2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Demir kaç çıktı canım

Daha bakımlı olmak ayda 1 kitap okumak bir de haftada 1 saat de olsa pilatese gitmek istiyorum. Bu hedefler icin ne yaptim dersen ince kitaplar aldim pilates icin annemle konustum bebege 1 saat kadar bakicak
Kitap okumaya bende başlamak istiyorum ama akşam olunca kafamı yastığa nasıl koyduğumu bilmiyorum kafam kaldırmıyor hiç birşeyi

Ben daha kan değerine tek tek baktırmadım sünnet olacağında bakılmıştı demire bir yaşında götürmeyi düşünüyorum daha götürmedim çocuk doktoruna. Ama ben ağzına bestiron veriyorum D vitamini sıkıyorum bir de

Ev işlerini nasıl planlayabiliriz ki ben her gün akşam evi toparlayıp yattığım halde ertesi gün öğlen harabe oluyor

Ev işlerini nasıl planlayabiliriz ki ben her gün akşam evi toparlayıp yattığım halde ertesi gün öğlen harabe oluyor
Daha tam düşünmedim ama mesela bi gün mutfak dolaplarının üstten tozunu al buharla makineyi açmışken parkelerini buharla gibi. Ev toparlama robotun süpürmesi neredeyse her gün oluyor ama üstten bir toparlama işte o. Ucu kaçınca diğer şeylerin ev toplu ama gözüme çok pis geliyor

Hatta kitap okumakta zorlananlar için hizmetçi kitabı serisini öneririm ben bu seriyle yeniden kazandım okuma alışkanlığımı

Benim nasıl oluyor ucu her gün kaçıyor hiç anlamıyorum geçecek bugünler diyerek kendimi telkin ediyorum

Süpersiniz öncelikle şu telefona az bakma alışkanlığımı bırakmam lazım benim bebek uyudu mu işin yoksa hemen telefonu elime alıp boş boş geziniyorum

Süpersiniz öncelikle şu telefona az bakma alışkanlığımı bırakmam lazım benim bebek uyudu mu işin yoksa hemen telefonu elime alıp boş boş geziniyorum
Bu konuda ben de öyleyim resmen telefon bağımlısıyım gece mama içirmeye kalktığımda bile telefona bakıyorum

Benim nasıl oluyor ucu her gün kaçıyor hiç anlamıyorum geçecek bugünler diyerek kendimi telkin ediyorum
Bende öyle diyerek çoğu şeyi görmezden geliyorum ama öyle bir noktaya geliyor ki gözüme girmemesi mümkün değil o yüzden hem daha temiz olabilmek hem kendime de iyi geleceği için bu şekilde bir temizlik planlaması yapayım diyorum

Ben de öyleyim telefon elimden dusmüyor gündüz uyudugunda iş yapamiyorum çünkü en ufak sese uyaniyo ve zaten cok kisa gündüz uykulari. Aksam da sadece uzanip duvarlari seyrederdim biraz dizi film izlemeye basladik kocamla. Misir falan bile patlattim bence baya büyük gelisme

Spor yapmak, şekeri tamamen bırakmak, tarz yapmak, bebeğime ingilizce öğretmek, daha çok ani biriktirmek, pozitif olmak, özgüven artırmak için gereken şeyler(kitap okumak kişisel gelişim genel kültür ve kült artırmak gibi). Zor değil ama süreklilik isteyen şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…