2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Ben 75 kg düşmüşüm nasıl olduysa anlamadım 168 cm boy valla 70 falan insan razıyım kutlar ıvıne gırıyorum rahat buzlar sıkıyor bıraz dar oluyır

kızlar d vitamini olarak kaclık ve ne kullanıyorsunuz bebeginize ?

Ben 75 kg düşmüşüm nasıl olduysa anlamadım 168 cm boy valla 70 falan insan razıyım kutlar ıvıne gırıyorum rahat buzlar sıkıyor bıraz dar oluyır
Verirsin canım benim sıkma hiç canını zaten çok yoğun geçiyor zaman.kısa bir zamanda hazır hissedince diyetisyenle çabucak verirsin

Herkese iyi geceler biz daha şimdiden 4 kere falan kalktık bakalım gerisi ne olacak 😅
Biz daha yeni uyuduk ya normalde en geç 9 da uyutuyordum saat başı kalksa bile 9 olmadan uyurduk bir haftadır saat 23 23.30 a kadar uyumuyor ve bu da beni çok yoruyor hiç dinlenemiyorum uyuyor ve bende uyuyakalıyorum, biraz kendi kendime vakit geçirmek istiyorum ama zaman kalmıyor hiç

Kızlar bir de bebişler dışında bir konu birbirimize motivasyon olur belki

2025 yılı için küçük hedefleriniz yapmak istedikleriniz neler var 🌸🌸🌸🌸
Saçlarımı düzenli olrak boyatmak resmen iki renk saçla geziyorum dipler ayrı uçlar ayrı pilates yapmak istiyorum sağlığım için baya sıkıntı oldu omurgam bana, birde ing dışında bir dile daha hakim en azkndan başlangıç seviyesinde öğrenmek istiyorum, bebekle hiç evden çıkamadım 2024 te yedir emzirm temizle gazını çıkar uyut oyna derken bir sene evde geçmiş resmen gezmek istiyorum bol bol valla umarım o enerji güç gelirde bebemle gezerim 2025 te yapabilirim dil zorda diğerlerini yapsam belki motive olur sonraki hedeflerimede

Biz daha yeni uyuduk ya normalde en geç 9 da uyutuyordum saat başı kalksa bile 9 olmadan uyurduk bir haftadır saat 23 23.30 a kadar uyumuyor ve bu da beni çok yoruyor hiç dinlenemiyorum uyuyor ve bende uyuyakalıyorum, biraz kendi kendime vakit geçirmek istiyorum ama zaman kalmıyor hiç
Neden böyle kaydırdı acaba gün içinde uykusu mu arttı yada geç saatte mi uyku yapıyor

X