• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Pipi gibi görünüyor ama klitoris de başlarda şiş görünür dedi emin değilim tam 13 14 de net olur dedi. Valla erkek duyarsam tuhaf olurum diyordum ama değişik bir sevinç oldu 🤣 bundan sonra erkek eşyaları da bakayım.
İsimler net olursa alısmak kolay olur diye duydum erkekse isimde netleştirin ismiyle hitap daha iyi olur alışmak için 🙈

Yok antideorasani ailem de esimde kulanmami istemedi çünkü bu sürekli bi durum değil sadece bebek icin panik halindeyim.
Bende kullandım progestan inan ki hâlâ panik içindeyim kalbi atıyor mu hâlâ belirtilerimde azalma var mı yok mu diye sürekli maalesef :( sanırım bu normal bir süreç :/

Yaa maşallah ne kadar güzel 😍 benim de yeni öğrendiğim birseye göre kız bebeklerin çeneleri sivri oluyormuş gerçekten bu bebeğinde öyle 🥰 Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🌸
Yaaa öyle mi 🥰🥰 valla doktor kız ama kesin sonuç diğer kontrolde belli olur dedi hayırlısı olsun bakalım ben biraz erkek istiyordum ama sağlıklı olsun önemli değil 🥰🥰 amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Yaaa öyle mi 🥰🥰 valla doktor kız ama kesin sonuç diğer kontrolde belli olur dedi hayırlısı olsun bakalım ben biraz erkek istiyordum ama sağlıklı olsun önemli değil 🥰🥰 amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Ben kendim kiz bebek delisi olduğum için sizinde öyle istediğinizi düşünerek ekstra sevinmiştim .Allah gönlünüze göre versin 🥰

Hayırlı olsun canım kaçıncı haftandı ?

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik 🥺 ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik 🥺 ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Dün benim de öyle olmuştu sadece dinlendim sonra geçti
Kendimizi mi yoruyoruz anlamadım yoksa rahim bağlar mı genişliyor

Back
X