım bir dönem ilaç kullandım yine kötü oldu ama şiödi daha beter tabi. Birde emziriyorum ya aklımda hep ya açsa ya üşüdüyse gibi şeyler var hiç uykuya dalamıyoruö bir gün ilaç içip akşamdan sabaha kadar hiç uyanmak istemiyorum öyle özledim ki anlatamam ya daha abartmıyorum 3 saat deliksiz uyumamışımdır bazen nasıl ayakta duruyorum şaşıyorum Allah güç kuvvet veriyor

Haklısın canım, benim hamilelikte zor geçti hep mide yanması yaşıyordum 9 ay boyu kustum midem berbattı geceleri hiç yatamazdım hatta o ara burdan konuşuyorduk bence çocuğa hazırlık yapıyoruz böyle uykusuz kalarak diye cidden öyleymiş o günden beridir uyumuyorum 5 parmağımı geçmez 3 4 saat kesintisiz uyuduğum, Aralık ayında bi ara oğlum 5 saat kesintisiz uyudu bi kalktım sanki günlerdir uyumuşum da uykumu almışım gibi öyle bir dinlenmiş halde kalktım keşke hep böyle olsa dedim ama diğer gün gene aynı döngü olmuştu

Uyuma hissini unuttum

Oğlum nezle oldu galiba burnu akıyor ateşi yok ama inanılmaz ağlıyor ya zaten ağlıyordu şimdi daha da huysuz dolven verdim

Melatonin kullandın mı belki kolaylaştırır

Kızlar herkes mamayı bırakmayı düşündüğünü söylemiş peki sadece emzirenler ne düşünüyor ne zaman emzirmeyi bırakmayı düşünüyorsunuz?
Valla Allah bilir ama ben sonbaharda bırakmayı düşünüyorum nasip, şimdi Nil’e herkesin içinde açıp mama diyo

Kızlar benim bebeğim 60 haftalık şu an atak haftasında gösteriyor, son 1 haftadır bana düşkün oldu, kızma vurma bağırma inatlaşma hepsini yapıyo memeye de çok düştü 1 ay sürüyormuş hayırlısı bakalım

Peynirdomates geçmil olsun canım bebiş nasıl iyi mi?

Benim oğlum 3 azı dişi birden çıkardı çok çok zor Allah kolaylık versin

Burun akıntısı bazen diş belirtisi de oluyor canım, belki hasta değil diştendir
Evet doğru daha önce üst dişi çıkarken burnu akmıştı ay bilemedim ya bu bebekler gerçekten enteresan her şeye ağladığı için bir yeri ağrıyor mu bazen inanamıyorum

4 ay boyunca 2 kolundan tutup yürütme bitti şimdi de yataktan parmağımdan çekilip kaldırılıyorum ve akşam yatana kadar abartmıyorum sürekli parmağımdan sürükleniyorum. Parmağım çıkacak yakında. Benim oğlum mu her şeyin çıkarıyor tüm çocuklar mı böyle hayret verici ya

8.aydan beri aynı moddan devam Resmen işaret parmağımızı kangren olacak kadar sıkıyor. Evde, dışarıda, parkta her yerde Yürümeyi öğrendin özgürlüğünün keyfini çıkar be kardeşimmm

Oğlum nezle oldu galiba burnu akıyor ateşi yok ama inanılmaz ağlıyor ya zaten ağlıyordu şimdi daha da huysuz dolven verdim
Diş olabilir bence de
Vurma ve vururken yaptığının yanlış olduğunu da bilen o surat ifadesi Bizde de babaya aşırı düşkünlük var şu an, resmen babası varken bana gelmiyor, beni görmüyor falan. O sayede biraz iş güç yemek falan ayarlıyorum. Azı dişlerden ses yok, alt yanlardan biri de daha eksik toplam 7 diş ile devam ediyor.

Benimki 2 ay boyu parmağımdan tutup yürüdü tutmayınca ağlıyordu, şimdi yataktan beni kaldırmıyor kendi inmeye çalışıyor sanki inebilecekmiş gibi

Benim bebik 2 ay boyu tuttu şimdide dışarda tutmak istiyorum tutmuyor sonra yere yapışıyor

Bu sürükleme yeni yeni çıktı ilk yürümeye başladığında yapmıyordu bu kadar
Benimki 2 ay boyu parmağımdan tutup yürüdü tutmayınca ağlıyordu, şimdi yataktan beni kaldırmıyor kendi inmeye çalışıyor sanki inebilecekmiş gibi
Boylarından büyük işleri var

Annelik ne kadar zor gerçekten dün geceden beri yarım saat uyudum sadece, oğlumun bir sıkıntısı var sürekli kalktı gece 20 kere felan uyanmıştır sabah da 7 de tam kalktı, alnı çok sıcak sanırım diş ama bilmiyorum ne zaman diş desem diş görünmüyor ortada, bazen bir delilik geliyor acaba diyorum seneye bir çocuk daha mı yapsam sonra geri böyle zamanlar yaşayınca aman diyorum bir tane yeter

Ayy bir kez bile düşünmedim bi çocuk daha mı diye hatta kabus olarak görüyorum bazen korku ile uyanıyorum arkadaşım hamile şuan ilk söylediği zaman nasıl empati kurmuşsam o kadar canım sıkıldı ki anlatamam

Ahahah aynen, beklediğim o an geldi sonunda dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…