2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Banyo bende de sorundu simdi müzik acip kucakta dansederek gidiyoruz. Banyo yaparken de müzik acik oluyor. Arkadasin da dedigi gibi sevdigi bir oyuncagini yıkıyorum önce. Bebegm de biraz suyla oynuyor. Fanli bi isitici da aldm banyoya mecburen üşümesin diye. Kalorifer yetmiyordu.
Bende artık kucağımda birlikte giriyorum yoksa kuvvetten kaçmaya calisiyor. Arkadaşın dediğini bir deneyeceğim.

Kızlar özellikle formül mama kullanan anneler, bebeklerinize bitkisel süt verdiniz mi hiç ? Yani ben badem sütü almıştım onunla muhallebi gibi bir şey yapmak istiyorum ama daha önce de kullanmadım hiç kullanan var mı acaba ?
Hiç vermedim bitkisel süt muhallebi de pek yapmadım ama yaparken su koymuştum

Bende şubat annesiyim ama benim oğlanın hala dişi yok ve kaç defa beni korkutmuş pütürlü yemiyor bu sabah avokado muz ceviz yulaf karışımı verdim

Kızlar oğlumun bugün 2 kere kafası yere geldi :KK43: bir kere halıya geldi bi kere fayansa çok kötü oldum ya bişey olur mu :KK43: doktora götüreyim mi yoksa takip mi edeyim

Benimkinin de yemek konusunda bu aralar iştahı yok gibi yemiyor nedense eskiden az da olsa yedirirdim her öğün birşeyler yerdi ama şimdi mama sandalyesinden direk kalkıyor kucağıma alıyorum onda da durmuyor yemek istemiyor
Diş patlamış bizim altta ondan bu halleri
Kızlar oğlumun bugün 2 kere kafası yere geldi :KK43: bir kere halıya geldi bi kere fayansa çok kötü oldum ya bişey olur mu :KK43: doktora götüreyim mi yoksa takip mi edeyim
Geçmiş olsun takip et bir sıkıntı olmaz inşallah benimki akşama kadar kaç kez vuruyor maalesef

Şişlik,morluk falan bar mı yüksekten mi düştü peki ? Benimki anakucağından düştü geçen 15cm falandı kafası şişti hatta hemen takip ettim 2 saat uyutmadım bir şey olmadı

Benimki bir keresinde 50 cm den betona çarptı burnu çarpmış burnu kanadı burun üstü biraz soyulma yara oldu. 1 2 gün huysuz oldu. Takip ettim. Dr aradım eğer kusma ve çok huzursuz olursa getir dedi. O günleri hatırlamak dahi acı veriyor. Bir keresinde yataktan düşmüştü. Sayamadığım kadar çok otururken bir anda geri düşüyor kafasını çarpıyor. Benim kv. Başına darbe aldığında Başına mutlaka bişeyle bağla diyor. Bilmiyorum faydasi varmi ama. Çok geçmiş olsun insallah bisey olmaz.

Diş patlamış bizim altta ondan bu halleri
Geçmiş olsun takip et bir sıkıntı olmaz inşallah benimki akşama kadar kaç kez vuruyor maalesef
Evet ya bi de kendimi suçluyorum böyle şeyler olunca vicdan azabı çekiyorum sizde de oluyor mu suçluluk hissi :KK43:

Şişlik,morluk falan bar mı yüksekten mi düştü peki ? Benimki anakucağından düştü geçen 15cm falandı kafası şişti hatta hemen takip ettim 2 saat uyutmadım bir şey olmadı
Canım koltuğa tutunmuştu bi anda iki elini bıraktı beni kucağına al dedi elini kaldırdı yakalayamadım arkaya doğru düştü halının üstüne, diğeri de yine koltuğa tutunurken düştü bu sefer fayansa geldi :KK43: şişlik morluk olmadı çok şükür yada olduysa farketmedim bilmiyorum ama içim hala acıyor ilki çok kötüydü halıya düştü ama ayaktayken bi anda düştü yakalayamadım saniye ile :KK43:

Benimki bir keresinde 50 cm den betona çarptı burnu çarpmış burnu kanadı burun üstü biraz soyulma yara oldu. 1 2 gün huysuz oldu. Takip ettim. Dr aradım eğer kusma ve çok huzursuz olursa getir dedi. O günleri hatırlamak dahi acı veriyor. Bir keresinde yataktan düşmüştü. Sayamadığım kadar çok otururken bir anda geri düşüyor kafasını çarpıyor. Benim kv. Başına darbe aldığında Başına mutlaka bişeyle bağla diyor. Bilmiyorum faydasi varmi ama. Çok geçmiş olsun insallah bisey olmaz.
Oy kıyamam ya:KK43: sizinki de kötü olmuş Allah'ım korumuş.
Aynen aniden oluyor yani saniye ile :KK43: Allah korusun hepsini 🙏🏻

X