2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya benimmkide öyle yiyor iki yemk kaşığı yediği gün bayram iyi yedi diyorum ama az değilmi 9 aylık bi bebek kavanozu yiyebilirmiş ama nerrdeee

Çok geçmiş olsun salgın varya Emzirmeye uyumlu antibiyotikse hiç gerek yok emzir gitsin ben öyle yapmıştım acile gittiğimde demiştim doktorda ona uygun yazdı ama değilse mecburen her uyanmasında karanlıkta kucakta sallayarak yatırmalı ben öyle yapardım biraz zahmetli olucak emzirerek uyutma gibi kolay değil farklı fikir olursa bende uygularım ama bu yolu bulmuştum

Bende öyle bağlıyorum hatta biraz daha bile sıkı yapıyorum belini de kontrol ediyorum sonra orada boşluk kalınca oradan bile çıkıyor diye anlamadım gitti bu işi

Geçmiş olsun canım sütü biberondan içmez mi

Maalesef biberin dan süt içmiyor mama boşa gitti ilk zor uyudu pispis vs smdi 2 saattir ayaktayız süt sagiyorum dalamiyor uykuya babası pispisliyo karanlıkta çok çok zor antibiyotik yazcam 2 gün emzirme dedi özellikle amoklavin verdi bide

Emzirirken kullanılabilecek bir ilaç yok muydu acaba yani doktorun çok basit bir şeymiş gibi 2 gün emzirme demesi de hayret verici

Nasil ya emzirme demek kolay tabi doktora. Kolay gelsin keske diretseydin baska ilac yok muymus yani?

Bez büyük gelince de sizdiriyor acaba büyük mü geliyor kullandigin bez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…