Sağlık sorunu olmazsa seçeneği bize bırakabilirler ama mesela bir arkadaşımin gebelik tansiyonu vardı ve doğumda uyutamayiz seni tansiyonun çok yüksek belden iğne yapalım demişler dil altı vermişler sürekli tansiyonu düşürmek için doğum boyunca, bir yandan da serum, bazen bize kalmıyor ama bebek icin en hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah hepimiz için deKızlar doğum kararı için çok erken ama yine de sormak istiyorum muhtemelen sezaryen olurum gibi geliyor bana ama spinal vs sanmıyorum panik atağım olduğu için cok panik olurum genel anestezi ile uyu uyan bitti daha mantıklı geliyor (birçok kez genel anestezi oldum estetik vs) cok rahattıacaba bu seçenek bize mi ait oluyor yoksa spinale mi zorlarlar biraz kafayı taktım da
Bendede panik atak var stresli ve gergin oluyorum ameliyat olaylarında normal yada epidural olamam gibi geliyor o iğneyi katateri belime canlı canlı takmaları falan tansiyon düşer bayılırım gibi geliyor bana kalsa bende uyumak istiyorum ama o bebeğimi yanıma verişlerinide yaşamak istiyorum rabbim güç kuvvet versin o an bize kolay değilKızlar doğum kararı için çok erken ama yine de sormak istiyorum muhtemelen sezaryen olurum gibi geliyor bana ama spinal vs sanmıyorum panik atağım olduğu için cok panik olurum genel anestezi ile uyu uyan bitti daha mantıklı geliyor (birçok kez genel anestezi oldum estetik vs) cok rahattıacaba bu seçenek bize mi ait oluyor yoksa spinale mi zorlarlar biraz kafayı taktım da
Epidural deniyor aslında belden katater takılarak bel aşağısını uyuşturuyorlarSpinal ne oluyor ilk defa duydum
Aslında en güzeli sizin olmuş bir yerden sonra uyutmuşlar ne güzel hatta epiduralın etkisi geçince anneler nolur tekrar takın diyorlarmış ağrıyı hissetmeye başlayıncabenim doğumumda doktor spinal yaptı. ben de çok sitresli bir insanım çok gerilirim. bir şey hissetmedim o heyecan ile bebeğin sesini hemen duydum çok hızlı oldu onu getirdiler öptüm falan yanağımı yanağıma koydular. o an için her şeye değer dedim. bebek gitti beni bir korku panik aldıdiyorum bitti mi çok mu var bana bir şey oluyor gibi derken doktorum dedi ki . sizi biraz dinlendirelim. pıt uyudum sonra gözümü odada açtım
O ilacın kullanımı Amerika’da kaldırıldı artık. Faydasının olup olmadığı bilinmiyor. O yüzden geçen gittiğim kadın doğumcu da bana onu kullanmama gerek olmadığını zaten etkisiz bir ilaç olduğunu söyledi.Kızlar günaydın başına böyle birşey gelen oldumu?Doktor proluton iğne verdi ilkini kadın doğum hastanesinde vuruldum ikincisi için dün gittik aynı hastaneye neymiş acildeki kadın doğum doktoru bu iğneyi vurmaya izin vermiyormuş isterse beklesin açıklama yapayım demiş saat 23.00 dı bende dedim günü bugün 12 olmadan vurulmam gerek onun açıklamasını bekleyemem reçeteyi kafama göre yazan ben değilim üç gün önce vuruldum burda şimdi nasıl vurmazlar bunuda kadın doğum doktorum gerek görmese yazmaz zaten bunun mantıklı bir açıklamasımı olur dedim neymiş 18 tane acilde kadın doğum doktoru varmış 9 u vurduruyorsa 9 u vurdurmuyormuş her doktorun sistemi farklıymış bu yüzden oldjm olası devleti hiç sevmem çıktım sonra hastaneden başka normal devlet hastanesine gittim kadın doğum yok bu hastanede acilde vurdular valla şükür birşeyde olmadı
Merhaba canım ben de gözlerimi çizdirdim no touch lazer ile, normal doğum olmuyor mıymış göz ameliyatı olanlara? Sana ne işlem yapıldi gözlerine? Geçmiş olsunkizlar bende normal dogum istiyorum insallah bi aksilik cikmazsa. Gozum ameliyyatli bazi hastalara normal olmazmis bakalim doktorum ne diyecek
Bana da doktorum en etkili tedaviyi oluyorsun şuan dedi ve şükür ilk iğneden sonra geçti lekelenmemO ilacın kullanımı Amerika’da kaldırıldı artık. Faydasının olup olmadığı bilinmiyor. O yüzden geçen gittiğim kadın doğumcu da bana onu kullanmama gerek olmadığını zaten etkisiz bir ilaç olduğunu söyledi.
