- 19 Mayıs 2024
- 1.928
- 1.269
Dün 5kere yaptı bugün 3 kere son kakası yine ishal gibiydi ama rengi düzeldi allahtan bende doktora gitmedim o yüzden demir ilacını bir süre vermedim bir iki gündür vermeye başladım belkide ondan kaka rengi değişti ama ishal neden oldu anlamadımEvettt son günlerde özellikle çok sessiz . Bebişin ishal durumu ne oldu canım kaka yapmaya devam ediyor mu
1 ay önce 8700 75 cm diBebeklerinizin boy ve kilolari nedir?
Benimki yediği halde almıyor ya inan az bile yemeleri iyi vitaminini alsa yeter ayrıca zayıf değil ki seninkiler benimkinin arasında çok yokmuş benimkinin aylık kilo alımı çok düşük gıdım gıdım alıyor aşırı hareketli ve çok terliyor galiba enerjiye dönüşüp yakıyor sağlıkları yerinde olsa ohoo ne kilo alır verirler daha71 cm. 8.2 kg kızım. Ek gıda bizim için çok iyi gitmediğinden kilo alımı az
Vaov muhtesem. 72 cm erkek bebek icin cok az geldi bana. Anne baba olarak cok uzun degiliz biz de gerci ama. Genetik de olabilir yani. Amcalarina ceksin diye dua etmistim:)1 ay önce 8700 75 cm di
Yahu bebeğim su hariç her şeyi çok rahat içiyor ama suya gelince sürekli genzine kaçıyor bir çok bardak ve pipet-ağızlık denedim adam sadece suyu içemiyor enteresan şekildeKızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi
Demek bu wp grubu doğruydu ha
Bence çok kötü değil gibi üzülmeyin71 cm. 8.2 kg kızım. Ek gıda bizim için çok iyi gitmediğinden kilo alımı az
Valla benimde fikrim yoksa yazmıyorum yanlış bilgi olmasın diyeBende her şeye cevap veriyorum bazen sadece akşamları bakıyorum ama yinede tüm yazılanları okuyordum şimdi bakıyorum 3 5 mesaj anca var çok zor olmuyor okumak
Benım kız fena içiyo ama hiç kendim içmedim ya delik küçük ondan olabilir miKızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi
Bnmki de öyle hemen genzine kaçar oksuur falan o yüzden aldım bu sülük ama geliyo ama az geliyo şu bebeğe ideal mi bilemedim ama içiyor yani emer gibi iciyo genzine hiç kacmadiYahu bebeğim su hariç her şeyi çok rahat içiyor ama suya gelince sürekli genzine kaçıyor bir çok bardak ve pipet-ağızlık denedim adam sadece suyu içemiyor enteresan şekilde
Ayranı falan içiyor ama aynı pipetle suyu içemiyor canımı sıkıyor bu durum. Muncbkini başkalarından da duymuştum bir de onu deneyeyim ben deBnmki de öyle hemen genzine kaçar oksuur falan o yüzden aldım bu sülük ama geliyo ama az geliyo şu bebeğe ideal mi bilemedim ama içiyor yani emer gibi iciyo genzine hiç kacmadi
Kız whatsapp grubundan mı gitmiş herkes ondan mı sessizleşmiş gerçekten yoksa herkes hayat telaşı mıBen de aktif olarak yazılanları mutlaka okuyorum. Ama maalesef bu aralar yemek, ev işi vb. hiç vakit kalmaz oldu. Çünkü ufaklık da elimi kaptığı anda kendisini yürütmemi istiyor. Benim bebik epey ufak sanırım 72 cm'di, 8400'dü en son sağlık ocağında baktılar 1 hafta-10 gün önce falan. Ws grubu var ama burası kadar güzel değil sanki ben de 2-3 gün önce girdim ama çıkacağım sanırım. Pek beğenmedim
Bizde hala bir tane bile diş yokDemi 2 saate şükreder olduk. Yan dişler bizi de çok yoruyor hala üst yan dişin birini çıkarmaya çalışıyor. 4. Dişi olacakvampir gibi yanları çıkardı
Bence şuan uzun ya da kısa olması önemli değil birden boyu durup birden uzatabilir tamamen genetik tabi yine üzerine düşüp spor ve sağlıklı beslenmeyle biraz iyileştirilebilir ama benimki 53 cm doğdu zaten ondan uzun gibi duruyor şuan ama değil aslındaVaov muhtesem. 72 cm erkek bebek icin cok az geldi bana. Anne baba olarak cok uzun degiliz biz de gerci ama. Genetik de olabilir yani. Amcalarina ceksin diye dua etmistim:)
Çok geçmiş olsunBebeğim de ben de hala rahatsızız toparlanamadık ben de yazamıyorum çok kızlar ama günlük yazdıklarınızı mutlaka okuyorum.Sadece bu aralar katılamıyorum.Kulak hassasiyetinden dolayı antibiyotik kullandı bebeğim bir hafta bagırsaklarımız berbattı yeni toparlıyoruz.Kefir yazmışsınız.Siz kefir yazdıktan sonra marketteyken ben de aldım bebiş çok sevdi kefiri bu da beni çok mutlu etti.İştahımız hastalıkların üzerinden yeni yeni açılıyor tekrar.Şimdilik durumlar bizde böyle boyunu bilmiyorum ama 9 kg’dı geçen hafta
Bizimde zar zor 2 tane çıktı daha gelen giden yokBizde hala bir tane bile diş yok
Altınkılıc aldım fileden.Kücük sade bir Şişe bardağa koydum ayran gibi içtiÇok geçmiş olsun
Kefir olarak hangi marka aldın ben hiç vermedim daha
yine hiç yoktan iyi masallahBizimde zar zor 2 tane çıktı daha gelen giden yok