2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

güzeliiiimmmm 💓💓🥹 doğum günüyle meşguldüm sabahtır anca gördüm. çokkkk sevindim sağlıkla kucağına alırsın umuyorum 💓💓
Canım çok sağol ❤️ Ağustosa bekiyorum yetişin ❤️
SAT :27.10.2024 PİK:21.11.2024 BAT:05.12.2024
Hoşgeldin canım ekledim ❤️
Bugun adet oldum ben kısmet değilmiş.
Sat 22 Kasım bat 27 Aralık. Bu ay da deniycem bakalım :))
Her yeni döngü yeni bir şans ❤️ ❤️ güncelledim 💐
Çatlamış mi ???
Evet canım çatlamış
canım hangi uygulamayı kullanıyosun takvim olarak
Femometer canım
Merhaba son adet günüm 4 kasım, beklenen adet 28 kasım, ovülasyon testi 14 kasım 🥰🙏🏻
Hidgeldin Canim. Uğur getirsin, 🍀

Ben de bi sonraki adetimden sonra çektireceğim rahim filmini. Anestezili önerdi doktorum. İşlem kısa sürüyomuş aslında ama acı eşiğin düşükse içeri ilaç verildiğinde ağrı hissedersin dedi. Ben de ağrıyı göze alamıyorum, anestezili olucam. Çektirdikten sonra paylaşır mısın süreci?
Ben de çektirmeden araştırmıştım çok ağrı sızı yapıyor diye baya da korkmuştum ama işlem sırasında çok bi ağrı yapmadı sonrasında da alışık olduğum regl ağrısı gibi bir ağrı yaşamıştım
Kişiden kişiye değişiyor sanırım

Ben de çektirmeden araştırmıştım çok ağrı sızı yapıyor diye baya da korkmuştum ama işlem sırasında çok bi ağrı yapmadı sonrasında da alışık olduğum regl ağrısı gibi bir ağrı yaşamıştım
Kişiden kişiye değişiyor sanırım
Ben de ağrıması ihtimalini göze alamadım. Kafamda aneztezili olmak var, ama zaten eşimin sonuçlarda sıkıntı var gözüküyor. Dün öğrendik. O yüzden doktor benden hala film ister mi gene de bilemedim. Kafama çok takıldı. Çok uğraşacakmışız gibi hissediyorum…

benim pikten 7 çatlamadan sonraki 6. günüm test yapsam çıkmaz herhalde 🫣 çok stres oldum ben bu ay ya
Al benden de o kadar bu ay çok umutlu başladım gün geçtikçe sanki negatif görecek gibi umutsuzlanıyorum ama maşallah bu ay ne kadar çok pozitif oldu ya 😍😍

Selam kızlar 13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gördüm bugün tam 8 gün geçti çatlamadan sonra test yaptım negatif erken mi yaptım sizce

Eldorin Eldorin 22 Ekim ilk adet günüm 7 Kasım ovulasyon pik günüm tahminime göre Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım sabahda gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi yada Allah korusun kiste dönüşmüş olabilirmi kafamda deli sorular arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Hayırlı sabahlar günaydın kızlar regl gecikmemin ikinci günümdeyim dün test yapmadım bugünde test yapmadım kasık ağrılarım var 3 4 gündür iğnenin 14.cü günün de test yaptığım da negatifti bugün 16.günüm iğneden sonra test yapmaya korkuyorum negatif görürsem diye iğne olup gecikme yaşayan sonradan pozitifi gören varmı aranızda korkuyorum birazda kist olmamıştır inşallah 😌

Eldorin Eldorin 22 Ekim ilk adet günüm 7 Kasım ovulasyon pik günüm tahminime göre Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım sabahda gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi yada Allah korusun kiste dönüşmüş olabilirmi kafamda deli sorular arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Ovulasyon testinde pik gördükten kaç gün sonra adet olunur
Canım normalde 14 gün sonra adet olunuyor ama pikten ziyade catlaama önemli mesela 7 de pik gördüm ama 9 da catladiysa iki gün eklemek lazım bugün demek bat o zaman ❤️

Yerleşme de önemli testte çıkması için yerleşme 6 ile 10 gün arasında oluyor 10. Gün yerlesirse daha uzun sürebilir testte çıkması.

O yüzden iki gün daha bekleyip öyle tekrar test yap bence adet olmazsan ❤️

O zaman tahmini adet günün dünmüş senin de iki gün sonra tekrarla testi bence bir de hangi testi kullandın erken gebelik testi miydi markası neydi? E elizan04

Ovulasyon testi yapmaya devam edin 18.gunde pik görmüştüm
Edecem canım bakalım hayırlısı bide bişey merek ediyorum regl bittiği günden beri yapıyorum ben olsaydı öncelerinde çıkardı değil mi benim üzüntüm geçti mi acaba çıkmadı mı diyorum :KK43:

Gözünüz aydın çok sevındım sağlıkla gelsın inş🙈ay ne güzel de köy çıkmış test 🧿ikiz de olabilir beta yüksek çıkarsa 🙈
Canım çok sağol ya amin 🙏 sanmıyorum ikiz olduğunu 🙈 erken gebelik ya bence ondan koyu çıktı 🥰 ama kısmet tabi 🥰

X