2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benim kızımın üstte 5 dişi var (4 ön 1 azı)
Altta da 2 ön dişi vardı.
Geçen hafta alt azı dişi çıktı :) ve bakın mahvetti bizi. İlk defa kusma, ishal gibi şeyler oldu aynı anda.

Evet ya azılar bi garip çıktı sanki bizde de parça parça diş gibi. Çok iyi anladım ben gördüğüm için 😂😂 bizimki de böyle
Kusma ishal falan şuan yok ama ağlayarak uyanıyor. Benimki normalde de ağlayarak sayısız kez gece uyanırdı bir ara durdu o dedim tamam büyükçe güzelleşiyor çok şükür bir iki gün anca sürdü yine ağlamalar başladı dişler bitene kadar vböyle olacak galiba

Kızlar iyi akşamlar 🌸 kızımın dün başlayan max 38.3 (kulaktan)olan bi ateşi vardı bi yandan elleri deli gibi ağzında salya akıtıyor 3 kere de çok ağlayınca burun akıntısı oldu. Ama şuan ateşi 39.1e çıktı buarada enerjisi çok yerinde.
Bebişi infuluenza geçiren anne var mı aranızda sizde belirtiler nasildi neler yaptınız? 5 6 gün önce ben grip oldum hafif ateşliydim muhtemelen benden geçti :(

Benim kızımın üstte 5 dişi var (4 ön 1 azı)
Altta da 2 ön dişi vardı.
Geçen hafta alt azı dişi çıktı :) ve bakın mahvetti bizi. İlk defa kusma, ishal gibi şeyler oldu aynı anda.

Evet ya azılar bi garip çıktı sanki bizde de parça parça diş gibi. Çok iyi anladım ben gördüğüm için 😂😂 bizimki de böyle
Azılar dört başlı ya, önce o başlar görünmeye başlıyor çıktıkca birleşiyor gibiler 🥰

Kızlar dişten bahsetmişsiniz bende bişey sormak istiyorum en son 10. Ayında diş çıkardı 4.5 aydır diş çıkarmıyor normal mi acaba bazen d vitamini vermeyi unutuyorum onla alakalı felan mı anlamadım, her uyku bozukluğuna ağlamaya diş diyorum ama gelen giden yok

Kızlar iyi akşamlar 🌸 kızımın dün başlayan max 38.3 (kulaktan)olan bi ateşi vardı bi yandan elleri deli gibi ağzında salya akıtıyor 3 kere de çok ağlayınca burun akıntısı oldu. Ama şuan ateşi 39.1e çıktı buarada enerjisi çok yerinde.
Bebişi infuluenza geçiren anne var mı aranızda sizde belirtiler nasildi neler yaptınız? 5 6 gün önce ben grip oldum hafif ateşliydim muhtemelen benden geçti :(
Bize doktor infulanza demedi, boğazı kızarmış ve kanında da biraz enfeksiyon var demişti ama 4 5 gün ateşlendi. Alın 37.7 yi en fazla görüyordu ama kulak 38.7, 39 görüyorduk. Bizimde enerjimiz hep yerindeydi. Antibiyotik kullandık enfeksiyon için, ama 5 gün sonra yine 3 gün ateşlendi, 37lerde, ateş düşürücü verdik ama sadece gece uyanamazsak diye sonra 5 gün sonra yine 3 gün ateşlendi. Böyle bir 3 hafta geçirdik.
Doktor kuzenimiz infilanzadır demiş.
Bol bol su içirmeye çalıştım, ıhlamur, bal, limon, pekmez...

Kızlar dişten bahsetmişsiniz bende bişey sormak istiyorum en son 10. Ayında diş çıkardı 4.5 aydır diş çıkarmıyor normal mi acaba bazen d vitamini vermeyi unutuyorum onla alakalı felan mı anlamadım, her uyku bozukluğuna ağlamaya diş diyorum ama gelen giden yok
En son 9 aylıkken diş çıkardık şuan 14 aylık azı dişler çıkmaya başladı .Kan değerlerine 1 yaş iken baktırdık herhangi bir sorun çıkmamıştı

Nasıl bişey almak lazım acaba sandaletlerinde önü açık ya parmaklarını bir yere vururlar mı bilemedim
Burnu kapalı olan yumuşak hafif sandaletlerle baya rahat ediyorlar, igor olabilir mesela, onda da tobby’nin şeffaf modellerini beğeniyorum en çok, yumuşacık oluyor 😇

