- 16 Mart 2022
- 2.997
- 3.172
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç saat uykusuz kalabiliyor. Benimkinin uyku arası 4-5 saati geçtiyse huysuzluk ve ağlama krizleri başlıyor . Saati geçtiği için sinirden zor uyuyor bazen . Tam vakitlerini yakalamam lazımKızlar ben bu uyku konusunda ne yapacağım ya gerçekten artık aşırı geriliyorum nerdeyse 1 aydır zorun zoru uyutuyorum, uyutmaya çalışırken çok sinirleniyorum çünkü cidden saatlerde uğraşıyorumbu kadar da zorlamıyordu ya
Sürekli yumurta peynir domates salatalık tahin, bu şekilde yediriyorum hep aynı şeyi yiyor ama başka bulamıyorum çeşit yokkızlar kahvaltıda bebişler neler yiyor ya ne kadar yiyorlar tabaklarındakilerin ? Kızım kahvaltı yapıyor ancak çok yediğini düşünmüyorumbir de çeşit bulamıyorum kahvaltıda yapcak siz neler yapıyorsunuz
Gündüz emiyor mu pekiBen baya azalttım aslında isteyerek değil yetişemediğim için kahvaltıyı yemekti çamaşır bulaşık bir saniye oturmaya zamanım olmuyor. Sanırım emzirme tamamen anneyle ilgili biz istersek bir günde emzirmeyi kesebiliriz bebekler çabuk adapte oluyor. Oğlum önceden meme meme diye ağlıyordu şimdi yürümeye başlayınca o huyu gitti sanırım birazda ondan emme süreleri açıldı. Gece 1 kere emziriyorum
Ne uyku ilacı canımAy inan ki bende öyleyim hep bunlar aklıma geliyor hep stresliyim yürümeye başladı tamam bir sorun çözüldü ama daha emzirmeyi bitiricrz bezden kesicez tamamen konuşmaya başlayacaklar hep zıtlaşma dönemi ne bileyim hala yatağında yatmıyor mesela gece çok uyanıyor ne olaval böyle bilmiyorum ama ben kafaya koydum emzirme işi tamamen bitince doktora gidip kir uyku ilacı almam lazım
6 ayken bıraktıkKaçıncı ayda bıraktınız demiri
Artık kaç saat uykusuz kaldığını kestiremiyorum o kadar düzeni bozuldu ama önceden 5 6 duruyordu sonra uykusu geliyordu, şimdi 10 saat bile durabiliyorkaç saat uykusuz kalabiliyor. Benimkinin uyku arası 4-5 saati geçtiyse huysuzluk ve ağlama krizleri başlıyor . Saati geçtiği için sinirden zor uyuyor bazen . Tam vakitlerini yakalamam lazım
Bir anda çok düşkün oluyorlar bende çözemedim bi yeri ağrırken mi yapıyorlar acabaBen bu zamana kadar memeyi bir gün vermesem bırakır diyordum çünkü sadece uyumak için kullanıyordu şimdi çok düştü sürekli meme diye bağırıyor yakamı çekiştiriyor elini sokup duruyor hatta bu gece elini sokup uyudu. Dişlerden mi yapıyor bilmiyorum
Annelik,delilikAy inan ki bende öyleyim hep bunlar aklıma geliyor hep stresliyim yürümeye başladı tamam bir sorun çözüldü ama daha emzirmeyi bitiricrz bezden kesicez tamamen konuşmaya başlayacaklar hep zıtlaşma dönemi ne bileyim hala yatağında yatmıyor mesela gece çok uyanıyor ne olaval böyle bilmiyorum ama ben kafaya koydum emzirme işi tamamen bitince doktora gidip kir uyku ilacı almam lazım
Ay nasıl dayanıyor ki . O zaman diliminde huysuzluğu olmuyor mu .Bazı bebekler uykuyu sevmiyor cidden . Sizinki de sanırım öyle .Artık kaç saat uykusuz kaldığını kestiremiyorum o kadar düzeni bozuldu ama önceden 5 6 duruyordu sonra uykusu geliyordu, şimdi 10 saat bile durabiliyor![]()
Herhalde öyle bi sıkıntıları olunca rahatlamak için yapıyorlarBir anda çok düşkün oluyorlar bende çözemedim bi yeri ağrırken mi yapıyorlar acaba
Balla yapıyorsa da miniğim hiç caktırmadı cıkarırken yavrumDört tane birden mii of çol zor oluyor bizim üst 4 dişimiz aynı anda gelmişti ama şuan 1 tane arkadan geliyor o hepsine beter oldu çok ağro yapıyor galiba
Vallahi ben de bulamıyorum hep aynıSürekli yumurta peynir domates salatalık tahin, bu şekilde yediriyorum hep aynı şeyi yiyor ama başka bulamıyorum çeşit yok
Normalde dediğim gibi 5 6 saatten sonra uykusu geliyor aşırı uykulu ve huzursuz oluyor ama ortalığı karıştırma derdinde bu aralar çok direniyor uykuya, mesela bugün geceden beri sadece 7 saat felan uyudu öğle uykusu yapmadı hala uyutmaya çalışıyorum saatlerdir bittim tükendim, ya inan saçlarımı felan yoluyorum sinirden yaAy nasıl dayanıyor ki . O zaman diliminde huysuzluğu olmuyor mu .Bazı bebekler uykuyu sevmiyor cidden . Sizinki de sanırım öyle .
Bi ara pankek krep yapıyordum ama onu da çok yemiyor, yapmıyorum artık her gün aynı, bazen biz poğaça yerken ona da veriyorum onu da yiyor öyleVallahi ben de bulamıyorum hep aynı![]()
Tabi emiyor ama eskisi kadar sık değilGündüz emiyor mu peki
Kendim içinNe uyku ilacı canım
Neden kiKendim için