Ya benimmkide öyle yiyor iki yemk kaşığı yediği gün bayram iyi yedi diyorum ama az değilmi 9 aylık bi bebek kavanozu yiyebilirmiş ama nerrdeeeBende kendimize yaptigimiz yesil mercimekden verdim bugün yogurda karistirip yediarada artik kendi yemeklerimizden veriyorum biseylere ekleyip.haslamadan bikti cocuk.yedigi zatn maksimum 1 yemek kasigidir corbalarda belki 2.yani o kadar tuz etkilicegini dusunmuyorum.
Çok geçmiş olsun salgın varya Emzirmeye uyumlu antibiyotikse hiç gerek yok emzir gitsin ben öyle yapmıştım acile gittiğimde demiştim doktorda ona uygun yazdı ama değilse mecburen her uyanmasında karanlıkta kucakta sallayarak yatırmalı ben öyle yapardım biraz zahmetli olucak emzirerek uyutma gibi kolay değil farklı fikir olursa bende uygularım ama bu yolu bulmuştumKızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur
Bende öyle bağlıyorum hatta biraz daha bile sıkı yapıyorum belini de kontrol ediyorum sonra orada boşluk kalınca oradan bile çıkıyor diye anlamadım gitti bu işiTeşekkür ederim canım özel hastanede prof dr ünvana gitmiştim bi muayene 2küsür binlerde bilgili detaylı bakt gözden kaçmaz diye bilerek almıştım ama demekki kimseye güvenmemek lazım bir anne olarak herşeye irdelemek şüpheyle bakmak lazımmış. Canım bezi bağlarken cırt cırtlar göbek deliğinin altında karşı karşıya tam getiriyorum ben resmen birleşiyor gibi oluyor araları boşluk bırakmıyorum biri sağa diğeri sola yakın değildir yapışkanların göbek altındaki orta noktaya başları geliyor çok sıkıda olmuyor başka aklıma gelmiyo neden taşıyo böle
Avanak derken?Bu ünlüler nasıl çatır çatırzayıflıyor avanak hep karın mı gerdiriyorlar
Benim oğlumda genelde 1 uyku yapıyor akşam erken yatırıyorumBenim gibi çocuğu tek gündüz uykusu yapan var mı ya böyle giderse muhtemelen bir buçuk yaşını bulur bulmaz gündüz uykusunu tamamen bırakır
Geçmiş olsun canım sütü biberondan içmez miKızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur
Emzirirken kullanılabilecek bir ilaç yok muydu acaba yani doktorun çok basit bir şeymiş gibi 2 gün emzirme demesi de hayret vericiMaalesef biberin dan süt içmiyor mama boşa gitti ilk zor uyudu pispis vs smdi 2 saattir ayaktayız süt sagiyorum dalamiyor uykuya babası pispisliyo karanlıkta çok çok zor antibiyotik yazcam 2 gün emzirme dedi özellikle amoklavin verdi bide
Nasil ya emzirme demek kolay tabi doktora. Kolay gelsin keske diretseydin baska ilac yok muymus yani?Maalesef biberin dan süt içmiyor mama boşa gitti ilk zor uyudu pispis vs smdi 2 saattir ayaktayız süt sagiyorum dalamiyor uykuya babası pispisliyo karanlıkta çok çok zor antibiyotik yazcam 2 gün emzirme dedi özellikle amoklavin verdi bide
Gecmis olsunMaalesef biberin dan süt içmiyor mama boşa gitti ilk zor uyudu pispis vs smdi 2 saattir ayaktayız süt sagiyorum dalamiyor uykuya babası pispisliyo karanlıkta çok çok zor antibiyotik yazcam 2 gün emzirme dedi özellikle amoklavin verdi bide
Bez büyük gelince de sizdiriyor acaba büyük mü geliyor kullandigin bezTeşekkür ederim canım özel hastanede prof dr ünvana gitmiştim bi muayene 2küsür binlerde bilgili detaylı bakt gözden kaçmaz diye bilerek almıştım ama demekki kimseye güvenmemek lazım bir anne olarak herşeye irdelemek şüpheyle bakmak lazımmış. Canım bezi bağlarken cırt cırtlar göbek deliğinin altında karşı karşıya tam getiriyorum ben resmen birleşiyor gibi oluyor araları boşluk bırakmıyorum biri sağa diğeri sola yakın değildir yapışkanların göbek altındaki orta noktaya başları geliyor çok sıkıda olmuyor başka aklıma gelmiyo neden taşıyo böle
Siiznki ne kadar uyuyor o bir uykuda? Benim iki ama yarimsar saatten toplam bir saat. Tek uykuya düşsek uzar mi acabaBenim oğlumda genelde 1 uyku yapıyor akşam erken yatırıyorum
Sezeryan olduktan sonra direkt damardan antibiyotik verdiler sonrasında yine kullandık emzirdik yaniNasil ya emzirme demek kolay tabi doktora. Kolay gelsin keske diretseydin baska ilac yok muymus yani?
Bir an önce toparlanmak ixlcin tm dedim eşim de uyarmadiEmzirirken kullanılabilecek bir ilaç yok muydu acaba yani doktorun çok basit bir şeymiş gibi 2 gün emzirme demesi de hayret verici
Bişey olmaz di mi bol bol su içip WC çıkıyorumSezeryan olduktan sonra direkt damardan antibiyotik verdiler sonrasında yine kullandık emzirdik yani
Nasıl yaptın canım güzel görünüyorAvokado tost