2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bebişlerinize oyun hamuru aldınız mı? Oynayabiliyorlar mı?
Ben kinetik kum aldım 2 paket onunla birlikte 1 paket hediye gelmis ama acmadim. Kizim herseyi agzina almak istiyo birlikte oturup biraz kinetik kumla oynadik ama ellemekden pek hoslanmadi. Biraz zaman veriyorum🤣

Onun için erken değil mi, her şeyi ağızlarına aldıkları için bana göre 4 5 yaştan önce oyun hamuru, kinetik kum gibi şeyler tehlikeli geliyor ki ben zaten hiç senin sevmiyorum ikisini de, hem kokuyorlar hem çok dağılıyorlar... En güzeli kreşte oynamaları 🙈🙈🙈
Evet erkenmiş yemeye çalıştı 😂

Ben almadım daha . Yer zaten alsam da. Amacını anlamaz gibi daha . Boya kalemi verdim bikaç kere oyalayamayınca . Onları da ağzına götürüyor hep
Evet ya boya kalemlerini de hep ağzına götürdü, kağıt verdim çizsin diye kağıdı yedi yada yırttı 😂

Ben kinetik kum aldım 2 paket onunla birlikte 1 paket hediye gelmis ama acmadim. Kizim herseyi agzina almak istiyo birlikte oturup biraz kinetik kumla oynadik ama ellemekden pek hoslanmadi. Biraz zaman veriyorum🤣
Kinetik kum denemedim ama deniz kenarına götürdük başta kumu ağzına koydu sonra oynamayı çok sevdi pek ağzına koymadı 😂

Kızlar bebeğim çok huzursuz gun içinde birsey yemedi sadeve biraz önce makarna yedi surekli emmek istiyor uyuyamiyor. Gece neredeyse 20 defa uyandi uyumak istiyor ama uyuyamiyor azi disi çıkıyor o yuzden sanirim. O da harap oldu bende. Agri kesici verdim. Başka napabilirim bilmiyorum.. önerisi olan var mı?

Kızlar bebeğim çok huzursuz gun içinde birsey yemedi sadeve biraz önce makarna yedi surekli emmek istiyor uyuyamiyor. Gece neredeyse 20 defa uyandi uyumak istiyor ama uyuyamiyor azi disi çıkıyor o yuzden sanirim. O da harap oldu bende. Agri kesici verdim. Başka napabilirim bilmiyorum.. önerisi olan var mı?
Tetagil. Günde 2 kez veriyorum ben de şu an 3.azı dişi çıkıyor. Perişan oldu o da biz de 🥹

Evet ya boya kalemlerini de hep ağzına götürdü, kağıt verdim çizsin diye kağıdı yedi yada yırttı 😂
Ben yazı tahtası aldım kalemi tutuypr çizmeye çalışıyor kısa sürede olsa yapmaya çalışmask güzel bişey ama ortaklıkta bırakmıyorum kalemi zarar verebilir ara sıra çıkarıyorum uzun süre görmeyince mutlu oluyor birde

Bizde de ciddi derecede ağlama krizleri var ve sürekli ağlıyor hava da yağmurlu dışarı çıkamıyorum evde sıkılmlş olabilir birazda burnu akıyor diş çıkarıyor vs hepsi bir araya geldi belki oda öyledir zor bir süreç cidden ya

Aynen ya sabaha kadar neden öyle olıyor acaba benimki doğduğundan beri böyle sabaha karşı uyanma sıklığı daha çok artıyor
Sözde uykusunu aldığı için sabaha karşı uyanma sıklığı artar diyorlar ama uykusunu alması için ondan önce doğru dürüst uyuması gerekir 😁🤭

Bizde de ciddi derecede ağlama krizleri var ve sürekli ağlıyor hava da yağmurlu dışarı çıkamıyorum evde sıkılmlş olabilir birazda burnu akıyor diş çıkarıyor vs hepsi bir araya geldi belki oda öyledir zor bir süreç cidden ya
Dışarıya çıkardım çocuklarla oynadı o sırada iyi ama eve gelince 24 saat kucağımda kalıp emmek istiyor.. surekli anne memmi diye agliyor

Ben yazı tahtası aldım kalemi tutuypr çizmeye çalışıyor kısa sürede olsa yapmaya çalışmask güzel bişey ama ortaklıkta bırakmıyorum kalemi zarar verebilir ara sıra çıkarıyorum uzun süre görmeyince mutlu oluyor birde
Ya bende almıştım onu kalemi ile eşofmanını boyadı leke de çıkmadı sinir oldum kaldırdım daha bi kere giymişti güzelim eşofman gitti 😂

Back
X