2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evettt son günlerde özellikle çok sessiz . Bebişin ishal durumu ne oldu canım kaka yapmaya devam ediyor mu
Dün 5kere yaptı bugün 3 kere son kakası yine ishal gibiydi ama rengi düzeldi allahtan bende doktora gitmedim o yüzden demir ilacını bir süre vermedim bir iki gündür vermeye başladım belkide ondan kaka rengi değişti ama ishal neden oldu anlamadım

Ay kızlar alemsiniZ bosverin yaa yazmak isteyen yazar. Biz bize yeteriz gelene grup açık yani napalim yani. Bende çok faydalanıyorum yazan herkesten Allah razı olsun ama bazen ben de yazamıyorum suçlu hissediyorum kendimi buraya yazmayınca

Bebişimin boyu 75 kilo 10 buçuk

71 cm. 8.2 kg kızım. Ek gıda bizim için çok iyi gitmediğinden kilo alımı az
Benimki yediği halde almıyor ya inan az bile yemeleri iyi vitaminini alsa yeter ayrıca zayıf değil ki seninkiler benimkinin arasında çok yokmuş benimkinin aylık kilo alımı çok düşük gıdım gıdım alıyor aşırı hareketli ve çok terliyor galiba enerjiye dönüşüp yakıyor sağlıkları yerinde olsa ohoo ne kilo alır verirler daha

Kızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi

Bizim menüde bugün yeşil fasulye Pirinç pilavı ve kırmızi pancar turşusu vardı yoğurt bide tuzu çok az ariyrium ekstra yemek yapmadım bizimkinden yedi maşallah turşunun da tuzunu aldım ondan da verdim seviyo

Ben de aktif olarak yazılanları mutlaka okuyorum. Ama maalesef bu aralar yemek, ev işi vb. hiç vakit kalmaz oldu. Çünkü ufaklık da elimi kaptığı anda kendisini yürütmemi istiyor. Benim bebik epey ufak sanırım 72 cm'di, 8400'dü en son sağlık ocağında baktılar 1 hafta-10 gün önce falan. Ws grubu var ama burası kadar güzel değil sanki ben de 2-3 gün önce girdim ama çıkacağım sanırım. Pek beğenmedim

Kızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi
Yahu bebeğim su hariç her şeyi çok rahat içiyor ama suya gelince sürekli genzine kaçıyor bir çok bardak ve pipet-ağızlık denedim adam sadece suyu içemiyor enteresan şekilde

Demek bu wp grubu doğruydu ha

71 cm. 8.2 kg kızım. Ek gıda bizim için çok iyi gitmediğinden kilo alımı az
Bence çok kötü değil gibi üzülmeyin
Bende her şeye cevap veriyorum bazen sadece akşamları bakıyorum ama yinede tüm yazılanları okuyordum şimdi bakıyorum 3 5 mesaj anca var çok zor olmuyor okumak
Valla benimde fikrim yoksa yazmıyorum yanlış bilgi olmasın diye
Benım kız fena içiyo ama hiç kendim içmedim ya delik küçük ondan olabilir mi

Yahu bebeğim su hariç her şeyi çok rahat içiyor ama suya gelince sürekli genzine kaçıyor bir çok bardak ve pipet-ağızlık denedim adam sadece suyu içemiyor enteresan şekilde
Bnmki de öyle hemen genzine kaçar oksuur falan o yüzden aldım bu sülük ama geliyo ama az geliyo şu bebeğe ideal mi bilemedim ama içiyor yani emer gibi iciyo genzine hiç kacmadi

Bnmki de öyle hemen genzine kaçar oksuur falan o yüzden aldım bu sülük ama geliyo ama az geliyo şu bebeğe ideal mi bilemedim ama içiyor yani emer gibi iciyo genzine hiç kacmadi
Ayranı falan içiyor ama aynı pipetle suyu içemiyor canımı sıkıyor bu durum. Muncbkini başkalarından da duymuştum bir de onu deneyeyim ben de

Bebeğim de ben de hala rahatsızız toparlanamadık ben de yazamıyorum çok kızlar ama günlük yazdıklarınızı mutlaka okuyorum.Sadece bu aralar katılamıyorum.Kulak hassasiyetinden dolayı antibiyotik kullandı bebeğim bir hafta bagırsaklarımız berbattı yeni toparlıyoruz.Kefir yazmışsınız.Siz kefir yazdıktan sonra marketteyken ben de aldım bebiş çok sevdi kefiri bu da beni çok mutlu etti.İştahımız hastalıkların üzerinden yeni yeni açılıyor tekrar.Şimdilik durumlar bizde böyle boyunu bilmiyorum ama 9 kg’dı geçen hafta

Kız whatsapp grubundan mı gitmiş herkes ondan mı sessizleşmiş gerçekten yoksa herkes hayat telaşı mı

Vaov muhtesem. 72 cm erkek bebek icin cok az geldi bana. Anne baba olarak cok uzun degiliz biz de gerci ama. Genetik de olabilir yani. Amcalarina ceksin diye dua etmistim:)
Bence şuan uzun ya da kısa olması önemli değil birden boyu durup birden uzatabilir tamamen genetik tabi yine üzerine düşüp spor ve sağlıklı beslenmeyle biraz iyileştirilebilir ama benimki 53 cm doğdu zaten ondan uzun gibi duruyor şuan ama değil aslında

Çok geçmiş olsun
Kefir olarak hangi marka aldın ben hiç vermedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…