Gece bi büyük mü takıyorsun yine 4 mü sızdırma yapıyor mu gecePrima 4 no 9 -9,5 kg arası suan
Benim bebek erkek en son 8800 dü ve gece goon molfix sleepy 5 numara da hepsi çıkarıyor. Sonra sleepy gece külodu gördüm onu mu alsam dedim prima hiç kullanmadım beden vs bilgim yok gece için bez arıyorum daha çok.Prima 6 Molfix 6 7, kullanıyorum 10,5 kilo ama ben Molfix sevdim Prima pipisinin ucuna iplik iplik bırakıyor pamuk olduğu için kız bebekler için Prima daha iyi bence Molfix zaten the best en iyisi
4 no takıyorum gece de.Bizim bebişe ne taksak çoğunlukla sızıyor kakası sabah sızmamış kalkarsak şükür diyoruz.Gün içinde yine ayakta kaka yaparsa göbeğine bile sızıyor.5 no da da aynı annemde 5 no kullanıyoruz nasıl bir kaka yapma stili var bilmiyorum bezler orjinal mi değil diye çok düşündüm Migros’tan aldım öyle bir şey de olmaz orada herhalde.Bu sızdırma işine benim aklım ermediGece bi büyük mü takıyorsun yine 4 mü sızdırma yapıyor mu gece
Bizim gün içinde bi sıkıntımız olmuyor ama gece çiş devamlı sızıyor sleepy gece bezi aldım bakalım onu deneyeceğim bide. Kaka sızması daha kötü4 no takıyorum gece de.Bizim bebişe ne taksak çoğunlukla sızıyor kakası sabah sızmamış kalkarsak şükür diyoruz.Gün içinde yine ayakta kaka yaparsa göbeğine bile sızıyor.5 no da da aynı annemde 5 no kullanıyoruz nasıl bir kaka yapma stili var bilmiyorum bezler orjinal mi değil diye çok düşündüm Migros’tan aldım öyle bir şey de olmaz orada herhalde.Bu sızdırma işine benim aklım ermedi
Hem de nasıl direkt duş arınması imkansızBizim gün içinde bi sıkıntımız olmuyor ama gece çiş devamlı sızıyor sleepy gece bezi aldım bakalım onu deneyeceğim bide. Kaka sızması daha kötü
Kızım en son 9.550ydi prima 4 num. KullanıyoruzKızlar bebeğiniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz
8 kilo civarıyız tam bilmiyorum. Molfix 4 no kullanıyoruz hiç sızdırmıyor. Sızdırma taşırma sorunu olanlar bence molfix’e bir şans verin.Kızlar bebeğiniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz
10.5 kg 4 no Prime premium careKızlar bebeğiniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz
Ben kiloma döndüm ama bi sekil degistirdi kalca ve karin kismi. Ayva göbegm oldu eskiden dümdüzdü. Eski pantolonlara giriyorum ama karnim cikiyorKızlar alt göbeği kalan var mı ya benim alt göbeğim var hala
Benim de iki kilom kaldı eski kiloma dönmeme ama hala alt göbeğim var ve sanırım bir şey yapmazsak kalır gibi deBen kiloma döndüm ama bi sekil degistirdi kalca ve karin kismi. Ayva göbegm oldu eskiden dümdüzdü. Eski pantolonlara giriyorum ama karnim cikiyor
Yer tutacaktım aslında ama sonra çocuk için pek konforlu olmaz evimizde olalım daha rahat olur dedim evde yapacam ama organizasyonla anlaştıkSiz bir yer tutup mu yapmayı düşünüyorsunuz ben evde yaparımda evdede çok aşırı yer yok napacağım bilmiyorum çok kişi çağırmam zaten. Ama sütüdyo da fotoğraf çektirsek mi diye düşünüyorum
Bende bir yaş çekimi düşünüyorum ama benim oğlum yabancılara karşı çok mesafeli ağlar felan bişey anlamayız boşuna ayarlarım diye korkuyorumSiz bir yer tutup mu yapmayı düşünüyorsunuz ben evde yaparımda evdede çok aşırı yer yok napacağım bilmiyorum çok kişi çağırmam zaten. Ama sütüdyo da fotoğraf çektirsek mi diye düşünüyorum
Bende bir çözüm bulamadım hep çıkıyor sabah kalktığında sleepy gece bezi nasıl bişeyki kullanda memnun kaşırsan bana da haber verir misin canımBizim gün içinde bi sıkıntımız olmuyor ama gece çiş devamlı sızıyor sleepy gece bezi aldım bakalım onu deneyeceğim bide. Kaka sızması daha kötü
Molfix in bir modeli falan var mı bir de onu deneyeyim olmazsa ya benimde hep çıkıyor sabahları8 kilo civarıyız tam bilmiyorum. Molfix 4 no kullanıyoruz hiç sızdırmıyor. Sızdırma taşırma sorunu olanlar bence molfix’e bir şans verin.
Kullanayım haber veririm inşallah işe yararBende bir çözüm bulamadım hep çıkıyor sabah kalktığında sleepy gece bezi nasıl bişeyki kullanda memnun kaşırsan bana da haber verir misin canım
Bizde gündüzleri sleepy geceleri prima kullanıyorı primadan nadiren taşma oluyor 8.300gr 5 numara bezBende bir çözüm bulamadım hep çıkıyor sabah kalktığında sleepy gece bezi nasıl bişeyki kullanda memnun kaşırsan bana da haber verir misin canım
Sağolasın canım Cuma günü tekrar başka bi dr a götürdüm kızlar bebeğimin ciğerlerine inmiş enfeksşyon ,tahlil yaptırdı akciğer filmi sonra direk yatırdılar bronşit olmuş ve bu birgünde olmaz dimi yani öncekş doktorun ihmali gibi geliyor ne akciğer filmi çekti ne tahlil yaptı gönderdi cimere şikayet edicem onu ilerlemeden ben getirmiştim ozaman bu yatışa gerek kalmadan bebeğim canı yanmazdı ilaçları almazdı pazara kadar full hastanedeyiz kızlar öyle bi öksürüyoduki ciğerleri ağzındaydı yani şaşırmadjm sonuca bende şüpheleniyodum annelik içgüdüsüyleÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin şimdi nasıl oldu peki bebiş
Bende goon mutlu bebek kullanıyorum rahatım çok şükğr hatta hastanedryiz şuanda serumlar filan alıyır çok hızlı şişiuo geceden bile fazla taşma ıslaklık olmadı minik bir denemelik al istersen ben öyle yapa yapa buldum hem alerji olurmu filan diye benim bebeğim cildinde soeun yaşamadım çok hassastır hemen kızarıp kabarırıMolfix in bir modeli falan var mı bir de onu deneyeyim olmazsa ya benimde hep çıkıyor sabahları
Aayy inşallah değildirr bende dişe yorumluyordum bu dönemlerde olmaz diye umarım diştir gerçekten bu terörle başedemem ağlarım ve aynusı belirtileri uyurken birden çığlık çığlığa gözlerini açmıyor bende agrısı vardır diyip damlası damlatıyırum gerekrşse agrukesidici şurup yanlışmı yapıyodumKızlar son bir haftadır bebeğim hep aynı saat aralığında hızlı hızlı nefes alıp ondan sonra bir süre ağlıyordu ve sakinleştirmemiz mümkün olmuyordu gözlerini açmıyor sanki bizi duymuyor gibiydi bugün telefonla doktorumuzla paylaştık bu konuyu uyku terörü gibi duruyor dedi. Aynı durumu yaşayanlar varsa diye paylaşmak istedim. Bunu da göz önünde bulundurursunuz belki