- 4 Ağustos 2022
- 5.116
- 2.507
Aynen ya üstüme atlıyor bi hınçla saçıma felan yapışıyor ve gülüyorVar ayni sekilde ısırıp gülüyor. Hayir deyip diş kasiyiciyi veriyorum israrla üstüme atlayip isiriyorsinirlenince de vuruyor bazen o zamanlarda kucagimdan indirip dikkatini dagiityorum oyuncakla falan
Maşallah canım canları sağolsun, benimki de çok az alıyorDoğduğunda 3780 di şimdi 8200 hesaplamaya göre bi en az 10-11 olması gerek ama biz pek kilo alamadkk boyuda 75 cm
Demir kaç çıktı canımAyy süpersiniz kızlar ben sanırım bi gece beslemelerine devam etmişim.kızlar bir de kan tahlillerinde demir eksik olunca demir ilacı mı verildi sizlere tekrar.Benim kızım hiçbir şekilde ağzına ilaç koydurmuyor.Püakürtüyor ne verirsem.Nasıl içiriyorsunuz ? Doktor yarım sonuçlarıyla ilgili yazacak akşama doğru gitmiştik sonuçlarında demir düşük
Kitap okumaya bende başlamak istiyorum ama akşam olunca kafamı yastığa nasıl koyduğumu bilmiyorum kafam kaldırmıyor hiç birşeyiDaha bakımlı olmakayda 1 kitap okumak bir de haftada 1 saat de olsa pilatese gitmek istiyorum. Bu hedefler icin ne yaptim dersen ince kitaplar aldim pilates icin annemle konustum bebege 1 saat kadar bakicak
47Demir kaç çıktı canım
Ben daha kan değerine tek tek baktırmadım sünnet olacağında bakılmıştı demire bir yaşında götürmeyi düşünüyorum daha götürmedim çocuk doktoruna. Ama ben ağzına bestiron veriyorum D vitamini sıkıyorum bir deAyy süpersiniz kızlar ben sanırım bi gece beslemelerine devam etmişim.kızlar bir de kan tahlillerinde demir eksik olunca demir ilacı mı verildi sizlere tekrar.Benim kızım hiçbir şekilde ağzına ilaç koydurmuyor.Püakürtüyor ne verirsem.Nasıl içiriyorsunuz ? Doktor yarım sonuçlarıyla ilgili yazacak akşama doğru gitmiştik sonuçlarında demir düşük
Günden güne azalttığım için bugün dört ölçek koydum sadece biberonla ayrıca yanına 120 cc de su koydumGece 12’de kaç ml mama içiriyorsun
Ev işlerini nasıl planlayabiliriz ki ben her gün akşam evi toparlayıp yattığım halde ertesi gün öğlen harabe oluyorBenim 2025 hedefim kişisel bakım gerçekleştirebilmek duşa falan daha sık girebilmek meselaben yıllardır ajanda kullanıyorum bu senede aldım kitap yararlı video serileri izleyebilmek ev işlerini planlamak vs bunları yapmak istiyorum
Daha tam düşünmedim ama mesela bi gün mutfak dolaplarının üstten tozunu al buharla makineyi açmışken parkelerini buharla gibi. Ev toparlama robotun süpürmesi neredeyse her gün oluyor ama üstten bir toparlama işte o. Ucu kaçınca diğer şeylerin ev toplu ama gözüme çok pis geliyorEv işlerini nasıl planlayabiliriz ki ben her gün akşam evi toparlayıp yattığım halde ertesi gün öğlen harabe oluyor
Hatta kitap okumakta zorlananlar için hizmetçi kitabı serisini öneririm ben bu seriyle yeniden kazandım okuma alışkanlığımıAy kızlar ben hep kitap okuma alışkanlığım olsun istiyordum bir türlü okuyamıyordum bebiş doğduktan sonra kendime vakit ayırma sebebi ile başladım ve okuyabiliyorum yani bebişi uyutunca günde 15-20 dk okuyorum iyi oluyor
Benımde hayatta kalmak öküzü boşamak yenı düzen kurmakHayatta kalabilmek
Benim nasıl oluyor ucu her gün kaçıyor hiç anlamıyorum geçecek bugünler diyerek kendimi telkin ediyorumDaha tam düşünmedim ama mesela bi gün mutfak dolaplarının üstten tozunu al buharla makineyi açmışken parkelerini buharla gibi. Ev toparlama robotun süpürmesi neredeyse her gün oluyor ama üstten bir toparlama işte o. Ucu kaçınca diğer şeylerin ev toplu ama gözüme çok pis geliyor
Süpersiniz öncelikle şu telefona az bakma alışkanlığımı bırakmam lazım benim bebek uyudu mu işin yoksa hemen telefonu elime alıp boş boş geziniyorumAy kızlar ben hep kitap okuma alışkanlığım olsun istiyordum bir türlü okuyamıyordum bebiş doğduktan sonra kendime vakit ayırma sebebi ile başladım ve okuyabiliyorum yani bebişi uyutunca günde 15-20 dk okuyorum iyi oluyor
Bu konuda ben de öyleyim resmen telefon bağımlısıyım gece mama içirmeye kalktığımda bile telefona bakıyorumSüpersiniz öncelikle şu telefona az bakma alışkanlığımı bırakmam lazım benim bebek uyudu mu işin yoksa hemen telefonu elime alıp boş boş geziniyorum
Bende öyle diyerek çoğu şeyi görmezden geliyorum ama öyle bir noktaya geliyor ki gözüme girmemesi mümkün değilBenim nasıl oluyor ucu her gün kaçıyor hiç anlamıyorum geçecek bugünler diyerek kendimi telkin ediyorum
Benim ki çok minyon çok ufak görünüyoAaa benimki erkek aynı boy aynı kiloda neredeyse (hatta 100gr zayıf ) ama küçük gözükmüyor benimki ya
Ben de öyleyim telefon elimden dusmüyor gündüz uyudugunda iş yapamiyorum çünkü en ufak sese uyaniyo ve zaten cok kisa gündüz uykulari. Aksam da sadece uzanip duvarlari seyrederdim biraz dizi film izlemeye basladik kocamla. Misir falan bile patlattim bence baya büyük gelismeSüpersiniz öncelikle şu telefona az bakma alışkanlığımı bırakmam lazım benim bebek uyudu mu işin yoksa hemen telefonu elime alıp boş boş geziniyorum