2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Senin bat ne zaman canım
Canım benim 28-29 aralık gibi bat ☺️
Takvim 31 aralık gösteriyor ama sanki ben
28 yada 29 Aralık'ta olur gibime geliyor inşaallah olmazda 😀 geçen ay 3gun erken olmuştum 27 günde birdi normalde döngüm 2 defadır 25 günde oluyorum
O zaman aynı günler diyebiliriz 🤩 benimde 26-28 gün olarak değişiyor geçen ay 28 ondan önceki ay 26 günde olmuştumm

Evet ya bir doktorun videosunu izlemiştim spermler çok hızlı hareket ediyor yatakta ayaklarınızı dikmenin yada bir süre uzanmanın bir faydası olmaz diye o yüzden ona dikkat etmiyorum hiç 🤷‍♀️
Doğru diyosun aslında onu ben de duydum yirmi saniyede giden gidiyomuş zaten ayakları dikmeye ben de karşıyım strese sokar insanı hem de zor bi duruş 🤣 ben yorulduğum için yatıyorum beş on dk valla zaten hava soğuk ne kadar bekleyebiliriz ki😅

Doğru diyosun aslında onu ben de duydum yirmi saniyede giden gidiyomuş zaten ayakları dikmeye ben de karşıyım strese sokar insanı hem de zor bi duruş 🤣 ben yorulduğum için yatıyorum beş on dk valla zaten hava soğuk ne kadar bekleyebiliriz ki😅
Bir arkadaşım 2 kez tüp denedi olmadı sonra saldı ve tek ilişkiyle oldu şuan 39. Haftasında 🙏 o yüzden olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor 😍 inşallah bu ay güzel haberler alırızz ❤️☺️

Evet 7 yıllık sevgiliyiz 3 ay oldu
Ozman çok normal benimde y ni yeni ağrılarım geçti arada yine olur 8 aylık evliyim bende doktor muanesindedew makattan ameliyat oldum 3 defa ondan alıştım Altan muanelerede yine gidince sadece üsten baksanız diyorum ama devlet ilk altan bakıyor

X