2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim iki arkadaşım da ben yapamam panik olurum tamamen bayılmak istiyorum dediler doktorlar zorlamadı. Bence sen nasıl istersen o şekilde olur. Benim yumurtalığımda da kist var doktor ikisini aynı anda halledelim sezeryan ol dedi benim de kolayıma gelecek sanırım Ağrı eşiğim çok düşük normal beni zorlar sanırım

benim doğumumda doktor spinal yaptı. ben de çok sitresli bir insanım çok gerilirim. bir şey hissetmedim o heyecan ile bebeğin sesini hemen duydum çok hızlı oldu onu getirdiler öptüm falan yanağımı yanağıma koydular. o an için her şeye değer dedim. bebek gitti beni bir korku panik aldı diyorum bitti mi çok mu var bana bir şey oluyor gibi derken doktorum dedi ki . sizi biraz dinlendirelim. pıt uyudum sonra gözümü odada açtım

Spinal ne oluyor ilk defa duydum

Spinalde migreni olanlar fena oluyor diyorlar bende migren var ondan da korkuyorum baş boyun ağrısı fena oluyormuş sizde oldu mu aslında en çekindiğim o sanırım benim bir tuttu mu gözüm bebek falan görmez

Spinalde migreni olanlar fena oluyor diyorlar bende migren var ondan da korkuyorum baş boyun ağrısı fena oluyormuş sizde oldu mu aslında en çekindiğim o sanırım benim bir tuttu mu gözüm bebek falan görmez
evetttt boyun ve bel öldüm doğum dikiş hiç bir şey geldi o ağrısan sonra acaba ondan mı oldu. hiç ona yormadım hayırlısı ile o günlere gelelim de doktoruma sorarım. boynumdan aşağı böyle tutuldu ağrı kesici iğneler fayda etmedi hiç. gaz sancısı falan demişlerdi o zaman. ama onu bir daha yaşamak istemem . şu an tam bilemiyorum o bebeğin dünyaya ilk geldiği an o ilk ağlaması falan da her şeyden kıymetli bir an gibi geliyo . bir ikizler burcu olarak o zamana kadar kırk kere fikrim değişir benim

Yok spinal bana hiç gelmez o zaman keşke kolayca şak diye yarım saatte gelse bebek normal yoldan pek sanmıyorum sanki ben normal yapamazmışım gibi geliyor ama belli de olmaz

Benim arkadaşımda da çok fazla bel ağrısı yapmıştı

Valla burda sormuyorlar bize canım ya, cok acil bir durum olmadıktan sonra vajinal doğum mecbur. Secim sansi yok yani

Bugün bir tane yazı okudum doktorun sen mi demiştin sushi canım istiyor diye doğru mu hatırlıyorum acaba leSourire bende çok severim , vejeteryan sushi yenebilirmiş bir kaç tane içinde balık olmadan
Avokado maki
Kappa maki , havuçlu maki de yapılabilir
Bu ikisi uygunmuş

Ben günde 13 hap içtim iki ay boyunca iğnelerde cabası.ve hala progestan fitil bile acayip kilo aldiriyor.malesef bu isin en kotu yanibazi bunyeleri cok fazla etkiliyor.hatta tersine istahimiz kapanip kilo aliyoruz cok garip.kac haftaliksiniz suan siz diyetisyen icin gec kalmayin

Migrenin tutarsa sen

Eklentiler

• IMG_4608.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
Ben normal doğum yapmak istiyorum inşallah herhangi bir sıkıntı olmaz da normal doğum yapabilirim :)

Evet canım bendim benim hep canım istiyordu hatta daha dün yedim avakadolu tonlu yiyorum ama arada bi kaç tanede yengeçli yedim abartmadıkça sıkıntı yok dedi doktorum

Benim ilk bebegimde atıyordu öyle zayıftım ben de epey ama şimdi eskiye göre kilom var hissedemiyorum şuan küçükte tabi 11 haftada hissetmiştim ilkinde hareketten çok kalp atışı yada hıç kırık gibiydi

Hareket hissetmiyorum ama durduğu yeri, kıpırtı şeklinde hissediyorum. 11+ bir şeyim ama bilmiyorum. İlkinde 17. Haftadaydı bu durum.

Genel önermişlerdi bana önce. Epidural spinal vs ekstra ücretliydi. Asla istemedim ilk ben görücem kızımı diye, sonra ikna ettiler. Çünkü kan rahatsızlığın var ve acil müdahale gerekirse uyanıkken olmaz falan dediler. Ama uyanma kısmı zordu açıkçası. Bu sefer uyanık olmak istiyorum.

Ağrim geçmeden uyuyorum ve sabah ayni agri ile uyaniyorum bende anlamadim gercekten umarim 12. Haftadan sonra son bulur bu agrilar....

ayrıntılı ultrason ile ikili test farklı mı? ben ilk ayrıntılı ultrasona girdim sonra kan verdim. kan sonucu yarın belli olacak.
toplam 1800 /1900 öyle bir şey tuttu sanırım
Ben farklı diye biliyorum ama çokta emin değilim
Boyumuz ve kilomuz aynıymış , bende tüp bebek sürecinde inanılmaz kilo aldım bir de çok kısa aralar vererek 3 deneme yaptık 3. De tuttu bizim bebişler. İlk denemeye başlarken 65 kiloydum şu an 84. Bu kiloyla ikizlere hamile kaldım bilmiyorum sonumuz ne olacak. İlaçlar çok kilo aldırıyor dediğin gibi.

Yok spinal bana hiç gelmez o zaman keşke kolayca şak diye yarım saatte gelse bebek normal yoldan pek sanmıyorum sanki ben normal yapamazmışım gibi geliyor ama belli de olmaz
Kendini şartlama canım . Ben kendimi bildim bileli hep doğum korkusu ile yaşadım hamileliğin son zamanlarında özellikle bebeğime kavuşma fikri çok daha ağır bastı. Ve kendimi her türlü hazırladım yüzlerce video izledim yazı okudum . En önemlisi epidıralli normal doğum yaptım. Ve çok da memnun kaldım bende bel ağrısı vs yapmadı . Kolay tabiki değildi hatta sancı çekerken bu kadar insan buna nasıl katlanmış dedim ama şuan hatırlamıyorum o sancıyı mesela ikinci çocuğuma hamileyim bakalım bunda sürecimiz nasıl ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…