2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Canım ben daha öncede yazdım benim bebe 14 aylık olacak ve bizden ne duysa söylüyor ama emeklemeye yaşında, tam anlamıyla ayaklarının üzerine basmaya 13 aylıkken başladı. Tutunup dizinin üstüne kalkıyor ama ayağa kalkamıyor.
Benim 3. Bebeğim ve diğerleri de önce konuştu 15 16 aylık yürüdüler. Genetiği bunda payı çok bence çünkü bende bebelere kitap okumadım ama onlarla hep konuşurum oyuncaklarını falan anlatırım... En fazla oynadığım oyun budur..
Her bebeğin gelişim seviyeleri farklıdır, grubun çoğu bebesi koşuyor mesela ama en büyük bebeklerden biri benimki ama hala tık yok...
Benim bebeğim hiç emeklemiyordu 10 aylıkken ayakta durmaya ve birden yürümeye başladı şuan koşuyor .Her bebeğin gelişimi farklı doğru diyorsun ama sosyal medyada ve çevrede o kadar bilgi kirliliği var ki delirtirkwr insan

6
Ay bu mesajı da şimdi gördüm 😱 şükür yavrunun gözüne bir şey olmamış en korktuklarımdan bu göz olayı çok geçmiş olsun 🤲
Bugün aynı olayı bizde yaşadık saniyelik birden fırladı ve mutfak masasının köşesine çarptı allahım aklım gitti aklım kesilme vs olmadı fakat şişti çok fena . Allahım kurusun bebeklerimizi yaaa

Kızlar benim bebeğim 14 aya yaklaştı bu ay artık denge olayı vs çok daha iyi düşme korkusu yok bu seferde evde filan sürekli koşuyor hiç durmadan yürüyor yani başkada hiç bir şey ile ilgilenmiyor asla oturup oynamıyor normal mi acaba

Kızlar benim bebeğim 14 aya yaklaştı bu ay artık denge olayı vs çok daha iyi düşme korkusu yok bu seferde evde filan sürekli koşuyor hiç durmadan yürüyor yani başkada hiç bir şey ile ilgilenmiyor asla oturup oynamıyor normal mi acaba
😂😂😂 bizde 14 aylık olduk çok uzun zamandır sadece yürüyor hatta koşuyor 😂 bir sürü oyuncak aldık oturup oynadığını hiç görmedim 😂 sürekli içeri gidiyor çorap getiriyor ,havlu getiriyor vs hep böylr

Evet ya nerde zararlı bişey var onu yapıyorlar cidden, daha neler yapacaklar hayal edemiyorum 😂 oraya buraya tırmanma atlama vs.
Daha o evreye tam gelemedik ya benimki koltuklara bacak atıp zorlamaya başladı ama tam çıkamıyor o dönem ne yapacağız bakalım 😅

😂😂😂 bizde 14 aylık olduk çok uzun zamandır sadece yürüyor hatta koşuyor 😂 bir sürü oyuncak aldık oturup oynadığını hiç görmedim 😂 sürekli içeri gidiyor çorap getiriyor ,havlu getiriyor vs hep böylr
Ay aynı vallahi oyuncaklarla oynamıyor çorapları fırlatıyor sürekli çorap koyduğum çekmeceyi açıyor çorapları top atar gibi atıyor oyun yapıyor 😂

Benimkide eline saçma sapan ne alsa getirip odanın ortasına atıyor birde gülüyor sonra gidiyor geri başla eşya arıyor 😃😃

Benimkide eline saçma sapan ne alsa getirip odanın ortasına atıyor birde gülüyor sonra gidiyor geri başla eşya arıyor 😃😃
Ay bizim evi bir görsen asla toplanmıyor ya salonun eşyaları mutfakta mutfağın eşyaları oturma odasında yani ben ne kadar toplarsam toplayayım sürekli eşya taşıyor

Ay bizim evi bir görsen asla toplanmıyor ya salonun eşyaları mutfakta mutfağın eşyaları oturma odasında yani ben ne kadar toplarsam toplayayım sürekli eşya taşıyor
Bende gün içimde artık toplamıyorum normalde hep düzenli tutmaya çalışıyordum artık gücüm yetmiyor dışarı çıkacağım zaten evi topluyorum geldiğimde düzgün görmek için 😃

Benim bebeğim hiç emeklemiyordu 10 aylıkken ayakta durmaya ve birden yürümeye başladı şuan koşuyor .Her bebeğin gelişimi farklı doğru diyorsun ama sosyal medyada ve çevrede o kadar bilgi kirliliği var ki delirtirkwr insan
Aynen öyle canım, maşallah senin kuzuya da, veee benim bebe bir leveli daha atladı çok şükür 🤲🤲🤣 insanlık için küçük bizim için büyük bir adım.... Az önce yatak başlığına tutunup ayağa kalktı... Şimdiye kadar dizinin üstüne kalkıyordu...

Back
X