Aman Allah korusun öyle deme belli olmaz doktor bna sağdan buay kaliteli yumurtan var demişti ondan dedimAy deme ben de hep soldan ağrır bu ay da sol taraf ağrıdı acaba sağ tüpüm tıkalı mı kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman Allah korusun öyle deme belli olmaz doktor bna sağdan buay kaliteli yumurtan var demişti ondan dedimAy deme ben de hep soldan ağrır bu ay da sol taraf ağrıdı acaba sağ tüpüm tıkalı mı kız
Canım benim 28-29 aralık gibi batSenin bat ne zaman canım
O zaman aynı günler diyebiliriz benimde 26-28 gün olarak değişiyor geçen ay 28 ondan önceki ay 26 günde olmuştummTakvim 31 aralık gösteriyor ama sanki ben
28 yada 29 Aralık'ta olur gibime geliyor inşaallah olmazda geçen ay 3gun erken olmuştum 27 günde birdi normalde döngüm 2 defadır 25 günde oluyorum
Anladım canım hadi hayırlısıAman Allah korusun öyle deme belli olmaz doktor bna sağdan buay kaliteli yumurtan var demişti ondan dedim
Senin bat ne zamandı canımAnladım canım hadi hayırlısı
Hadi inşallah daha çok var gün takip etmemeye calisacam bu ay bakalım dayanabilcekmiyimCanım benim 28-29 aralık gibi bat
O zaman aynı günler diyebiliriz benimde 26-28 gün olarak değişiyor geçen ay 28 ondan önceki ay 26 günde olmuştumm
Benim de 22 Aralık canım daha çoook var zaman geçmiyor düşündükçe daha çok düşünüyo insanSenin bat ne zamandı canım
Dayanalımm dayanalımHadi inşallah daha çok var gün takip etmemeye calisacam bu ay bakalım dayanabilcekmiyim
Yumurtlama geçti o zaman seninn heyecanlı bekleyişşşBenim de 22 Aralık canım daha çoook var zaman geçmiyor düşündükçe daha çok düşünüyo insan
Evet evet sorma sen de yumurtluyorsun di miYumurtlama geçti o zaman seninn heyecanlı bekleyişşş
Şu an yani zamanlarınEvet evet sorma sen de yumurtluyorsun di mi
Aynen canımm 15 mm miş yumurtam bugün doktora gittimm iki güne çatlar sanırımŞu an yani zamanların
Ayyy hadi bakalım iyi değerlendir hemen kalkma yataktanAynen canımm 15 mm miş yumurtam bugün doktora gittimm iki güne çatlar sanırım
Ayy onu yapmıyorum hiç yaaAyyy hadi bakalım iyi değerlendir hemen kalkma yataktan
Aaa neden hemen kalkıyo musun yaniAyy onu yapmıyorum hiç yaa
Evet ya bir doktorun videosunu izlemiştim spermler çok hızlı hareket ediyor yatakta ayaklarınızı dikmenin yada bir süre uzanmanın bir faydası olmaz diye o yüzden ona dikkat etmiyorum hiçAaa neden hemen kalkıyo musun yani
Doğru diyosun aslında onu ben de duydum yirmi saniyede giden gidiyomuş zaten ayakları dikmeye ben de karşıyım strese sokar insanı hem de zor bi duruş ben yorulduğum için yatıyorum beş on dk valla zaten hava soğuk ne kadar bekleyebiliriz kiEvet ya bir doktorun videosunu izlemiştim spermler çok hızlı hareket ediyor yatakta ayaklarınızı dikmenin yada bir süre uzanmanın bir faydası olmaz diye o yüzden ona dikkat etmiyorum hiç
Bir arkadaşım 2 kez tüp denedi olmadı sonra saldı ve tek ilişkiyle oldu şuan 39. Haftasında o yüzden olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor inşallah bu ay güzel haberler alırızzDoğru diyosun aslında onu ben de duydum yirmi saniyede giden gidiyomuş zaten ayakları dikmeye ben de karşıyım strese sokar insanı hem de zor bi duruş ben yorulduğum için yatıyorum beş on dk valla zaten hava soğuk ne kadar bekleyebiliriz ki
Ozman çok normal benimde y ni yeni ağrılarım geçti arada yine olur 8 aylık evliyim bende doktor muanesindedew makattan ameliyat oldum 3 defa ondan alıştım Altan muanelerede yine gidince sadece üsten baksanız diyorum ama devlet ilk altan bakıyorEvet 7 yıllık sevgiliyiz 3 ay oldu