2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ya kızlar yürümeye başladıktan sonra zorla uyuttuğum çocuk kat be kat daha zor uyumaya başladı hem gece hem gündüz tüm uykular ağlamalı kaçmalı gerçekten böyle bişey olunca sinirden dişlerimi sıkıyorum birde gece kalkıp oturmalar da var ay bu 14 ay bana kafayı yedirtmese iyi 😅
Bizde de bi sinir ağlama krizi eşyaları fırlatma falan başladı 3 gündür nedir bu anlamadım tırnak makasını ağzına sokuyordu elinden aldım diye 1 saat ağladı bağırdı şimdiden böylelerse 2 yaş sendromunda falan ben huni takarım artık.

Kızlar herkes mamayı bırakmayı düşündüğünü söylemiş peki sadece emzirenler ne düşünüyor ne zaman emzirmeyi bırakmayı düşünüyorsunuz?
Ben kızımı 2. Yaş gününe 1 gün kala kestim, babası hala der kızın 1 gününü yedin diye 🙈🙈 ortanca yı 26 27 aylıktı sanırım, kısmetse bununda 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.

Evet bi de ben en çok tuvalet eğitimi kısmından korkuyorum 😂
Ay yok ondan korkmuyorum sadece doğru zamanını bilmek lazım hazır olmasını beklemek lazım o şekilde 2-3 günde tamam o iş 😂 ama memeden kesmeyi düşündükçe tansiyonum düşüyor

Ay yok ondan korkmuyorum sadece doğru zamanını bilmek lazım hazır olmasını beklemek lazım o şekilde 2-3 günde tamam o iş 😂 ama memeden kesmeyi düşündükçe tansiyonum düşüyor
Hadi ya 2 3 gün mü sürüyor tuvalet 😂 ya beni korkuttular yok heryer kaka oluyor yok her yer çiş oluyor diye tırstım iyice

Kızlar ben bu uyku konusunda ne yapacağım ya gerçekten artık aşırı geriliyorum nerdeyse 1 aydır zorun zoru uyutuyorum, uyutmaya çalışırken çok sinirleniyorum çünkü cidden saatlerde uğraşıyorum :( bu kadar da zorlamıyordu ya

Kızlar ben bu uyku konusunda ne yapacağım ya gerçekten artık aşırı geriliyorum nerdeyse 1 aydır zorun zoru uyutuyorum, uyutmaya çalışırken çok sinirleniyorum çünkü cidden saatlerde uğraşıyorum :( bu kadar da zorlamıyordu ya
Bizim de aynı son iki haftadır aşırı zorluyor beni artık sinirimden ağlıyorum valla yürümeye başladığından mı diş mi atak mı napicam bilmiyorum 😔

Bizim de aynı son iki haftadır aşırı zorluyor beni artık sinirimden ağlıyorum valla yürümeye başladığından mı diş mi atak mı napicam bilmiyorum 😔
Gerçekten ağlamamak için zor tutuyorum kendimi dişlerimi sıkıyorum bazen bağırıyorum dayanamıyorum :( ya ben bu kadar zor uyuttum mu hatırlamıyorum ya unuttum yada bu en zoru :( gece gündüz aynı ya saatlerce uyutmaya çalışıyorum bide uyutma sırasında sinir stres oluyorum keşke benim dışımda birinde daha uyusa bari bi gün nefes alırım ya hep aynı döngü kimse de de uyumuyor

kızlar selam sadece mama alan anne sütü almayan bebişler günde kaç kez mama alıyor ? Gece ve gündüz olarak kaç mama kaç cc içiyorlar
Biz şuan yatmadan önce eğer gece maması vermediysem kaşık mamasın tarzi bisey yani normal biberon maması 150cc iciyor.gecede bir kez 120 cc veriyorum.Gündüzde iki uyku yaparsa yada uyku durumuna göre bir uykusunda bazen hiç vermedigimde oluyor ama sadece nefsi körelsin diye maksimum 120cc veriyorum.

Back
X