2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
İsimler net olursa alısmak kolay olur diye duydum erkekse isimde netleştirin ismiyle hitap daha iyi olur alışmak için

Yok antideorasani ailem de esimde kulanmami istemedi çünkü bu sürekli bi durum değil sadece bebek icin panik halindeyim.
Bende kullandım progestan inan ki hâlâ panik içindeyim kalbi atıyor mu hâlâ belirtilerimde azalma var mı yok mu diye sürekli maalesef sanırım bu normal bir süreç :/

Yaa maşallah ne kadar güzel benim de yeni öğrendiğim birseye göre kız bebeklerin çeneleri sivri oluyormuş gerçekten bu bebeğinde öyle Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah
Yaaa öyle mi valla doktor kız ama kesin sonuç diğer kontrolde belli olur dedi hayırlısı olsun bakalım ben biraz erkek istiyordum ama sağlıklı olsun önemli değil amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Ben kendim kiz bebek delisi olduğum için sizinde öyle istediğinizi düşünerek ekstra sevinmiştim .Allah gönlünüze göre versin

Hayırlı olsun canım kaçıncı haftandı ?

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Dün benim de öyle olmuştu sadece dinlendim sonra geçti
Kendimizi mi yoruyoruz anlamadım yoksa rahim bağlar mı genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…