2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Sağlık sorunu olmazsa seçeneği bize bırakabilirler ama mesela bir arkadaşımin gebelik tansiyonu vardı ve doğumda uyutamayiz seni tansiyonun çok yüksek belden iğne yapalım demişler dil altı vermişler sürekli tansiyonu düşürmek için doğum boyunca, bir yandan da serum, bazen bize kalmıyor ama bebek icin en hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah hepimiz için de

Bendede panik atak var stresli ve gergin oluyorum ameliyat olaylarında normal yada epidural olamam gibi geliyor o iğneyi katateri belime canlı canlı takmaları falan tansiyon düşer bayılırım gibi geliyor bana kalsa bende uyumak istiyorum ama o bebeğimi yanıma verişlerinide yaşamak istiyorum rabbim güç kuvvet versin o an bize kolay değilben geçen sene apandisit ameliyatı oldum ağlayarak aneliyat odasına girdim eşimle vedalaştım falan ve düğünüme 19 gün vardı bana nasıl girersen öyle çıkarsın dediler ameliyathane de ama benim umrumdaki hıçkıra hıçkıra ağladım o hastanede annemi kaybettim daha çok etkilendim ya uyandığımda öbür tarafta gözümü açarsam falan hep korktum meyse ameliyat bitti bekleme odasına aldılar gözümü açtım başımda hemşire bacaklarım çenelerim kasılmış hep acıyor bitmedi daha bağırıyorum hemşire ağrın geçmedimi dedi geçmedi sanki canlı canlı kesmişsiniz gibi hissedyrum dedim bacağıma ağrı kesici vurdu ama öyle uyuşmuşki korkudan iğnenin acısını bile hissetmedim sende panik mi var dedi galiba var arrıkwemin oldum ben ameliyat olaylarından çok korkuyorum dedim bana sakinleştirici verip öyle ameliyathaneye götürseniz olmazmı dedim yapmadılar sanki karnım hep sarkıyormuş gibi hissedyrdum ameliyattan sonra şükür ki atlattım sırada doğum var nasipse inşallah korkmam bayılmamda epidural yada normal olablirm

Aslında en güzeli sizin olmuş bir yerden sonra uyutmuşlar ne güzel hatta epiduralın etkisi geçince anneler nolur tekrar takın diyorlarmış ağrıyı hissetmeye başlayınca

O ilacın kullanımı Amerika’da kaldırıldı artık. Faydasının olup olmadığı bilinmiyor. O yüzden geçen gittiğim kadın doğumcu da bana onu kullanmama gerek olmadığını zaten etkisiz bir ilaç olduğunu söyledi.

kizlar bende normal dogum istiyorum insallah bi aksilik cikmazsa. Gozum ameliyyatli bazi hastalara normal olmazmis bakalim doktorum ne diyecek
Merhaba canım ben de gözlerimi çizdirdim no touch lazer ile, normal doğum olmuyor mıymış göz ameliyatı olanlara? Sana ne işlem yapıldi gözlerine? Geçmiş olsun

Bana da doktorum en etkili tedaviyi oluyorsun şuan dedi ve şükür ilk iğneden sonra geçti lekelenmem

Sana baglı istek ama genel anesteziyi tavsiye etmem canım

Arkadaşlar cumartesi kontrole gittim 8 haftalık olmuş bebek.(sanırım geç döllenme olmuş regl vaktine göre 5 gün geride) Doktorum kanama alanı azalmış dedi progestani öncesinde sabah 1 askam 1 şekilde kullanıyordum ama bu sefer 1 ay boyunca sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Benim kahverengi ve pembe lekelenmem 2 ser tane kullanmaya başladığımdan beri daha fazla arttı. 2 saate 1 çamaşırım kirleniyor. Acaba icerdeki kanı sokturdugu icin mi arttı. Ya da ne kadar daha bu şekilde yoğun leke gelmeye devam edecek. Doktor panik yapma dedi ama gerçekten elimde değil beni bilgilendirir misiniz (bir de ankisyete için 10 mg lik hamilelerin kullandigi antidepresan verdi ama kullanmaya başlamadım)

Yaaaaaaaa yerim onu bennn tamamen bebiş olmuş artık canım benim darısı başımıza bizim de artık belli olsunnn
Evet kuzum tamamen bebek şeklini almış gözyaşlarım sel elini başına koymuş uyuyordu çok duygusaldı darısı size en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi artık bir sonraki randevum 28 Ağustos şimdi dur onu bekle

İkili test sonucu ne zaman çıkarmış acaba ağustosun ilk haftası bizimde test zamanımız , günler geçmiyor

Evet bu ilaç fransadada kaldırıldı
Faydası ve etkisi olmadıgına inanıyorlar

İkili test sonucu ne zaman çıkarmış acaba ağustosun ilk haftası bizimde test zamanımız , günler geçmiyor
Kızlar en son kontrolde doktorum ikili testi gelmeden yaptır demişti yarın yaptırsam olurmu sizce 11+3 olucam yarın randevumda haftaya 12+3 te

Kızlar en son kontrolde doktorum ikili testi gelmeden yaptır demişti yarın yaptırsam olurmu sizce 11+3 olucam yarın randevumda haftaya 12+3 te
Bana 11. Hafta itibariyle ikili yapabiliriz demişti yapılır bence senin 11+3

Bana 11. Hafta itibariyle ikili yapabiliriz demişti yapılır bence senin 11+3
Sagol canım yarın yaptırıyım o zaman ilk gebelik çok daha kolaymış ya o zaman ne ikiliyi ne üçlüyü biliyodum mutlu mutlu herşeyi yaptırıp geliyodum. Şimdi tecrübeliyim herşeyde stres oluyorum
Keşke yine tecrübesiz olsam diye içimden geçiriyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…