• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kizlar deneyimli anne oldugunz icin size sorum var 🙏 bebegim dun sabahtan beri surekli agliyor sadece memede duruyor. Gazli bir bebek cnku cok fazla emiyor surekli meme isteyen bir bebek. Ama dun sabahtan beri hep agliyor sadece emerken susuyor. Gazini kakasini yapmasina ragmen agliyor. Arabayla gezdirdik duş aldirdik asla rahatlamadi. Normalde kakasi sari renk ama bu sabahki kakasi sariyla yesil arasi biseydi. Bu üşütmüs anlamina mi geliyor sizce ? Buarada ateşide yok
Bana doktoru normal demişti bazen oluyordu bizde de

Ne güzel seninkini etkilemiyor demekki benimki baya dalıyor ve bu aralar kapatınca sinirleniyor ağlıyor hep
İnşallah kendilerini ifade edince daha uslu sakin olurlar
Benimkide kapatınca ağlıyor ama öyle başımda oturup pür dikkat izlemiyor evin içimde geziyor şarkıyı söylemeye çalışıyor geliypr bakıyor gwri gidiyor ama benimki geneş olaral hep böyle hiç durmuyor yemek yedirirkende eğer mama sandalyesine koymazsam ağzına bir lokma alıyor bütün evi geziyor geri geliyor 🤣

Ben 4 ay öyle yaşadım. Küçükken çok daha rahat oluyor. Sürekli uyuyorlar zaten :)
Ne güzel ya psikolojik olarak annenin rahat etme şansı olıyor hem işini yapıyosun hem çocuğun yanında bende ne hayallerle kanguru aldım 1 kere bile kullanmadım çığlık kıyamet🤣🤣

SAğma makinem yok ama sütüm tişörtüme atletime akıyor yeterlidir die dusundum hep ama yanılıyormuyum bilemedim etrafimda pek sorcagim kimsede yok
Sütün ne kadar olduğunu asla bilemezsin bu bir sır 🤣🤣 çocuğun kilo takibinden anlayacaksın mecbur kilo vermiyorsa ve düzenli kilo alıyorsa sütün yetiyordur hiç merak etme. Ay cidden hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cidden ya bana geçen seneyi hatırlattın bende sürekli aç mı kalıyor sütüm mü az diyip duruyordum 🤣

Ne güzel ya psikolojik olarak annenin rahat etme şansı olıyor hem işini yapıyosun hem çocuğun yanında bende ne hayallerle kanguru aldım 1 kere bile kullanmadım çığlık kıyamet🤣🤣
Kanguruya ben çok sonra geçtim. En başta hep sling kullandım. Dediğiniz gibi, epey rahattı. Ayaklanmaya başlayınca işler değişti tabi 😅😅

Sütün ne kadar olduğunu asla bilemezsin bu bir sır 🤣🤣 çocuğun kilo takibinden anlayacaksın mecbur kilo vermiyorsa ve düzenli kilo alıyorsa sütün yetiyordur hiç merak etme. Ay cidden hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cidden ya bana geçen seneyi hatırlattın bende sürekli aç mı kalıyor sütüm mü az diyip duruyordum 🤣
Evet kilo alimi iyi her ne kadar kayinvalidem bu cocuk zayif diyip dursada 😀 oyuzden kafama takilanlari ona degil sizlere soruyorum😃

Bende 2 kanguru var birini hiç kullanmadım birinide çok az kullandım sonra sıkıldı çıkmak istiyor içinden 😂

Kızlar merhabalar herkese buraya çok uzun zamandır girmiyorum onu fark ettim, oğlum 14 aylık oldu artık bizde de o huysuzluklar arttı istediği bir şey olmayınca ağlamalar inatlaşmalar arttı. Bende ekran vermemeye çalışıyorum ama kumandayı bana getiriyor şarkı açıp postere alıyorum genelde. Bizde geçen hafta diş çıkarma ile birlikte rota virüsüne yakalandık ailecek hatta. Çok zordu 5 güne yakın ishale yakalandı ateş iştahsızlık hepsi bir araya geldi ama çok şükür geçti. Uyku düzeni ise ben hala erken yatirmaya alistiramadim açıkçası, sabah 11 gibi uyanıyor öğlen 4 gibi uyuyup 7 ye kadar genelde uyuyor akşam da 12 gibi yatıyor gece mamaya devam ediyoruz. Ve bizimle birlikte uyuyor doğrusu babasıyla uyuyor ben onlar uyuyunca başka odaya kaçıyorum 😀😀 bu arada ben süpriz bir şekilde geçen ay hamile.oldugumu öğrendim şu an 7 haftalık oldum. Yine aynı duygular ve heyecanlar basliyor.. oğluma arkadaş geliyor çok heyecanliyiz. Çok uzun oldu. Özlemişim burayı. Hayırlı geceler herkese sevgili annelerin♥️

3-4 gündür 05.50de kalkmaya başladık ya😕 akşamları doğduğundan beri aslında dokuzda uyur hani bu 3-4günlük süreçte sabah geç uyanır mı diye geç de uyuttuk dün mesela onda uyudu yine sabah altıda uyandı🤦🏼‍♀️ eskiden yedide kalkmaya çok erken derdim şimdi altıda uyanıyoruz

