- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
Burun oluşmuş dedi tarama için tam zamanı dedi çünkü boyun belli bir seviyede olması gerekiyormuş zamanlama iyi dedi detaylı ultrasonda bir şey çıkmadı çok şükür inşallah kan sonucu da iyi çıkarAyyyy insan bu amaaaane dedi ikili tarama için peki zamanlama nasılmış burun kemiği nasılmış
6 haftalık ultrason var mu atsanaAmin canım benim inşallahramziye göre bir şey denmemişti bana
Oh şükür inş kan da iyi çıkar ben gideceğim zaman 10+5 oluyorum acaba erken mi olur o zaman gel demişti doktorumBurun oluşmuş dedi tarama için tam zamanı dedi çünkü boyun belli bir seviyede olması gerekiyormuş zamanlama iyi dedi detaylı ultrasonda bir şey çıkmadı çok şükür inşallah kan sonucu da iyi çıkar
Canım bence normal korkma rahim büyüyor bu haftalardan sonra bel ağrısı da normalKızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldikay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Canım telefonumda ve yanımda yok ne yazık ki6 haftalık ultrason var mu atsana
Aynen bende yaşıyorum onu bazen ben burdayım anne hop hoppp diyorKızlar uzandığınız zaman sizin de göbeğiniz atıyor mu? Burdan geçen damardan falan mı bebek mi daha önce hiç vücudumu incelememişim ondan önceden var mıydı bilmiyorumsürekli aynı ritimde hareket ediyor bebek fikri saçma galiba ama zayıfım diye görülüyor mu acaba dedim
Doktor gel dediyse git canım tabiki zaten 11-14 hafta aralığı deniyor, 10+5 zaten 11. Hafta oluyorOh şükür inş kan da iyi çıkar ben gideceğim zaman 10+5 oluyorum acaba erken mi olur o zaman gel demişti doktorum
Duş al uzun canm bende 2 gün önce öyle oldum resmen oturmak ızdırap gibiydi . Benim kasıklarımda cok agrıyorduKızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldikay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Tüh neyse napalımmmmCanım telefonumda ve yanımda yok ne yazık ki
Van’da hangi doktoru tercih edeceksiniz siz pekiDoktor gel dediyse git canım tabiki zaten 11-14 hafta aralığı deniyor, 10+5 zaten 11. Hafta oluyor
Yaa iki gündür bende aynıyım belime vuruyor resmen ağrısı hatta az önce hapşırdım daha keskin bi ağrı girdi.Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldikay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Biz Gürcan beyle ilerlemeye karar verdik hem çok ilgili hem de perinatalog kendisi bir de eşiyle hemşeriymişiz ordan yakın geliyorVan’da hangi doktoru tercih edeceksiniz siz peki
45 mm sonrası 2li tarama yapıyorlarmış benimki 39 mm çıktı 10 gün daha bekleyelim dedi siz yaptınız mı ikili tarama testinizi?Burun oluşmuş dedi tarama için tam zamanı dedi çünkü boyun belli bir seviyede olması gerekiyormuş zamanlama iyi dedi detaylı ultrasonda bir şey çıkmadı çok şükür inşallah kan sonucu da iyi çıkar
Nasıl randevu buldunuzBiz Gürcan beyle ilerlemeye karar verdik hem çok ilgili hem de perinatalog kendisi bir de eşiyle hemşeriymişiz ordan yakın geliyor
O zaman bebek değil göbekden kaynaklıkızlar bu haftalarda ultrasonla bile zor duyarken dıştan hissetmemizin imkanı varmı sizce
Bu normal birşey herkesin göbegi atar.
Özellikle sırt üstü yatıp biraz hareketsiz beklerseniz daha iyi hissedersiniz halk arasında bunu hissetmeyenlere göbegi düşmüş denir
Evet benim yapıldı 4.6 cm olmuş dedi doktor45 mm sonrası 2li tarama yapıyorlarmış benimki 39 mm çıktı 10 gün daha bekleyelim dedi siz yaptınız mı ikili tarama testinizi?
Çok zor buldukNasıl randevu buldunuzmuane ücreti ne kadar bu arada
Uygun inanın ben daha pahalı olan doktor biliyorum burdaÇok zor buldukyani bugün olan randevuyu 15 gün önce ayarladık sonraki randevuyu zaten o ayarlıyor muayene ücretleri 630 tl biraz pahalı geldi bana ama ikili taramayla beraber bugün 1100 tl gibi bir şey tuttu
Kanı da mı o hastanede verdiniz bu aradaÇok zor buldukyani bugün olan randevuyu 15 gün önce ayarladık sonraki randevuyu zaten o ayarlıyor muayene ücretleri 630 tl biraz pahalı geldi bana ama ikili taramayla beraber bugün 1100 tl gibi bir şey tuttu
Aynen çok iyiydi bence eşi Şebnem hanımda çok iyiymiş ama Gürcan hocada daha iyi enerji aldım ve bilgisi daha iyiydi kanı da hayat hastanesinde verdim 3 hafta sonra sonucu öğrenebilirsiniz dediKanı da mı o hastanede verdiniz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?