- 4 Ağustos 2022
- 5.844
- 2.820
- 103
Evet bide yeni yürüdükleri için tam denge de kuramıyorlar benimki sürekli düşüyor diyoruz Allahtan totonda hava yastığı var totosu acımıyorSorun bizde değil bebeler çok hareketli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bide yeni yürüdükleri için tam denge de kuramıyorlar benimki sürekli düşüyor diyoruz Allahtan totonda hava yastığı var totosu acımıyorSorun bizde değil bebeler çok hareketli
Benim bebeğim hiç emeklemiyordu 10 aylıkken ayakta durmaya ve birden yürümeye başladı şuan koşuyor .Her bebeğin gelişimi farklı doğru diyorsun ama sosyal medyada ve çevrede o kadar bilgi kirliliği var ki delirtirkwr insanCanım ben daha öncede yazdım benim bebe 14 aylık olacak ve bizden ne duysa söylüyor ama emeklemeye yaşında, tam anlamıyla ayaklarının üzerine basmaya 13 aylıkken başladı. Tutunup dizinin üstüne kalkıyor ama ayağa kalkamıyor.
Benim 3. Bebeğim ve diğerleri de önce konuştu 15 16 aylık yürüdüler. Genetiği bunda payı çok bence çünkü bende bebelere kitap okumadım ama onlarla hep konuşurum oyuncaklarını falan anlatırım... En fazla oynadığım oyun budur..
Her bebeğin gelişim seviyeleri farklıdır, grubun çoğu bebesi koşuyor mesela ama en büyük bebeklerden biri benimki ama hala tık yok...
Bugün aynı olayı bizde yaşadık saniyelik birden fırladı ve mutfak masasının köşesine çarptı allahım aklım gitti aklım kesilme vs olmadı fakat şişti çok fena . Allahım kurusun bebeklerimizi yaaa6
Ay bu mesajı da şimdi gördümşükür yavrunun gözüne bir şey olmamış en korktuklarımdan bu göz olayı çok geçmiş olsun
![]()
Kızlar benim bebeğim 14 aya yaklaştı bu ay artık denge olayı vs çok daha iyi düşme korkusu yok bu seferde evde filan sürekli koşuyor hiç durmadan yürüyor yani başkada hiç bir şey ile ilgilenmiyor asla oturup oynamıyor normal mi acaba
Daha o evreye tam gelemedik ya benimki koltuklara bacak atıp zorlamaya başladı ama tam çıkamıyor o dönem ne yapacağız bakalımEvet ya nerde zararlı bişey var onu yapıyorlar cidden, daha neler yapacaklar hayal edemiyorumoraya buraya tırmanma atlama vs.
Oy bizimki başladı koltuklara tırmanmayaDaha o evreye tam gelemedik ya benimki koltuklara bacak atıp zorlamaya başladı ama tam çıkamıyor o dönem ne yapacağız bakalım![]()
Ay aynı aynı misafirliğe gidiyoruz orda da sürekli koşuyorbizde 14 aylık olduk çok uzun zamandır sadece yürüyor hatta koşuyor
bir sürü oyuncak aldık oturup oynadığını hiç görmedim
sürekli içeri gidiyor çorap getiriyor ,havlu getiriyor vs hep böylr
Ay ondan ona atlama koltuktan yere atlamaOy bizimki başladı koltuklara tırmanmaya
Ay aynı vallahi oyuncaklarla oynamıyor çorapları fırlatıyor sürekli çorap koyduğum çekmeceyi açıyor çorapları top atar gibi atıyor oyun yapıyorbizde 14 aylık olduk çok uzun zamandır sadece yürüyor hatta koşuyor
Bizimki de yapamıyor dahaDaha o evreye tam gelemedik ya benimki koltuklara bacak atıp zorlamaya başladı ama tam çıkamıyor o dönem ne yapacağız bakalım![]()
Of çok komikler ya geçen misafir varken benim sütyenimi getirmişAy aynı vallahi oyuncaklarla oynamıyor çorapları fırlatıyor sürekli çorap koyduğum çekmeceyi açıyor çorapları top atar gibi atıyor oyun yapıyor![]()
Benimkide eline saçma sapan ne alsa getirip odanın ortasına atıyor birde gülüyor sonra gidiyor geri başla eşya arıyorbizde 14 aylık olduk çok uzun zamandır sadece yürüyor hatta koşuyor
Benimki inmeyi öğrendi ama koltuk yüksek geliyor ona çıkamıyor daha alçak şeylere tırmanıyor ama çok tehlikeli hiç sağa sola bakmak yokOy bizimki başladı koltuklara tırmanmaya
Ay bizim evi bir görsen asla toplanmıyor ya salonun eşyaları mutfakta mutfağın eşyaları oturma odasında yani ben ne kadar toplarsam toplayayım sürekli eşya taşıyorBenimkide eline saçma sapan ne alsa getirip odanın ortasına atıyor birde gülüyor sonra gidiyor geri başla eşya arıyor![]()
Bende gün içimde artık toplamıyorum normalde hep düzenli tutmaya çalışıyordum artık gücüm yetmiyor dışarı çıkacağım zaten evi topluyorum geldiğimde düzgün görmek içinAy bizim evi bir görsen asla toplanmıyor ya salonun eşyaları mutfakta mutfağın eşyaları oturma odasında yani ben ne kadar toplarsam toplayayım sürekli eşya taşıyor
Benimki de iç çamaşırımı kaynanama götürdüOf çok komikler ya geçen misafir varken benim sütyenimi getirmiş![]()
Ya benimki katlayacağım çamaşırları hep ortalığa saçıyor ben katlıyorum o geri bozuyor döngü böyle devam ediyorBenimkide eline saçma sapan ne alsa getirip odanın ortasına atıyor birde gülüyor sonra gidiyor geri başla eşya arıyor![]()
Seninki nasıl oldu ya karnı nasıl rahat yapıyor mu kakasınıYa benimki katlayacağım çamaşırları hep ortalığa saçıyor ben katlıyorum o geri bozuyor döngü böyle devam ediyor![]()
Aynen öyle canım, maşallah senin kuzuya da, veee benim bebe bir leveli daha atladı çok şükürBenim bebeğim hiç emeklemiyordu 10 aylıkken ayakta durmaya ve birden yürümeye başladı şuan koşuyor .Her bebeğin gelişimi farklı doğru diyorsun ama sosyal medyada ve çevrede o kadar bilgi kirliliği var ki delirtirkwr insan