MolfixSiz ne kullanıyordunuz?
Şuan ben diyeceğim ama yanından bu kadar uzaklaşamıyorum bile
2 ay sonra grupça biz kızlar
Bencede zaten primanin muadili diyorlar goon için.Bu bez olayı bebekler gibi tamamen kişiye özel bence. Ben en başından beri goon kullanıyorum. Aşırı memnunum ne çiş ne kaka hiç taşmadı. İlk 2 ay prima kullanmıştım. Prima gibi kaliteli geldi bana.
Sen bence bi molfix dene memnun kalırsınGoon kullanıyordum sarı dediğinden taştı anlamadım ben
Gece yatmadan yarım saat önce calpol veriyorum o biraz rahatlatıyor.Kızlar bebeğim 5. Dişini çıkaracak. Ucunda beyazlık görünüyor. Gündüzleri sürekli huzursuz ağlıyor. Geceleri saat başı hatta 40 dk 1 uyanıyor 2 gecedir uyku yok . Tetagil kullanıyorm ama işe yaradığını düşünmüyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Rahatlatmak için Önerisi olan var mı?
Teşekkür ederim canım özel hastanede prof dr ünvana gitmiştim bi muayene 2küsür binlerde bilgili detaylı bakt gözden kaçmaz diye bilerek almıştım ama demekki kimseye güvenmemek lazım bir anne olarak herşeye irdelemek şüpheyle bakmak lazımmış. Canım bezi bağlarken cırt cırtlar göbek deliğinin altında karşı karşıya tam getiriyorum ben resmen birleşiyor gibi oluyor araları boşluk bırakmıyorum biri sağa diğeri sola yakın değildir yapışkanların göbek altındaki orta noktaya başları geliyor çok sıkıda olmuyor başka aklıma gelmiyo neden taşıyo böleÇok geçmiş olsun canım önce gittiğin doktor devlette miydi bende goon premium soft kullanıyorumda taşıyor diye arayış içindeyim sleepy nin iki modelini aldım onlardanda çıkıyor ya ben iyi bağlayamıyorum anlamadım bir türlü
Biz de sözlestik iki arkadasimla. Haftaya aksam cikacagiz bebegi uyutup cikacagimGünaydın kızlar dün bebişi eşime bıraktım arkadaşımla yemeğe gittim çok uzun zaman sonra iyi geldi
Ay gerçekten çok iyi gelecek sana da eminimBiz de sözlestik iki arkadasimla. Haftaya aksam cikacagiz bebegi uyutup cikacagim
Oy yavrum baya da vermiş kıyamam bi iyi olsun alır geri merak etme canımBu hastalık iştahımızı kapadı kiloda vermişiz 8 200 olmuş 8800 dü nasıl iştah açabilirim zaten zar zor aldırdıgım kilo hastalanınca jet hızıyla gitti ya
Goon şimdiye kadar iyiydi iştr 1 aydır falan taşıyor kalitesi çok iyi ama yumuşacık bir numara büyüğünü de deneyeyim en iyisiBencede zaten primanin muadili diyorlar goon için.
Sen bence bi molfix dene memnun kalırsın
Ben öğlen,akşam tek çeşit veriyorum az mı oluyordur kiUyanınca tarhana çorbası ve dünden kalan kıymalı makarna yoğurt
Yogurt ekliyorum ben 2 kaşık falanBen öğlen,akşam tek çeşit veriyorum az mı oluyordur ki
Bende tek veriyorum da dünden makarna bayağı azdı ondan bugün yanına çorba yaptımBen öğlen,akşam tek çeşit veriyorum az mı oluyordur ki
Yogurdu sade yemiyor bisküvili veya meyveli yiyorYogurt ekliyorum ben 2 kaşık falan