2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Farklı bir doktora görünme şansın var mı? Antidepresan hapını kullanmanı da tavsiye etmiyorum bu dönemde

şimdi yazdım bende doktoruma, 12,13 haftalarda yaparız dedi
allah allah ya benim doktorum en son randevuda vermişti kağıdı bidahaki randevuya kadar yaptır gel demişti. Bende unutmusum 10 günde çıktıgını cuma günü yaptırırım diyodum.
Yarın yaptırıcam artık çünkü randevum haftaya salı
O günde 12+3 olucam

normal canım 12 haftada oluyorsun,

İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır.
İnşallah hepimiz hayırlısından sağlıklısından uzun ömürlüsünden bebişlerimizi kucağımıza alırız kızlar .
Zaman geçmiyorrrrr
amiiiiinnnn canım, evet gercekten zaman gecmıyor bende cumartesı gıdecegım ..

Epidural deniyor aslında belden katater takılarak bel aşağısını uyuşturuyorlar
Spinal ve epidural farklı yöntemler, ikisinden birisini seçerler bazen ikisini birden yapıyorlar nedenini bilmiyorum. Ben epidural anestezi ile ilk doğumumu yaptım ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiçbir sıkıntı yaşamadım, spinal anestezide baş ağrısı vs daha çok oluyor sanırım

Kızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kız Eki Görüntüle 3276591
Yaa maşallah ne kadar güzel benim de yeni öğrendiğim birseye göre kız bebeklerin çeneleri sivri oluyormuş gerçekten bu bebeğinde öyle Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah

Maşallah canım senin az kalmış
Haftası benden büyük olanları kıskanıyorum valla onların doğumuna daha az kaldı diye
canım senın haftan benden buyuk :))
ben bugun 10haftalık oldum daha.. kıskanma yanii
kontrole gideceğim sonraki haftada sanırım ıkılıye gıderım ..

Canım kızlar şimdiden hiç doğum düşünmeyin bence o zaman ki şartlara göre değerlendiririz kendinizi bu düşüncelerle strese sokmayın hepimiz için en güzeli olsun inşallah

canım senın haftan benden buyuk :))
ben bugun 10haftalık oldum daha.. kıskanma yanii
kontrole gideceğim sonraki haftada sanırım ıkılıye gıderım ..
Yok kız senin için demiyorum onun senin randevuna az kalmış diye onu dedim
15-16 haftalıkları görünce kıskanıyorum valla cinsiyetler ögrenildi hareketler yakında hissedilicek
1

Antidepresan
Hamileyken antidepresan kullanmak düşüpe sebep olur eşimin tarafından biri antidepresan kullanıyordu biraz sıkıntılı bir kişiliği varmış hamile kalmış ve antidepresan yüzünden düşük yapmış

Dün gece yine rüyamda bebeği gördüm iki güne bir rüyama geliyor birinde kız birinde erkek
rüyaların da bir anlamı kalmadı sadece o kadar güzel pamuk gibi ki mis kokusunu aldım hep rüyamda diyorum ki hayatımda gördüğüm en güzel bebek bu her anneye yavrusu en güzelidir zaten

Benim doktorum 11+6ya ayarladı sonraki muayenemi. O randevuda nipt de olacağız. Cinsiyeti de ordan öğreneceğiz. Bakalım hayırlısı.
Ben 9. Haftasayım şimdi. İleriki haftalara sorum var bulantıları azaldı mı biraz da olsa. İştahsızlık ve bulantı mahvetti beni.

Merhaba arkadaşlar 11. Haftamdayım bugün kontrole gittim ikili tarama için haftaya gelmemi söyledi. Fetal DNA'yı sordum bir laboratuvarla görüştüm 350 dolar fiyat verdiler. Yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama bi yandan da garanti olsun diye düşünüyorum. Aynı zamanda cinsiyetimizi tahmin etti kız isteyen biri olarak pipi gördüğünü söyledi doktorum erkek olabilirmiş. Şimdiye kadar hep kız eşyaları kız kıyafetleri baktım çünkü yoğun bir şekilde kız hissediyordum bundan sonra bari erkek eşyaları da bakayım bu arada B Buffalosos
bu haberi özellikle sana vereyim erkek diyor bana kendimi 2 hafta erkek annesi olmaya hazırlıcam 2 hafta sonra net belli olur dedi

Allahhh ben ufaktan alıstırdım ya zaman yaklastıkca
Ama daha tam da belli olmaz bir de kız dermiş sevinc 5 katına cıkar sende Var mı ultrason fotosu

Allahhh ben ufaktan alıstırdım ya zaman yaklastıkca
Ama daha tam da belli olmaz bir de kız dermiş sevinc 5 katına cıkar sende Var mı ultrason fotosu
Pipi gibi görünüyor ama klitoris de başlarda şiş görünür dedi emin değilim tam 13 14 de net olur dedi. Valla erkek duyarsam tuhaf olurum diyordum ama değişik bir sevinç oldu bundan sonra erkek eşyaları da bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…