- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
şimdi yazdım bende doktoruma, 12,13 haftalarda yaparız dediKızlar en son kontrolde doktorum ikili testi gelmeden yaptır demişti yarın yaptırsam olurmu sizce 11+3 olucam yarın randevumda haftaya 12+3 te
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi yazdım bende doktoruma, 12,13 haftalarda yaparız dediKızlar en son kontrolde doktorum ikili testi gelmeden yaptır demişti yarın yaptırsam olurmu sizce 11+3 olucam yarın randevumda haftaya 12+3 te
Farklı bir doktora görünme şansın var mı? Antidepresan hapını kullanmanı da tavsiye etmiyorum bu dönemdeArkadaşlar cumartesi kontrole gittim 8 haftalık olmuş bebek.(sanırım geç döllenme olmuş regl vaktine göre 5 gün geride) Doktorum kanama alanı azalmış dedi progestani öncesinde sabah 1 askam 1 şekilde kullanıyordum ama bu sefer 1 ay boyunca sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Benim kahverengi ve pembe lekelenmem 2 ser tane kullanmaya başladığımdan beri daha fazla arttı. 2 saate 1 çamaşırım kirleniyor. Acaba icerdeki kanı sokturdugu icin mi arttı. Ya da ne kadar daha bu şekilde yoğun leke gelmeye devam edecek. Doktor panik yapma dedi ama gerçekten elimde değil beni bilgilendirir misiniz (bir de ankisyete için 10 mg lik hamilelerin kullandigi antidepresan verdi ama kullanmaya başlamadım)
şimdi yazdım bende doktoruma, 12,13 haftalarda yaparız dedi
normal canım 12 haftada oluyorsun,allah allah ya benim doktorum en son randevuda vermişti kağıdı bidahaki randevuya kadar yaptır gel demişti. Bende unutmusum 10 günde çıktıgını cuma günü yaptırırım diyodum.
Yarın yaptırıcam artık çünkü randevum haftaya salı
O günde 12+3 olucam
İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır.normal canım 12 haftada oluyorsun,
amiiiiinnnn canım, evet gercekten zaman gecmıyor bende cumartesı gıdecegım ..İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır.
İnşallah hepimiz hayırlısından sağlıklısından uzun ömürlüsünden bebişlerimizi kucağımıza alırız kızlar .
Zaman geçmiyorrrrr![]()
Spinal ve epidural farklı yöntemler, ikisinden birisini seçerler bazen ikisini birden yapıyorlar nedenini bilmiyorum. Ben epidural anestezi ile ilk doğumumu yaptım ne baş ağrısı ne bel ağrısı hiçbir sıkıntı yaşamadım, spinal anestezide baş ağrısı vs daha çok oluyor sanırımEpidural deniyor aslında belden katater takılarak bel aşağısını uyuşturuyorlar
Yaa maşallah ne kadar güzelKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
Maşallah canım senin az kalmışamiiiiinnnn canım, evet gercekten zaman gecmıyor bende cumartesı gıdecegım ..
canım senın haftan benden buyuk :))Maşallah canım senin az kalmış
Haftası benden büyük olanları kıskanıyorum valla onların doğumuna daha az kaldı diye![]()
Yok kız senin için demiyorum onun senin randevuna az kalmış diye onu dedimcanım senın haftan benden buyuk :))
ben bugun 10haftalık oldum daha.. kıskanma yanii![]()
kontrole gideceğim sonraki haftada sanırım ıkılıye gıderım ..
heee evet doğruu :))Yok kız senin için demiyorum onun senin randevuna az kalmış diye onu dedim
15-16 haftalıkları görünce kıskanıyorum valla cinsiyetler ögrenildi hareketler yakında hissedilicek
1
Yok antideorasani ailem de esimde kulanmami istemedi çünkü bu sürekli bi durum değil sadece bebek icin panik halindeyim.Farklı bir doktora görünme şansın var mı? Antidepresan hapını kullanmanı da tavsiye etmiyorum bu dönemde![]()
AntidepresanArkadaşlar cumartesi kontrole gittim 8 haftalık olmuş bebek.(sanırım geç döllenme olmuş regl vaktine göre 5 gün geride) Doktorum kanama alanı azalmış dedi progestani öncesinde sabah 1 askam 1 şekilde kullanıyordum ama bu sefer 1 ay boyunca sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Benim kahverengi ve pembe lekelenmem 2 ser tane kullanmaya başladığımdan beri daha fazla arttı. 2 saate 1 çamaşırım kirleniyor. Acaba icerdeki kanı sokturdugu icin mi arttı. Ya da ne kadar daha bu şekilde yoğun leke gelmeye devam edecek. Doktor panik yapma dedi ama gerçekten elimde değil beni bilgilendirir misiniz (bir de ankisyete için 10 mg lik hamilelerin kullandigi antidepresan verdi ama kullanmaya başlamadım)
Hamileyken antidepresan kullanmak düşüpe sebep olur eşimin tarafından biri antidepresan kullanıyordu biraz sıkıntılı bir kişiliği varmış hamile kalmış ve antidepresan yüzünden düşük yapmışArkadaşlar cumartesi kontrole gittim 8 haftalık olmuş bebek.(sanırım geç döllenme olmuş regl vaktine göre 5 gün geride) Doktorum kanama alanı azalmış dedi progestani öncesinde sabah 1 askam 1 şekilde kullanıyordum ama bu sefer 1 ay boyunca sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Benim kahverengi ve pembe lekelenmem 2 ser tane kullanmaya başladığımdan beri daha fazla arttı. 2 saate 1 çamaşırım kirleniyor. Acaba icerdeki kanı sokturdugu icin mi arttı. Ya da ne kadar daha bu şekilde yoğun leke gelmeye devam edecek. Doktor panik yapma dedi ama gerçekten elimde değil beni bilgilendirir misiniz (bir de ankisyete için 10 mg lik hamilelerin kullandigi antidepresan verdi ama kullanmaya başlamadım)
AllahhhMerhaba arkadaşlar 11. Haftamdayım bugün kontrole gittim ikili tarama için haftaya gelmemi söyledi. Fetal DNA'yı sordum bir laboratuvarla görüştüm 350 dolar fiyat verdiler. Yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ama bi yandan da garanti olsun diye düşünüyorum. Aynı zamanda cinsiyetimizi tahmin ettikız isteyen biri olarak pipi gördüğünü söyledi doktorum erkek olabilirmiş. Şimdiye kadar hep kız eşyaları kız kıyafetleri baktım çünkü yoğun bir şekilde kız hissediyordum
bundan sonra bari erkek eşyaları da bakayım bu arada B Buffalosos
bu haberi özellikle sana vereyimerkek diyor bana kendimi 2 hafta erkek annesi olmaya hazırlıcam 2 hafta sonra net belli olur dedi
![]()
Pipi gibi görünüyor ama klitoris de başlarda şiş görünür dedi emin değilim tam 13 14 de net olur dedi. Valla erkek duyarsam tuhaf olurum diyordum ama değişik bir sevinç olduAllahhhben ufaktan alıstırdım ya zaman yaklastıkca
Ama daha tam da belli olmaz bir de kız dermiş sevinc 5 katına cıkar sendeVar mı ultrason fotosu