Kızlar merhabalar herkese buraya çok uzun zamandır girmiyorum onu fark ettim, oğlum 14 aylık oldu artık bizde de o huysuzluklar arttı istediği bir şey olmayınca ağlamalar inatlaşmalar arttı. Bende ekran vermemeye çalışıyorum ama kumandayı bana getiriyor şarkı açıp postere alıyorum genelde. Bizde geçen hafta diş çıkarma ile birlikte rota virüsüne yakalandık ailecek hatta. Çok zordu 5 güne yakın ishale yakalandı ateş iştahsızlık hepsi bir araya geldi ama çok şükür geçti. Uyku düzeni ise ben hala erken yatirmaya alistiramadim açıkçası, sabah 11 gibi uyanıyor öğlen 4 gibi uyuyup 7 ye kadar genelde uyuyor akşam da 12 gibi yatıyor gece mamaya devam ediyoruz. Ve bizimle birlikte uyuyor doğrusu babasıyla uyuyor ben onlar uyuyunca başka odaya kaçıyorum

bu arada ben süpriz bir şekilde geçen ay hamile.oldugumu öğrendim şu an 7 haftalık oldum. Yine aynı duygular ve heyecanlar basliyor.. oğluma arkadaş geliyor çok heyecanliyiz. Çok uzun oldu. Özlemişim burayı. Hayırlı geceler herkese sevgili annelerin