2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Regl olmayan var mı emziren anneler? Hala reglolmadim 10 ay oldu acaba sizdr durum nedir?
Ben olmadım ama biakç aya olurum bence bizim aile hep böyle emzirdiğimiz sürece regl olmuyoruz süt koruyor dedikleri bu sanırım bir birbuçuk sene iki sene bile var sonra devammış ama ben 1 seneden sonra olmazsa dr kontrol istemişti öyle yaparım

Molfix in bir modeli falan var mı bir de onu deneyeyim olmazsa ya benimde hep çıkıyor sabahları
Yok canım klasik mavi paketi ben çok memnunum. Goon’un mavi paketini kullanmıştım ondan hiç memnun kalmadım her kakası taştı kıyafetleri bok içinde kaldı. Sleepy ile başlamıştım ondan da memnun kalmadım. Birde Prima aktif bebek kullandım ondan da pek memnun kalmadım. Molfixten çok çok memnunum goon sarı pakette kullandım o da çok güzeldi taşırmadı hiç.

Benim 3 kilo fazlam var 54idim şu an 57 yım az da yesem çok da yesem takıldım kaldım spor yapmamiz lazim uykusuz gecelerle zor geliyor bana. Elim yüzüm tüm bedenim şekil degistirdi benimde zaten göbek hep vardı smdi iyice hamur oldu. Hani doyorlar ya ilk 2 senede vücut kendini anca topluyo o hesap bnce , yaza doğru biraz daha toparlanmış oluruz diye Umut ediyorum

Sağolasın canım Cuma günü tekrar başka bi dr a götürdüm kızlar bebeğimin ciğerlerine inmiş enfeksşyon ,tahlil yaptırdı akciğer filmi sonra direk yatırdılar bronşit olmuş ve bu birgünde olmaz dimi yani öncekş doktorun ihmali gibi geliyor ne akciğer filmi çekti ne tahlil yaptı gönderdi cimere şikayet edicem onu ilerlemeden ben getirmiştim ozaman bu yatışa gerek kalmadan bebeğim canı yanmazdı ilaçları almazdı pazara kadar full hastanedeyiz kızlar öyle bi öksürüyoduki ciğerleri ağzındaydı yani şaşırmadjm sonuca bende şüpheleniyodum annelik içgüdüsüyle :KK43: yok bişi denilince şaşırıyodum öksürğkten uyuyamıyodu ateşte yapınca hem ağlıyor hem uyumak istiyor hem öksüüruo yani sizinde aklınızda olsun içinizde kuşku varsa tek bi yere gitmeyin olmasada gitmemek lazımmış
Üzüldüm ya ne Dr Lar var Allah iyisiyle karşılaştırsın ne desen haklısın canım Allah gorsjn🙏🏻

Benim 3 kilo fazlam var 54idim şu an 57 yım az da yesem çok da yesem takıldım kaldım spor yapmamiz lazim uykusuz gecelerle zor geliyor bana. Elim yüzüm tüm bedenim şekil degistirdi benimde zaten göbek hep vardı smdi iyice hamur oldu. Hani doyorlar ya ilk 2 senede vücut kendini anca topluyo o hesap bnce , yaza doğru biraz daha toparlanmış oluruz diye Umut ediyorum
Canım aynıyız seninle yazdıklarım birebir bana uyuyor bence spor yapsak en azından karnımız biraz iner ama çok uykusuzum çok yorgunum üstüne spora gidemicem çocuğunu kreşe verenlere şaşırırdım önceden küçücük bebek derdim ama bakıyorum böyle giderse 2 yaşında bende bişeyler yaparım biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var çocuğu birine bırakıyorum yine iş yapıyorum hiç dinlendipşm an yok

Sağolasın canım Cuma günü tekrar başka bi dr a götürdüm kızlar bebeğimin ciğerlerine inmiş enfeksşyon ,tahlil yaptırdı akciğer filmi sonra direk yatırdılar bronşit olmuş ve bu birgünde olmaz dimi yani öncekş doktorun ihmali gibi geliyor ne akciğer filmi çekti ne tahlil yaptı gönderdi cimere şikayet edicem onu ilerlemeden ben getirmiştim ozaman bu yatışa gerek kalmadan bebeğim canı yanmazdı ilaçları almazdı pazara kadar full hastanedeyiz kızlar öyle bi öksürüyoduki ciğerleri ağzındaydı yani şaşırmadjm sonuca bende şüpheleniyodum annelik içgüdüsüyle :KK43: yok bişi denilince şaşırıyodum öksürğkten uyuyamıyodu ateşte yapınca hem ağlıyor hem uyumak istiyor hem öksüüruo yani sizinde aklınızda olsun içinizde kuşku varsa tek bi yere gitmeyin olmasada gitmemek lazımmış
Oy kıyamam ya canımsın çok geçmiş olsun 🙏🏻

