- 4 Ağustos 2022
- 5.124
- 2.507
Un felan koydun mu canımYumurta tarhana yoğurt zeytinyağı
Yok koymadım bide kaşar var biraz onu yazmayı unutmuşum. Ama yemedi tükürdüUn felan koydun mu canım
E bebekten astronot tulum almıştım. Havanin çok soğuk olduğu bir gün onu giydirdim çok konforsuz oldu içinde hareket edemedi ve o şekilde taşımakta çok zor oldu. Taşırken ben gözükmüyordum düşünKızlar bebekleri dışarı çıkarırken üzerine ne giydiriyorsunuz hm den mont almıştık ama kolları uzun kalıyor astronot tulum gerekli mi siz ne giydiriyorsunuz
Mont kaç ay kolları nasıl oldu ne giyse kollar sanki uzun oluyor monttaE bebekten astronot tulum almıştım. Havanin çok soğuk olduğu bir gün onu giydirdim çok konforsuz oldu içinde hareket edemedi ve o şekilde taşımakta çok zor oldu. Taşırken ben gözükmüyordum düşünsonra E bebekten mont aldım altına da kalın kot pantolon aldım 3 tane. Pantolonun altına külotlu çorap ayağına da LCW’den aldığım kısa botu giydirip öyle çıkarıyorum hiç üşümüyor. Montun altına da kazağını giydiriyorum sadece.
1 yaş aldım tam oluyor 2 yaş çok büyük geldi kolları baya kayboldu içinde.Mont kaç ay kolları nasıl oldu ne giyse kollar sanki uzun oluyor montta
Bazen ebebekten aldığım 1 yaş mont bazen lcw Polar almıştım onu giydiriyorum. Altında çoraplı pijama ve içi polar eşofman oluyor genelde ayağında ayakkabıKızlar bebekleri dışarı çıkarırken üzerine ne giydiriyorsunuz hm den mont almıştık ama kolları uzun kalıyor astronot tulum gerekli mi siz ne giydiriyorsunuz
Hava durumuna bağlı olarak giydiriyorum bugün mesela Ankara dokuz dereceydi hmden aldığım montu giydirdim daha soğuk zamanlarda astronot giydiriyorumKızlar bebekleri dışarı çıkarırken üzerine ne giydiriyorsunuz hm den mont almıştık ama kolları uzun kalıyor astronot tulum gerekli mi siz ne giydiriyorsunuz
Benim H&Mden aldığım mont 9:12 ay kolları çok az uzun oluyor elleri dışarıda kalıyor ama mesela waikiki’den de 9:12 ay olan var onun kalıbı daha büyükKızlar bebekleri dışarı çıkarırken üzerine ne giydiriyorsunuz hm den mont almıştık ama kolları uzun kalıyor astronot tulum gerekli mi siz ne giydiriyorsunuz
Hmden aldığınız montun kolları nasıl bizimki çok uzun kalıyor çünkü 12-18 mis simdi baktımHava durumuna bağlı olarak giydiriyorum bugün mesela Ankara dokuz dereceydi hmden aldığım montu giydirdim daha soğuk zamanlarda astronot giydiriyorum
Saglık ocagının verdıgı 3 damla bıde 12 danla kan ılacıkızlar d vitamini olarak kaclık ve ne kullanıyorsunuz bebeginize ?
Benımkı olmadımı yanımda Bor boslık var bısı eksık gıbı gelıyor benımkı yalak kımseyo yabancılamaz herkese gıder geçen komşu geldı kafın dısarda hemen boynuna sıkı sıkı sarıkdı bana bay bay yapıyor gel dıyorum kacıyor kadın dayanamdı götürdü yarım saat o yarım saat geçmediHasta oldugum icin bugun bakici abla bize gelmedi. Biz bebegi onun evine biraktik. Evde ilk defa yalnizim. Napicami bilemiyorum:) kanepeye uzanip tv mi seyretsem. Temizlik mi yapsam. Inanilmaz tuhaf geliyor:)
9-12 kolu çok az uzun ama ellerini dışarı çıkartabiliyorumHmden aldığınız montun kolları nasıl bizimki çok uzun kalıyor çünkü 12-18 mis simdi baktım
Ohhh git git gez değişik olur . Ben hep kalabalık yerlere girmeye çekiniyorum ya yani mesela kayınvalidem yarın misafirliğe gidecekmiş 10 kişi falan olacaklar tam benimkinin uyku saati gözüm yemiyor gitmeyi nasıl uyur vs diyeAkşam günün var güne katıldım ilk gününde aldım atlattım sımdı gezıyorum yağmur da var rüzgarda gözü kararttım gıdecem
Hakikaten oyle oldu ya. Bir an once eve geri gelsin istedim. Ama hastalik bulasmasin diye rahat rahat kucagima da alamiyorum. Cok kotu oldu.Benımkı olmadımı yanımda Bor boslık var bısı eksık gıbı gelıyor benımkı yalak kımseyo yabancılamaz herkese gıder geçen komşu geldı kafın dısarda hemen boynuna sıkı sıkı sarıkdı bana bay bay yapıyor gel dıyorum kacıyor kadın dayanamdı götürdü yarım saat o yarım saat geçmedi
Ben de kalabalik ortamlara goturmeye cekiniyorum. Haftasonlari bazen kafeye falan gidiyoruz. Ama uyku saati yaklasirken eve geliyoruz. Yoksa duzeni sasiyor.Ohhh git git gez değişik olur . Ben hep kalabalık yerlere girmeye çekiniyorum ya yani mesela kayınvalidem yarın misafirliğe gidecekmiş 10 kişi falan olacaklar tam benimkinin uyku saati gözüm yemiyor gitmeyi nasıl uyur vs diye