Bizde oyle,artik gunde bire dogru dusuyor emme,ama sutte azaliyor boyle oluncaBen baya azalttım aslında isteyerek değil yetişemediğim için kahvaltıyı yemekti çamaşır bulaşık bir saniye oturmaya zamanım olmuyor. Sanırım emzirme tamamen anneyle ilgili biz istersek bir günde emzirmeyi kesebiliriz bebekler çabuk adapte oluyor. Oğlum önceden meme meme diye ağlıyordu şimdi yürümeye başlayınca o huyu gitti sanırım birazda ondan emme süreleri açıldı. Gece 1 kere emziriyorum
Omzum kollarım bacaklarım hep mor darp raporu alacağımIsırma olayı çok kötü iki kere emerken ısırdı beni beynim zonkladı
Yiyen çocuk oldu mu 3te olur 5te olurHergun ne yedirecegim kahvaltida,oglen,aksam benide bu geriyor uykusunda kalkmasindan cok..üc ögün yedirebilenlerin onunde saygiyla egiliyorum
Bizim gece 1 kwre ama gündüz o kadar da az değil yine en az 3 ya da 4 kere emziriyorum süt azalmasın diye ama gerçelren öyle az emzirdikçw süt azalıyor sankiBizde oyle,artik gunde bire dogru dusuyor emme,ama sutte azaliyor boyle olunca
Benim bi ara mememi parçaları resmen eti kopardı korkunçtuIsırma olayı çok kötü iki kere emerken ısırdı beni beynim zonkladı
Benim bi ara mememi parçaları resmen eti kopardı korkunçtuIsırma olayı çok kötü iki kere emerken ısırdı beni beynim zonkladı
Tadına bile bakmıyo benimki deYiyen çocuk oldu mu 3te olur 5te oluryemek hazırlamak bile istemiyorum artık ağzına almadan tükürmeye başlıyor
Doktor meme dokusu olduğunu söyledi. Erken ergenlik olabilir takipteyiz. 2 mayısta randevumuz var kanlarına da bakılacak bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz. İlgin için sagolMurphyy yazdıysan kacirmis olabilirim bebeğin göğsünde bi sertlik var demiştin doktora götürdün mü nasil oldu aklıma geldi
Kızlar napiyorsunuz peki yemeyince benimki de tadına bile bakmıyor aç kalıyor öyleceTadına bile bakmıyo benimki de
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yokturDoktor meme dokusu olduğunu söyledi. Erken ergenlik olabilir takipteyiz. 2 mayısta randevumuz var kanlarına da bakılacak bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz. İlgin için sagol
Çok geçmiş olsun canım, Bal limon, ihlamur bal limon rahatlatır kuzuyuBenim kız yine hasta perşembe geceden beri. Dün gece Öksürmekten uyuyamadı .Ateşi çıkmaz inşallah. Öksürük için ne yapabilirim
Ne kadar veriyordun günde 1 kere tatlı kaşığı ile miMart sonu sanırım bitiyor benim doğum izni sonra başlaması lazım ne yapacağız bilmiyorum
İlk kullandığımızda gördüm ama sonra hastalandı üzerine dişlerin patlaması vs derken yemesi bir süredir kötü. O yüzden bir şey diyemiyorum ama alan başka bir arkadaşım da çocuğunun daha iyi yediğini söyledi
Aç kalıyor, önce tekrar yeni birşey yapıyordum belki yaptığımı yemiyor diye düşünüyordum ama yeni yaptığıma da öyle yapıyordu bende artık yemeyince biraz zorluyorum sonra bırakıyorumKızlar napiyorsunuz peki yemeyince benimki de tadına bile bakmıyor aç kalıyor öylece
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yoktur
Ona ayrı deli oluyorum sevdiği bir şey mesela bal bende yapmamışım beğenmesin hayvan üretmiş al ye yok daha ağzını açmadan tükürüyorTadına bile bakmıyo benimki de
Baya şişmiş böyle mi oluyor sonraki dişlerEki Görüntüle 3572509
Kızlar sizce diş mi geliyor? Bu şişlik ondan mı
Çok geçmiş olsun canım, kendiliğinden geçip gider inşallahDoktor meme dokusu olduğunu söyledi. Erken ergenlik olabilir takipteyiz. 2 mayısta randevumuz var kanlarına da bakılacak bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz. İlgin için sagol
Bazen ağzını bile açmıyor benim ki hıh diye kafasını dönüyor anlamıyorum sanki meme ile doyuyorlar mı da yemeği bu kadar reddediyorlarOna ayrı deli oluyorum sevdiği bir şey mesela bal bende yapmamışım beğenmesin hayvan üretmiş al ye yok daha ağzını açmadan tükürüyor
Evet ben öyle yaptım kahvaltı sonrası 1 tkNe kadar veriyordun günde 1 kere tatlı kaşığı ile mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?