Aayy inşallah değildirr bende dişe yorumluyordum bu dönemlerde olmaz diye umarım diştir gerçekten bu terörle başedemem ağlarım ve aynusı belirtileri uyurken birden çığlık çığlığa gözlerini açmıyor bende agrısı vardır diyip damlası damlatıyırum gerekrşse agrukesidici şurup yanlışmı yapıyodum😭
Yani şöyle söyleyeyim daha önce diş huzursuzluğu da oldu bu çok çok farklı. Bu resmen nöbet gibi hergün belli saat aralığında ve hızlı nefes alıp verme eşlik ediyor peşine çığlık kıyamet biz bütün evin ışıklarını açıp evin içinde koşuyorduk uyansın diye düşünün meğer çok yanlış yapıyormuşuz. Bence iyice gözlemleyin siz de dişle aradaki farkı anlarsınız eğer öyle bişey varsa umarım yoktur.

Çok geçmiş olsun anneler her zaman hissediyor bişeyler ters gidiyorsa

Bende goon mutlu bebek kullanıyorum rahatım çok şükğr hatta hastanedryiz şuanda serumlar filan alıyır çok hızlı şişiuo geceden bile fazla taşma ıslaklık olmadı minik bir denemelik al istersen ben öyle yapa yapa buldum hem alerji olurmu filan diye benim bebeğim cildinde soeun yaşamadım çok hassastır hemen kızarıp kabarırı
Çok geçmiş olsun canım önce gittiğin doktor devlette miydi bende goon premium soft kullanıyorumda taşıyor diye arayış içindeyim sleepy nin iki modelini aldım onlardanda çıkıyor ya ben iyi bağlayamıyorum anlamadım bir türlü

Canım aynıyız seninle yazdıklarım birebir bana uyuyor bence spor yapsak en azından karnımız biraz iner ama çok uykusuzum çok yorgunum üstüne spora gidemicem çocuğunu kreşe verenlere şaşırırdım önceden küçücük bebek derdim ama bakıyorum böyle giderse 2 yaşında bende bişeyler yaparım biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var çocuğu birine bırakıyorum yine iş yapıyorum hiç dinlendipşm an yok
Aynen canım yürüsün kilolar gidexej hissediyrium ,Valla o kadar ileriyi düşünmedim de bende her fırsatta eşime satıyorum WC kısa girerdim artık keyifle giriyorum hatta serboyu hizlandirilmis izledim sara sara🤭😁

Yok canım klasik mavi paketi ben çok memnunum. Goon’un mavi paketini kullanmıştım ondan hiç memnun kalmadım her kakası taştı kıyafetleri bok içinde kaldı. Sleepy ile başlamıştım ondan da memnun kalmadım. Birde Prima aktif bebek kullandım ondan da pek memnun kalmadım. Molfixten çok çok memnunum goon sarı pakette kullandım o da çok güzeldi taşırmadı hiç.
Bu bez olayı bebekler gibi tamamen kişiye özel bence. Ben en başından beri goon kullanıyorum. Aşırı memnunum ne çiş ne kaka hiç taşmadı. İlk 2 ay prima kullanmıştım. Prima gibi kaliteli geldi bana.

Ben kiloma döndüm ama bi sekil degistirdi kalca ve karin kismi. Ayva göbegm oldu eskiden dümdüzdü. Eski pantolonlara giriyorum ama karnim cikiyor
Benim de öyle. Eski kilomdayım. Hamilelik öncesi spora gidiyordum. Hatta hamikeyken de uzun süre gittim. Karnım taş gibiydi. Şimdi ameliyattan dolayı alt göbek var. Bence o asla gitmeyecek. Oğlum büyüsün bşraz. Başlayacağım yine spora. Ama alt karın bence mümkün değil. Benim doktorun demişti ki doğum yapan bir kadın asla eski bedenine geri dönemez. Öyle de oldu.

Goon kullanıyordum sarı dediğinden taştı anlamadım ben

X