Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gündüz uykusuGündüz fazla uyuyor mu
Yani bildiğim kadar menenjit aşıları ağır bir aşı ilk dozda üç aylık bayağı zorlanmıştık ikinci doz beş aylıktı ateş vs olmamıştı fakat geçen dört yaşında bir tanıdığım yaptırdı bacağın üstüne basamadı agridan yani yüksek ihtimalle ağrı yapmıştır. Bizim de üçüncü dozu olmamız gerekiyor 14 aylık olduk henüz gitmedik çok da korkuyorum gitmekten açıkçasıKızlar selam, daha önce aşılarda problem yaşamamış ama 13.aydaki menenjit açısından sonra ateşlenen bebiş oldu mu? 3. doz Bexsero aşısını oldu ama ilk kez böyle oldu, sanırım kolu da ağrıyor nefes alış verişi bile farklı. Doktoru hastaneden ayrıldı bu sebeple başka bir doktora götürmek zorunda kaldık ama doktordan kaynaklı bir şey olabilir mi diye aşırı endişeliyim. Yanlış bir şey mi yaptı acaba diyeHiçbir aşıdan sonra böyle olmadı çocuk niye böyle şimdi anlayamadım.
Dün izin vermedim yatakta kaldık ama 2 saat yine uyumadı, bu aralar gündüz babası ile hiç zaman geçirmiyor hatta görmüyor, gece uyanınca babası oynuyor diye mi alışkanlık yaptı acaba, gece uyanınca eşim 1 2 saat oynuyor o da babası için mi kalkıyor acaba diye düşünmeye başladımBence alışkanlık haline getirmiş. Oynamaya devam ettiğiniz sürece de kalkıp oyun isteyecek gibi. Bence ne olursa olsun oynamayın. İsterse ağlasın. Anlaması lazım maalesef. Birkaç gün dayanın. Oyun oynamadığınızı görünce bence bırakır uyanmayı da. Tabii hala destekli uyuyorsa o desteği aramaya devam eder. Bence artık her şeyi anlıyorlar
Senin de mi devamBir çözüm bulursan bana da söyle bizde her gece aynıyız.
Aynı durum bizde de var kan değerleri falan normaldi. Bakıyorum hiç gelen giden yok korkmuştum ben de ama demekki normalKızlar dişten bahsetmişsiniz bende bişey sormak istiyorum en son 10. Ayında diş çıkardı 4.5 aydır diş çıkarmıyor normal mi acaba bazen d vitamini vermeyi unutuyorum onla alakalı felan mı anlamadım, her uyku bozukluğuna ağlamaya diş diyorum ama gelen giden yok
Geçmiş olsun kuzuyaKızlar selam, daha önce aşılarda problem yaşamamış ama 13.aydaki menenjit açısından sonra ateşlenen bebiş oldu mu? 3. doz Bexsero aşısını oldu ama ilk kez böyle oldu, sanırım kolu da ağrıyor nefes alış verişi bile farklı. Doktoru hastaneden ayrıldı bu sebeple başka bir doktora götürmek zorunda kaldık ama doktordan kaynaklı bir şey olabilir mi diye aşırı endişeliyim. Yanlış bir şey mi yaptı acaba diyeHiçbir aşıdan sonra böyle olmadı çocuk niye böyle şimdi anlayamadım.
Gece kalkınca evin içinde geziyor mutfakta çekmeceleri karıştırıyor bu aralar patates soğan sepetine takmış açıp onları atıyorBildiğin oyuncaklarla oynuyor mu yani bu bebekler çok garip gündüz oynasa bari sende dinlensen benimki ne gece ne gündüz oyuncaklarını yüzüne bakmıyor
Hahah aynı mı hepsi yaBenimkinin oyuncaklar işte![]()
Bende baktırayım tüm değerlerine, sizin kan değeri kaç çıkmıştı acaba, doktor bizimkine düşük demiştiAynı durum bizde de var kan değerleri falan normaldi. Bakıyorum hiç gelen giden yok korkmuştum ben de ama demekki normal
Evet hala devam ediyor ya sanki gündüzmüş gibi davranıyor mutfağa saldırıyor bazı oyuncaklarıyla oynuyor. Aynı gündüz gibi enerjisi ya çok ilginçSenin de mi devam![]()
Evet aynı, 2 hafta olacak bu huy çıktı, önceden bazı geceler yine böyleydi ama arka arkaya her gece yapmıyordu şimdi her gece aynı şey, eşimi bu aralar pek görmüyor gece uyanınca onla zaman geçiriyor acaba ondan mı kalkıyor diyorumEvet hala devam ediyor ya sanki gündüzmüş gibi davranıyor mutfağa saldırıyor bazı oyuncaklarıyla oynuyor. Aynı gündüz gibi enerjisi ya çok ilginç
Seninki gündüz geceyi karıştırmışGece kalkınca evin içinde geziyor mutfakta çekmeceleri karıştırıyor bu aralar patates soğan sepetine takmış açıp onları atıyorçok nadir oyuncaklarla oynuyor
Jel felan işe yarar mı acabaAy bu arkadan gelen diş beni mahvetti ya canı çok acıyor heralde uyumuyor acayip uykusu var dalamıyor inliyor ağlıyor bağırıyor
Bir kere sprey verdi doktor oğluma çok kötü alerji yaptı o yüzden bir daha bişeu almadımJel felan işe yarar mı acaba
Evde karanfil zeytinyağı yapıp sür işe yarar belkiBir kere sprey verdi doktor oğluma çok kötü alerji yaptı o yüzden bir daha bişeu almadım
Bizde öyle bir durum da yok niye böyle oldu anlamadım. Nasıl düzelteceğime dair bir fikrim de yokEvet aynı, 2 hafta olacak bu huy çıktı, önceden bazı geceler yine böyleydi ama arka arkaya her gece yapmıyordu şimdi her gece aynı şey, eşimi bu aralar pek görmüyor gece uyanınca onla zaman geçiriyor acaba ondan mı kalkıyor diyorum
Benim de yok, oynamayım diyorum inanılmaz ağlıyor indirmiyorum yataktan kendi zorla iniyor ama dün mesela 2 saat yatakta tuttum uyutmaya çalıştım uyuyamadı, oynamasam da uyumuyorBizde öyle bir durum da yok niye böyle oldu anlamadım. Nasıl düzelteceğime dair bir fikrim de yok