Evet kilo alimi iyi her ne kadar kayinvalidem bu cocuk zayif diyip dursada 😀 oyuzden kafama takilanlari ona degil sizlere soruyorum😃
Kv görümce ve annelere göre zaten hep bu çocuk aç bu çocuk zayıf 😆 ne yapsa acıktı mı acaba diyorlar 15 aylık olacak hala aynı şey nefret geldi 😆

Kv görümce ve annelere göre zaten hep bu çocuk aç bu çocuk zayıf 😆 ne yapsa acıktı mı acaba diyorlar 15 aylık olacak hala aynı şey nefret geldi 😆
GErcekten oyle yani şu süreçte beni en cok zorlayan sey insanlarin sacma sapan yorumlari oldu😀 sanki doktordan hemsireden daha iyi biliolar herseyi😀

Kızlar merhabalar herkese buraya çok uzun zamandır girmiyorum onu fark ettim, oğlum 14 aylık oldu artık bizde de o huysuzluklar arttı istediği bir şey olmayınca ağlamalar inatlaşmalar arttı. Bende ekran vermemeye çalışıyorum ama kumandayı bana getiriyor şarkı açıp postere alıyorum genelde. Bizde geçen hafta diş çıkarma ile birlikte rota virüsüne yakalandık ailecek hatta. Çok zordu 5 güne yakın ishale yakalandı ateş iştahsızlık hepsi bir araya geldi ama çok şükür geçti. Uyku düzeni ise ben hala erken yatirmaya alistiramadim açıkçası, sabah 11 gibi uyanıyor öğlen 4 gibi uyuyup 7 ye kadar genelde uyuyor akşam da 12 gibi yatıyor gece mamaya devam ediyoruz. Ve bizimle birlikte uyuyor doğrusu babasıyla uyuyor ben onlar uyuyunca başka odaya kaçıyorum 😀😀 bu arada ben süpriz bir şekilde geçen ay hamile.oldugumu öğrendim şu an 7 haftalık oldum. Yine aynı duygular ve heyecanlar basliyor.. oğluma arkadaş geliyor çok heyecanliyiz. Çok uzun oldu. Özlemişim burayı. Hayırlı geceler herkese sevgili annelerin♥️
Merhaba canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsun bebeğin inşallah ☺️

Merhabalar, hayırlı olsun 😍 grubun ilk hamilelik haberi sanırım

Benim kızın huyu değişti bikaç gündür memeye taktı . Memede uyumak istiyor . Gözünü kapatıp emiyor emzik gibi öyle . Yatırınca çığlık atıyor . Yenidoğan haline döndük sanki . Bunaldım iyice

Çok geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve Allah yardımcın olsun ❣️ Umarım çok çok akıllı, uyuyan ve yemeğini yiyen bir bebişin olur 🌷
Ben de oğlumun bir kardeşi olsun isterdim ama özellikle geceleri olmak üzere her günüm bir öncekini aratır durumda 😁 Sanırım asla ama asla kardeşi olmayacak ki ben olursa araları yakın olsun isterdim çünkü iş hayatına 2.kez uzun ara veremem şu an bile zor aştım bu durumu. İşe döndükten sonra çoooook zor 😁

Senin ne hissettiğin önemli anneler her şeyi hissediyor anlıyor zayıf olduğunu düşüyorsan zayıftır kilosu iyi geliyorsa iyidir kv hiç memnun olmaz benim kv bir sorunum yok ama çocukla ilgili dediği her şey bana batar çünkü hiç bişeyden memnun değil kendi büyüttüğü şekilde büyütmemi istiyor ama benim kendime göre doğrularım var o yüzden boşvwr daha yolun çok başındasın aranı iyi tut her zaman bir işin olur çocuğunu bırakman gerekir ama yinede hep kendi bildiğinden şaşma 🤣

3-4 gündür 05.50de kalkmaya başladık ya😕 akşamları doğduğundan beri aslında dokuzda uyur hani bu 3-4günlük süreçte sabah geç uyanır mı diye geç de uyuttuk dün mesela onda uyudu yine sabah altıda uyandı🤦🏼‍♀️ eskiden yedide kalkmaya çok erken derdim şimdi altıda uyanıyoruz
Benimkide 2 gündür gün doğumuyla uyanıyor çok uyuyor ya deliksiz uykusunu alıyor evladım yoksa başka açıklaması yok🤣🤣🤣

Çok sevindim ya lütfen vakit buldukça buraya yaz tecrübelerini paylaş içimizi rahatlat çocuktan çok korkuyorum yanlışlıkla hamile kalsam diye dua ettiğim oluyor 🤣🤣 oğluma kardeş o kadar çok istiyorum ki ama sırf onun kardeşi olsın diye bu zahmete girmek istemiyorum büyütürken her şey inanılmaz zor ve tam rahata ererken her şey başa dönüyor. Ama hep aklıma şu geliyor bir bebek zorsa diğeri kolay oluyor diyorlar inşallah öyledir 🤣🤣 allahım güç kuvvet versin sağlıkla gelsin dünyaya güzelfe uyuyan yemeğini yiyen bir bebek osljn

Benim kızın huyu değişti bikaç gündür memeye taktı . Memede uyumak istiyor . Gözünü kapatıp emiyor emzik gibi öyle . Yatırınca çığlık atıyor . Yenidoğan haline döndük sanki . Bunaldım iyice
Böyle yaptıklarında genelde bi rahatsızlıkları oluyor ya

Back
X