2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Benim kız yine hasta perşembe geceden beri. Dün gece Öksürmekten uyuyamadı .Ateşi çıkmaz inşallah. Öksürük için ne yapabilirim

kaç saat uykusuz kalabiliyor. Benimkinin uyku arası 4-5 saati geçtiyse huysuzluk ve ağlama krizleri başlıyor . Saati geçtiği için sinirden zor uyuyor bazen . Tam vakitlerini yakalamam lazım

Sürekli yumurta peynir domates salatalık tahin, bu şekilde yediriyorum hep aynı şeyi yiyor ama başka bulamıyorum çeşit yok

Gündüz emiyor mu peki

Ne uyku ilacı canım

kaç saat uykusuz kalabiliyor. Benimkinin uyku arası 4-5 saati geçtiyse huysuzluk ve ağlama krizleri başlıyor . Saati geçtiği için sinirden zor uyuyor bazen . Tam vakitlerini yakalamam lazım
Artık kaç saat uykusuz kaldığını kestiremiyorum o kadar düzeni bozuldu ama önceden 5 6 duruyordu sonra uykusu geliyordu, şimdi 10 saat bile durabiliyor

Ben bu zamana kadar memeyi bir gün vermesem bırakır diyordum çünkü sadece uyumak için kullanıyordu şimdi çok düştü sürekli meme diye bağırıyor yakamı çekiştiriyor elini sokup duruyor hatta bu gece elini sokup uyudu. Dişlerden mi yapıyor bilmiyorum

Bir anda çok düşkün oluyorlar bende çözemedim bi yeri ağrırken mi yapıyorlar acaba

Annelik,delilik

Artık kaç saat uykusuz kaldığını kestiremiyorum o kadar düzeni bozuldu ama önceden 5 6 duruyordu sonra uykusu geliyordu, şimdi 10 saat bile durabiliyor
Ay nasıl dayanıyor ki . O zaman diliminde huysuzluğu olmuyor mu .Bazı bebekler uykuyu sevmiyor cidden . Sizinki de sanırım öyle .

Ay nasıl dayanıyor ki . O zaman diliminde huysuzluğu olmuyor mu .Bazı bebekler uykuyu sevmiyor cidden . Sizinki de sanırım öyle .
Normalde dediğim gibi 5 6 saatten sonra uykusu geliyor aşırı uykulu ve huzursuz oluyor ama ortalığı karıştırma derdinde bu aralar çok direniyor uykuya, mesela bugün geceden beri sadece 7 saat felan uyudu öğle uykusu yapmadı hala uyutmaya çalışıyorum saatlerdir bittim tükendim, ya inan saçlarımı felan yoluyorum sinirden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…