2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim gibi çocuğu tek gündüz uykusu yapan var mı ya böyle giderse muhtemelen bir buçuk yaşını bulur bulmaz gündüz uykusunu tamamen bırakır

Kızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur

Bunlarla oyalandi baya ben takiyorum o cekip cikartiyor

Eklentiler

• 1000086177.jpg
    1000086177.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar selam serum takılan anneler kervanına ben de katıldım gece karın ağrısı sabah karşı ishal ve kusma ile şu an acildeyim antibiyotikli serum taktı doktor 2 gün emzirmeyeceğim süt sagacağım. Benim sorum şu ki bebeğim geceleri emerek uyuyor nasıl yapacağım bana bir akıl verin ne olur
Çok geçmiş olsun 😔 Biberonla denersin bi ama kucakta gezerek falan uyuyor mu yada sallanarak

Benim bebiş ne yesek yemek istiyor. Asla rahat bırakmıyor. Dün ciğer ve kuzu eti yedi ilk defa. Ama 9 aydır yiyormuş gibi profesyonelsi:) böylece tavuk hariç herşeyi yedi diyebilirim şimdiye kadar. Sadece tıka basa yedirsem bile yine mama içmek istiyor.

Aynen canım yürüsün kilolar gidexej hissediyrium ,Valla o kadar ileriyi düşünmedim de bende her fırsatta eşime satıyorum WC kısa girerdim artık keyifle giriyorum hatta serboyu hizlandirilmis izledim sara sara🤭😁
Ya bişeyndiyim mi seseryandan sonra zaten rahat tuvalete çıkamıyorum cidden uzun süre durmam gerekiyor ama oğlumun ağlama sesini duydum mu hiç yapamıyorum stres oluyorum tuvalete çıkabilmek bile bir lüks ya

Benim de öyle. Eski kilomdayım. Hamilelik öncesi spora gidiyordum. Hatta hamikeyken de uzun süre gittim. Karnım taş gibiydi. Şimdi ameliyattan dolayı alt göbek var. Bence o asla gitmeyecek. Oğlum büyüsün bşraz. Başlayacağım yine spora. Ama alt karın bence mümkün değil. Benim doktorun demişti ki doğum yapan bir kadın asla eski bedenine geri dönemez. Öyle de oldu.
Bu ünlüler nasıl çatır çatırzayıflıyor avanak hep karın mı gerdiriyorlar

Ay çok geçmiş olsun ya emzirmeye uygun ilaçlardan vardı olmuyor muymuş acaba Allah kolaylık versin hemen iyileşirsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻 bir çözüm bulabildin mi

X