-
- Konu Sahibi Buffalosos
Test hangi gun poztf cikmisti? Bir de o 168 degeri hangi gune ait? Ikiz olabilir mi acaba ya.. yuksek gibi geldi bana yumurtlama erken bile olsaBenim yumurtlamam 17 mayısta oldu bi gün önce ilişkim olmuştu o ilişkinin üzerinden 12 gün geçmişti o zaman testim pozitif çıktı. Aslında benim yumurtlamam erken olduğu için daha erken öğrendim yani bu durum aslında yumurtlama günüyle ilgiliymiş
Haklısınız en azından 1 hafta daha beklemeliyimEvet insan hemen ogrenmek istiyor ama erken test yapip negatifi gorunce de hayal kirikligi olabiliyor
Yumurtlama döneminde kasık ağrısı da oluyormuş pazar pazartesi baya ağrım vardı o günlerde mi o zaman çatlama oldu acabaBenim yumurtlamam 17 mayısta oldu bi gün önce ilişkim olmuştu o ilişkinin üzerinden 12 gün geçmişti o zaman testim pozitif çıktı. Aslında benim yumurtlamam erken olduğu için daha erken öğrendim yani bu durum aslında yumurtlama günüyle ilgiliymiş
İlk testi 29 mayısta yaptım çok silik de değildi hemen çıktı aşağıya ekliyorum fotoğrafı. 168 düne aitTest hangi gun poztf cikmisti? Bir de o 168 degeri hangi gune ait? Ikiz olabilir mi acaba ya.. yuksek gibi geldi bana yumurtlama erken bile olsa
Oldukca iyiymisİlk testi 29 mayısta yaptım çok silik de değildi hemen çıktı aşağıya ekliyorum fotoğrafı. 168 düne ait
Bu hesapla pazartesi gunu test yapip boyle cikarsa benim de daha net sonuc almam mumkun gorunuyorİlk testi 29 mayısta yaptım çok silik de değildi hemen çıktı aşağıya ekliyorum fotoğrafı. 168 düne ait
Geç döllenme olmadığı sürece belli olur diye düşünüyorumBu hesapla pazartesi gunu test yapip boyle cikarsa benim de daha net sonuc almam mumkun gorunuyor
Ocagi takip edersen yaşayacaklarını onceden tecrube edenleri okursunBenimki tam 31 Ocak-1 Şubat hangi gruba dahil olayım bilemedim o yüzden ikisini de takip edeceğim
31 ocak yaziyor ama 1 hafta 10 gun oynuyor tam gunu gunune olmuyor hicBenimki tam 31 Ocak-1 Şubat hangi gruba dahil olayım bilemedim o yüzden ikisini de takip edeceğim
Hali hazirda 1 kova annesiyimKova anneleribilim çocuk yetiştirmeye hazır mısınız
Hadi bakalımmmm
Nasip olacak mı? Attık oltayı bekliyoruz
Nasıl peki kova çocuğu tecrübeli kova annesi olarakHali hazirda 1 kova annesiyimve cok keyifli oluyor. Insallah 2.si de nasip olur bana ve hepimize
Yaramaz degil gercektenNasıl peki kova çocuğu tecrübeli kova annesi olarak
Yaramaz olmuyorlar diyorlar çok soru soruyor diyorlarsorsunlarrrr akıllı minnoslar
Oyyy masallah ona akıllı yavrum benimYaramaz degil gercektencok soru soruyor mu bilmiyorum ama cok konusuyor benimki bir de eger bir soru sorduysa tatmin olacagi cevabi alana kadar soruyor evet