- 17 Nisan 2023
- 2.030
- 1.556
- 31
Bunu tam yeşil mercimek yedirirken okumam peki benimki de çok yemedi ama 6-7kaşık yediAkşama erişteli yeşil mercimek. Çok sevmiyor ama demir ve protein deposu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu tam yeşil mercimek yedirirken okumam peki benimki de çok yemedi ama 6-7kaşık yediAkşama erişteli yeşil mercimek. Çok sevmiyor ama demir ve protein deposu
Bende yemek olarak pek sevmem bide bu gariplerin tuzsuz baharatsızBunu tam yeşil mercimek yedirirken okumam peki benimki de çok yemedi ama 6-7kaşık yedi
Evet numara küçük gelmiş olabilir bir numara büyüğü da taşırırsa molfix dene mutlakaGoon şimdiye kadar iyiydi iştr 1 aydır falan taşıyor kalitesi çok iyi ama yumuşacık bir numara büyüğünü de deneyeyim en iyisi
Ben çok az organik salça çok azda nane koydum ama sevmedi yine deBende yemek olarak pek sevmem bide bu gariplerin tuzsuz baharatsız
Bizimde başarısız sonuçlandı yerse bir iki saate muzlu muhallebi vereceğimBen çok az organik salça çok azda nane koydum ama sevmedi yine de
Bu aylarda 1 uyku olabiliyor demisti doktorumuz ama benim bebegim hala 2 yapiyor. Gündüz kaç saat uyuyor o tek uykuda peki?Benim gibi çocuğu tek gündüz uykusu yapan var mı ya böyle giderse muhtemelen bir buçuk yaşını bulur bulmaz gündüz uykusunu tamamen bırakır
Yarım saatBu aylarda 1 uyku olabiliyor demisti doktorumuz ama benim bebegim hala 2 yapiyor. Gündüz kaç saat uyuyor o tek uykuda peki?
Çok geçmiş olsun Biberonla denersin bi ama kucakta gezerek falan uyuyor mu yada sallanarakKızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur
Sağol canım kucakta gezerek uyuyo ama yanımda pispis yaparak uyuyabilir miyim acbaa onu düşünüyorumÇok geçmiş olsun Biberonla denersin bi ama kucakta gezerek falan uyuyor mu yada sallanarak
Olumlu konuşmak isterdim ama kendi çocuğumdan bildiğim için maalesef konuşamıyorumSağol canım kucakta gezerek uyuyo ama yanımda pispis yaparak uyuyabilir miyim acbaa onu düşünüyorum
Ya bişeyndiyim mi seseryandan sonra zaten rahat tuvalete çıkamıyorum cidden uzun süre durmam gerekiyor ama oğlumun ağlama sesini duydum mu hiç yapamıyorum stres oluyorum tuvalete çıkabilmek bile bir lüks yaAynen canım yürüsün kilolar gidexej hissediyrium ,Valla o kadar ileriyi düşünmedim de bende her fırsatta eşime satıyorum WC kısa girerdim artık keyifle giriyorum hatta serboyu hizlandirilmis izledim sara sara
Bu ünlüler nasıl çatır çatırzayıflıyor avanak hep karın mı gerdiriyorlarBenim de öyle. Eski kilomdayım. Hamilelik öncesi spora gidiyordum. Hatta hamikeyken de uzun süre gittim. Karnım taş gibiydi. Şimdi ameliyattan dolayı alt göbek var. Bence o asla gitmeyecek. Oğlum büyüsün bşraz. Başlayacağım yine spora. Ama alt karın bence mümkün değil. Benim doktorun demişti ki doğum yapan bir kadın asla eski bedenine geri dönemez. Öyle de oldu.
Ay çok geçmiş olsun ya emzirmeye uygun ilaçlardan vardı olmuyor muymuş acaba Allah kolaylık versin hemen iyileşirsin inşallahKızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur
Çok geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildin miKızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur