2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Merhaba hanımlar bende kova annesi olucam inşallah.2sene polikistik over sendromu yaşadım ve dün 3test yaptım 3de pozitif çıktı ve bugün sabah ultrasonda baktık 1pirinç tanesi kadar. İsteyen herkeze nasip etsin inşallah
Amin İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah :KK16:

Merhaba hanımlar bende kova annesi olucam inşallah.2sene polikistik over sendromu yaşadım ve dün 3test yaptım 3de pozitif çıktı ve bugün sabah ultrasonda baktık 1pirinç tanesi kadar. İsteyen herkeze nasip etsin inşallah
Maşallah kaçıncı haftadasınız hcg kaç çıktı

EbeNihan EbeNihan konuyu üstüne mi aldınız hayırlı olsun 🥰 haftaya belli olacak şubat annesi olup olmayacağım, tablo yapalım diğerleri gibi bizde 🙈

Doktorum kan tahlili yaptırmadı haftaya yaptırıcaz dedi büyümesini beklicekmişiz daha çok küçük dedi tahmini 3cü haftadayım
Kızlar 3haftada kese gözükmezmiş galiba ben biraz fazla mı attım acaba sat tarihine baktığımda 5ci haftadayım bat tarihinde 1haftamı doldurdum.

Herkese merhaba, cuma günü gebelik testim çift çizgiydi cumartesi kan verdim 248 çıktı hcg değerim. inşallah bu kritik zamanları hayırlısı ile bitiririz hepimiz. sat tarihime göre 4. hafta içindeyim bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum böyle olanınız var mı?
Bende oldu geçen hafta regli ağrısı gibi kasık ağrısı meme ucu hassasiyeti var pazar günü testler pozitif bügünde ultrasonda gözüktü kan tahlili yaptırmadım haftaya yapılacakmış

Bende oldu geçen hafta regli ağrısı gibi kasık ağrısı meme ucu hassasiyeti var pazar günü testler pozitif bügünde ultrasonda gözüktü kan tahlili yaptırmadım haftaya yapılacakmış
3.haftada mı test yaptın sonucun çıktı uygulamaya göre benimde çarşamba günü 3.hafta olacak. Kasık ağrılarım var göğüs ucunda biraz bastırınca içe doğru ikiside sızlıyor öyle mi olur bilmiyorum ilk olacak acemilik kusura bakmayın

3.haftada mı test yaptın sonucun çıktı uygulamaya göre benimde çarşamba günü 3.hafta olacak. Kasık ağrılarım var göğüs ucunda biraz bastırınca içe doğru ikiside sızlıyor öyle mi olur bilmiyorum ilk olacak acemilik kusura bakmayın
Benimde ilk regli belirtilerine çoğu benziyor bence. Şuanda göğüs ucu çamaşıra değince bile
Ne kusuru olucak benimde ilk benimde deneyimim bunlar inşallah hamiledirsiniz ve çok yakın doğum yaparız

Kızlar 3haftada kese gözükmezmiş galiba ben biraz fazla mı attım acaba sat tarihine baktığımda 5ci haftadayım bat tarihinde 1haftamı doldurdum.
Haftadan çok hcg ile alakalı diye biliyorum. Hcg 3000 olduğunda karından ultrasonla görülebiliyor. Mesela benim sat 11 mayıs yani şu an 3+4 görünüyor ama cumartesi günü kan vermiştim 1020 çıktı doktorum bu haftaiçi kese görünür dedi .

Benimde ilk regli belirtilerine çoğu benziyor bence. Şuanda göğüs ucu çamaşıra değince bile

Ne kusuru olucak benimde ilk benimde deneyimim bunlar inşallah hamiledirsiniz ve çok yakın doğum yaparız
İnşallah. Regli günümü beklemem perşembe cuma bir erken gebelik testi yaparım bakarım. :olamaz: Gebelik öncesi folik asit kullanılması gerekiyormuş sanırım, hiç kullandınız mı?

İnşallah. Regli günümü beklemem perşembe cuma bir erken gebelik testi yaparım bakarım. :olamaz: Gebelik öncesi folik asit kullanılması gerekiyormuş sanırım, hiç kullandınız mı?
Evet gebelik düşünüyorsanız başlayın diyor doktorlar. gebelikten 3ay önce başlanması lazım diye hatırlıyorum

Gebe olan annişler.yumurtlamsdan 3 4 gün sonra adet ağrısı gibi bişey yaşadınız mı

X