2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benimkinin oyuncaklar işte 😅

Eklentiler

• 1000078682.webp
    1000078682.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar selam, daha önce aşılarda problem yaşamamış ama 13.aydaki menenjit açısından sonra ateşlenen bebiş oldu mu? 3. doz Bexsero aşısını oldu ama ilk kez böyle oldu, sanırım kolu da ağrıyor nefes alış verişi bile farklı. Doktoru hastaneden ayrıldı bu sebeple başka bir doktora götürmek zorunda kaldık ama doktordan kaynaklı bir şey olabilir mi diye aşırı endişeliyim. Yanlış bir şey mi yaptı acaba diye 😔 Hiçbir aşıdan sonra böyle olmadı çocuk niye böyle şimdi anlayamadım.
Yani bildiğim kadar menenjit aşıları ağır bir aşı ilk dozda üç aylık bayağı zorlanmıştık ikinci doz beş aylıktı ateş vs olmamıştı fakat geçen dört yaşında bir tanıdığım yaptırdı bacağın üstüne basamadı agridan yani yüksek ihtimalle ağrı yapmıştır. Bizim de üçüncü dozu olmamız gerekiyor 14 aylık olduk henüz gitmedik çok da korkuyorum gitmekten açıkçası

Bence alışkanlık haline getirmiş. Oynamaya devam ettiğiniz sürece de kalkıp oyun isteyecek gibi. Bence ne olursa olsun oynamayın. İsterse ağlasın. Anlaması lazım maalesef. Birkaç gün dayanın. Oyun oynamadığınızı görünce bence bırakır uyanmayı da. Tabii hala destekli uyuyorsa o desteği aramaya devam eder. Bence artık her şeyi anlıyorlar
Dün izin vermedim yatakta kaldık ama 2 saat yine uyumadı, bu aralar gündüz babası ile hiç zaman geçirmiyor hatta görmüyor, gece uyanınca babası oynuyor diye mi alışkanlık yaptı acaba, gece uyanınca eşim 1 2 saat oynuyor o da babası için mi kalkıyor acaba diye düşünmeye başladım

Kızlar dişten bahsetmişsiniz bende bişey sormak istiyorum en son 10. Ayında diş çıkardı 4.5 aydır diş çıkarmıyor normal mi acaba bazen d vitamini vermeyi unutuyorum onla alakalı felan mı anlamadım, her uyku bozukluğuna ağlamaya diş diyorum ama gelen giden yok
Aynı durum bizde de var kan değerleri falan normaldi. Bakıyorum hiç gelen giden yok korkmuştum ben de ama demekki normal

Kızlar selam, daha önce aşılarda problem yaşamamış ama 13.aydaki menenjit açısından sonra ateşlenen bebiş oldu mu? 3. doz Bexsero aşısını oldu ama ilk kez böyle oldu, sanırım kolu da ağrıyor nefes alış verişi bile farklı. Doktoru hastaneden ayrıldı bu sebeple başka bir doktora götürmek zorunda kaldık ama doktordan kaynaklı bir şey olabilir mi diye aşırı endişeliyim. Yanlış bir şey mi yaptı acaba diye 😔 Hiçbir aşıdan sonra böyle olmadı çocuk niye böyle şimdi anlayamadım.
Geçmiş olsun kuzuya 🤲🤲🤲Canım biz 5. Ve 7. Aylarda hem bexsero hem nimenrix olduk. İlkinde bexsero bir gün boyunca ateş yapmıştı 38 lerde, 7. Ayda ise 37 lerde ateş yapmıştı. Nimenrix te öyle bir şey olmadı çünkü biz 1 2 gün arayla yapıyorduk. 13 aylık aşısında da oğlum biraz öksürüyordu ama ateşi falan yoktu. Salı öğlen 2 gibi aşıyı yaptık. Ertesi gün gece ateşlendi ama alın 37 kulak 38lerdeydi. Sonra öksürük arttı, hırıltı başladı.. Ateş 4 gün sürünce doktora götürdük. Boğazı kızarmış, ciğer filmi çekti, az da olsa enfeksiyon var dedi. Antibiyotik başladık. 5 gün sonra çocuk yine ateşlendi ama yine 37lerde yine 3 gün sürdü. 5 gün sonra yine ateşlendi yine 3 gün sürdü 3 hafta öyle geçti yani. Bizim hastalıktan mı böyle oldu yoksa aşıdan mı hastalık böyle sürdü anlamadım ve daha nimenrix yapılacak bekliyor...
Bizim bacaktan yapıyor ebe ve bizimde 2 hafta aşı yeri sertti.

Bildiğin oyuncaklarla oynuyor mu yani bu bebekler çok garip gündüz oynasa bari sende dinlensen benimki ne gece ne gündüz oyuncaklarını yüzüne bakmıyor
Gece kalkınca evin içinde geziyor mutfakta çekmeceleri karıştırıyor bu aralar patates soğan sepetine takmış açıp onları atıyor 😂 çok nadir oyuncaklarla oynuyor

Evet hala devam ediyor ya sanki gündüzmüş gibi davranıyor mutfağa saldırıyor bazı oyuncaklarıyla oynuyor. Aynı gündüz gibi enerjisi ya çok ilginç
Evet aynı, 2 hafta olacak bu huy çıktı, önceden bazı geceler yine böyleydi ama arka arkaya her gece yapmıyordu şimdi her gece aynı şey, eşimi bu aralar pek görmüyor gece uyanınca onla zaman geçiriyor acaba ondan mı kalkıyor diyorum

Ay bu arkadan gelen diş beni mahvetti ya canı çok acıyor heralde uyumuyor acayip uykusu var dalamıyor inliyor ağlıyor bağırıyor

Kızlar baby toys 3 tekerlekli bisiklet alan varmı? Memnun kaldınız mı? Ben dün sipariş verdim kırmızı rengi vardı sadece aslında kırmızı istemiyordum ama indirimdeyken alayım dedim 😂 internetten aldım daha gelmedi burdan kullanan vardı memnun musunuz

Evet aynı, 2 hafta olacak bu huy çıktı, önceden bazı geceler yine böyleydi ama arka arkaya her gece yapmıyordu şimdi her gece aynı şey, eşimi bu aralar pek görmüyor gece uyanınca onla zaman geçiriyor acaba ondan mı kalkıyor diyorum
Bizde öyle bir durum da yok niye böyle oldu anlamadım. Nasıl düzelteceğime dair bir fikrim de yok

Bizde öyle bir durum da yok niye böyle oldu anlamadım. Nasıl düzelteceğime dair bir fikrim de yok
Benim de yok, oynamayım diyorum inanılmaz ağlıyor indirmiyorum yataktan kendi zorla iniyor ama dün mesela 2 saat yatakta tuttum uyutmaya çalıştım uyuyamadı, oynamasam da uyumuyor

Back
X