Sana baglı istek ama genel anesteziyi tavsiye etmem canımKızlar doğum kararı için çok erken ama yine de sormak istiyorum muhtemelen sezaryen olurum gibi geliyor bana ama spinal vs sanmıyorum panik atağım olduğu için cok panik olurum genel anestezi ile uyu uyan bitti daha mantıklı geliyor (birçok kez genel anestezi oldum estetik vs) cok rahattıacaba bu seçenek bize mi ait oluyor yoksa spinale mi zorlarlar biraz kafayı taktım da
Hadi güzel sonuçlar alırsınız inşallah bizde perşembe günü olucaz nasipse doktor kız gibi mi dedi?Kızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Evet doktor yüksEk ihtimal kız dedi sağol canım darısı size güzel haberlereHadi güzel sonuçlar alırsınız inşallah bizde perşembe günü olucaz nasipse doktor kız gibi mi dedi?
Yaaaaaaaa yerim onu bennn tamamen bebiş olmuş artıkKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Evet kuzum tamamen bebek şeklini almış gözyaşlarım selYaaaaaaaa yerim onu bennn tamamen bebiş olmuş artıkcanım benim darısı başımıza bizim de artık belli olsunnn
İkili test sonucu ne zaman çıkarmış acabaEvet kuzum tamamen bebek şeklini almış gözyaşlarım selelini başına koymuş uyuyordu çok duygusaldı darısı size en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi artık bir sonraki randevum 28 Ağustos şimdi dur onu bekle
Evet bu ilaç fransadada kaldırıldıO ilacın kullanımı Amerika’da kaldırıldı artık. Faydasının olup olmadığı bilinmiyor. O yüzden geçen gittiğim kadın doğumcu da bana onu kullanmama gerek olmadığını zaten etkisiz bir ilaç olduğunu söyledi.
Kızlar en son kontrolde doktorum ikili testi gelmeden yaptır demişti yarın yaptırsam olurmu sizce 11+3 olucam yarın randevumda haftaya 12+3 teİkili test sonucu ne zaman çıkarmış acabaağustosun ilk haftası bizimde test zamanımız , günler geçmiyor
Bana 11. Hafta itibariyle ikili yapabiliriz demişti yapılır bence senin 11+3Kızlar en son kontrolde doktorum ikili testi gelmeden yaptır demişti yarın yaptırsam olurmu sizce 11+3 olucam yarın randevumda haftaya 12+3 te
Canım 3 hafta sonra çıkar dedi doktor zaman su gibi geçsin senin içinİkili test sonucu ne zaman çıkarmış acabaağustosun ilk haftası bizimde test zamanımız , günler geçmiyor
Sagol canım yarın yaptırıyım o zaman ilk gebelik çok daha kolaymış ya o zaman ne ikiliyi ne üçlüyü biliyodum mutlu mutlu herşeyi yaptırıp geliyodum. Şimdi tecrübeliyim herşeyde stres oluyorumBana 11. Hafta itibariyle ikili yapabiliriz demişti yapılır bence senin 11+3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?