Bizimde sabahdan beri atesimiz dusmuyor 6 saat araliklarla ates dusurucu verdim.ve gunduz hic uyumadi.suan yeni uykuya daldi.asla enerjisi yok.iki oynuyor sonra hop kafayi yastiga koyuyor salliyorum ama uyumuyor.ates devam ederse yarin goturmek istiyorum hstye cunku gunde 3 kes vermis oldum bisey degismedi.bir yandan hstlerden cekiniyorum herkes salgin herkes hasta cok kararsizim.biz iki ay once inflenza olmustuk ama suan ayni belirtiler yok daha halsiz anliyamiyorum.ve birde kizlar tavsiye edebileceginiz ates olcer varmi?benim bebegim 15. Ayina girdi her seferinde adam gibi bisey alicam deyip erteliyorum.evde 3 tane medikalden aldigimiz temassiz ates olcerlee eskittim ama ben guvenmiyorum olcumune.kullanip gercektn memnin kaldiginiz marka model yazarsaniz yarin almak istiyorum.

Bizimde sabahdan beri atesimiz dusmuyor 6 saat araliklarla ates dusurucu verdim.ve gunduz hic uyumadi.suan yeni uykuya daldi.asla enerjisi yok.iki oynuyor sonra hop kafayi yastiga koyuyor salliyorum ama uyumuyor.ates devam ederse yarin goturmek istiyorum hstye cunku gunde 3 kes vermis oldum bisey degismedi.bir yandan hstlerden cekiniyorum herkes salgin herkes hasta cok kararsizim.biz iki ay once inflenza olmustuk ama suan ayni belirtiler yok daha halsiz anliyamiyorum.ve birde kizlar tavsiye edebileceginiz ates olcer varmi?benim bebegim 15. Ayina girdi her seferinde adam gibi bisey alicam deyip erteliyorum.evde 3 tane medikalden aldigimiz temassiz ates olcerlee eskittim ama ben guvenmiyorum olcumune.kullanip gercektn memnin kaldiginiz marka model yazarsaniz yarin almak istiyorum.
Çok geçmiş olsun. Beurer ft65 kullanıyorum memnunum. Hem kulaktan hem alından ölçüm yapabiliyor aynı zamanda ortam ısısı da ölcebiliyor.

Geçmiş olsun, bir önce toparlasın kuzu 🤲🤲Bizde de bosh un temassızı var 7 8 senelik ve çok memnunuz... Abiden kalma, abi ateşlendiğinde biz hastaneye yanımızda götürüp hastaneninkiyle kıyaslamıştık, çok fark çıkmamıştı.
Sizde öyle yapabilir siniz.

Ya kızlar ben bu gece uyanıp oturmaya nasıl çözüm bulacam tam 10 gündür aynı şey gece kalkıp 3 4 saat uyumuyor artık sabrım kalmadı ya oyun oynamayım odada uyutmaya çalışayım diyorum yok uyumuyor da yatakta oynamak istiyor ağlıyor uyutuyorum olmuyor, saat 2 de uyandı hala uyumuyor :( önce canım cicim sonra sinirlerim çıkıyor tepeme istemsiz

Kızlar selam, daha önce aşılarda problem yaşamamış ama 13.aydaki menenjit açısından sonra ateşlenen bebiş oldu mu? 3. doz Bexsero aşısını oldu ama ilk kez böyle oldu, sanırım kolu da ağrıyor nefes alış verişi bile farklı. Doktoru hastaneden ayrıldı bu sebeple başka bir doktora götürmek zorunda kaldık ama doktordan kaynaklı bir şey olabilir mi diye aşırı endişeliyim. Yanlış bir şey mi yaptı acaba diye 😔 Hiçbir aşıdan sonra böyle olmadı çocuk niye böyle şimdi anlayamadım.

Ya kızlar ben bu gece uyanıp oturmaya nasıl çözüm bulacam tam 10 gündür aynı şey gece kalkıp 3 4 saat uyumuyor artık sabrım kalmadı ya oyun oynamayım odada uyutmaya çalışayım diyorum yok uyumuyor da yatakta oynamak istiyor ağlıyor uyutuyorum olmuyor, saat 2 de uyandı hala uyumuyor :( önce canım cicim sonra sinirlerim çıkıyor tepeme istemsiz
Gündüz fazla uyuyor mu

Bence alışkanlık haline getirmiş. Oynamaya devam ettiğiniz sürece de kalkıp oyun isteyecek gibi. Bence ne olursa olsun oynamayın. İsterse ağlasın. Anlaması lazım maalesef. Birkaç gün dayanın. Oyun oynamadığınızı görünce bence bırakır uyanmayı da. Tabii hala destekli uyuyorsa o desteği aramaya devam eder. Bence artık her şeyi anlıyorlar

Bir çözüm bulursan bana da söyle bizde her gece aynıyız.

Bildiğin oyuncaklarla oynuyor mu yani bu bebekler çok garip gündüz oynasa bari sende dinlensen benimki ne gece ne gündüz oyuncaklarını yüzüne bakmıyor

Back
X