- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.018
- 598
İsimler net olursa alısmak kolay olur diye duydum erkekse isimde netleştirin ismiyle hitap daha iyi olur alışmak içinPipi gibi görünüyor ama klitoris de başlarda şiş görünür dedi emin değilim tam 13 14 de net olur dedi. Valla erkek duyarsam tuhaf olurum diyordum ama değişik bir sevinç oldubundan sonra erkek eşyaları da bakayım.
Valla erkek ismi tam düşünmedim hiç bilemiyorumİsimler net olursa alısmak kolay olur diye duydum erkekse isimde netleştirin ismiyle hitap daha iyi olur alışmak için
Ay daha belli değilmiş ya çok erkenValla erkek ismi tam düşünmedim hiç bilemiyorum
Bende kullandım progestan inan ki hâlâ panik içindeyim kalbi atıyor mu hâlâ belirtilerimde azalma var mı yok mu diye sürekli maalesefYok antideorasani ailem de esimde kulanmami istemedi çünkü bu sürekli bi durum değil sadece bebek icin panik halindeyim.
Yaaa öyle miYaa maşallah ne kadar güzelbenim de yeni öğrendiğim birseye göre kız bebeklerin çeneleri sivri oluyormuş gerçekten bu bebeğinde öyle Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah
Ben kendim kiz bebek delisi olduğum için sizinde öyle istediğinizi düşünerek ekstra sevinmiştim .Allah gönlünüze göre versinYaaa öyle mivalla doktor kız ama kesin sonuç diğer kontrolde belli olur dedi hayırlısı olsun bakalım ben biraz erkek istiyordum ama sağlıklı olsun önemli değil amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Hayırlı olsun canım kaçıncı haftandı ?Yaaa öyle mivalla doktor kız ama kesin sonuç diğer kontrolde belli olur dedi hayırlısı olsun bakalım ben biraz erkek istiyordum ama sağlıklı olsun önemli değil amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Hayırdır inşallah karnın felan ağrıyor mu yoğun mu kanamanKızlar çok kanamam var lütfen dua edin birşey olmasın
Ben 11+1 diye biliyordum 11+3 çıktı canım teşekkürlerHayırlı olsun canım kaçıncı haftandı ?
Aslında çok fark etmiyor ne gelirse başım üstüne yeri var ama erkek geçiyordu içimden olsunBen kendim kiz bebek delisi olduğum için sizinde öyle istediğinizi düşünerek ekstra sevinmiştim .Allah gönlünüze göre versin
Yok hiçbirşry hissetmedim oturmasam kanamayı farketmiyordum çok şükür şimdilik birşry yok dedi dinlenme verdiHayırdır inşallah karnın felan ağrıyor mu yoğun mu kanaman
Ayy bebek bu bildiğinKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Ayyyy insan bu amaaaaKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Canım nasıl oldun doktoruna gittin mi ??Kızlar çok kanamam var lütfen dua edin birşey olmasın
Amin canım benim inşallahAyy bebek bu bildiğintest sonucu da iyi çıkar inş. Ramziye göre kız demiş miydik merak ettimm
Dün benim de öyle olmuştu sadece dinlendim sonra geçtiKızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldikay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?