Oy maşallah afiyet olsunAltınkılıc aldım fileden.Kücük sade bir Şişe bardağa koydum ayran gibi içti
Evet öyle herkes sessizleşti en çok yazanlardan biriydim bu aralar ben bile sessizleştimBurda birbirimize çok yardımcı oluyorduk ama 3 5 kişi dışında yazan yok okuyup geçiyorlar mı acaba bazen gerçekren verdiğiniz cevaplar benim için önemli olıyor o an bişeye ihtiyacım oluyor hemen buraya yazıyorum artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor 2 3 kişiyi ayrı tutuyorum devamlı yazan kişiler hariç
Çıkar merak etmeBizde hala bir tane bile diş yok
Ayy ısırsın çıkanın da yeter kiÇıkar merak etmeçıksın da annesini ısırsın bi
Bizimkiler çokn kuduruk anlıyorum seniEvet öyle herkes sessizleşti en çok yazanlardan biriydim bu aralar ben bile sessizleştim
Heralde doğru baksana eskilerden giren çok az kişi kaldıDemek bu wp grubu doğruydu ha
MEsela suana kadar denedikleriniz ne ? Meyve de mi yemiyorKızlar bu ek gıda işini ben beceremedim galiba ne yapsam yemiyor ağzını kitliyor bir iki kere zorla verdim şimdi yediği şeyleri de yemez oldu. Ağlıyorum resmen sadece formül süt içmek istiyor biraz ara mı versem ne önerirsiniz
Sabahları yumurta avokado labne yiyordu öğlen yoğurtla birlikte köfte yanına herhangi bi sebze buharda haşlanmış akşam da meyve olarak sadece armut seviyordu bi de tarhana çorbası yedikleri sadece bunlar şimdi hiçbirini yemiyorMEsela suana kadar denedikleriniz ne ? Meyve de mi yemiyor
Benimki telaş ama ws grubu da var doğruKız whatsapp grubundan mı gitmiş herkes ondan mı sessizleşmiş gerçekten yoksa herkes hayat telaşı mı
Evet az geliyor pipet kısmında kilit gibi bişey var orayı sıkarak çekersen daha iyi geliyor ama zaten ben pipete alıştıramadım bir türlü pipeti ısırıp ısırıp bırakıyor çekmiyor öğreten nasıl öğretti acabaKızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi
Aslında gayet yiyormus bi anda ne olduki dis sancisi mi acabaSabahları yumurta avokado labne yiyordu öğlen yoğurtla birlikte köfte yanına herhangi bi sebze buharda haşlanmış akşam da meyve olarak sadece armut seviyordu bi de tarhana çorbası yedikleri sadece bunlar şimdi hiçbirini yemiyor
Cam pipetle ağzına damlattım ertesi gün sulukdan ictiEvet az geliyor pipet kısmında kilit gibi bişey var orayı sıkarak çekersen daha iyi geliyor ama zaten ben pipete alıştıramadım bir türlü pipeti ısırıp ısırıp bırakıyor çekmiyor öğreten nasıl öğretti acaba
Benim kız da baya hareketli saniye durmuyor yediği az bişe zaten onu da yakıyor. B12si de düşük çıkınca yememesini iyice kafayı taktım ben ama düzelir inşallahBenimki yediği halde almıyor ya inan az bile yemeleri iyi vitaminini alsa yeter ayrıca zayıf değil ki seninkiler benimkinin arasında çok yokmuş benimkinin aylık kilo alımı çok düşük gıdım gıdım alıyor aşırı hareketli ve çok terliyor galiba enerjiye dönüşüp yakıyor sağlıkları yerinde olsa ohoo ne kilo alır verirler daha
Bizde deBizde hala bir tane bile diş yok
Ekstra çaba harcamayın hanımlar benim kız iki gün kendi kendine uğraştı bi gün bi baktım fırt fırt çekiyor, kendi kendilerine öğreniyorlar açıkçası. Siz sadece suluğu hep göz önünde bulundurun ara ara verin ısırsın tanısın sonra bir bakmışsınız ki kendi kendine çekiyorEvet az geliyor pipet kısmında kilit gibi bişey var orayı sıkarak çekersen daha iyi geliyor ama zaten ben pipete alıştıramadım bir türlü pipeti ısırıp ısırıp bırakıyor çekmiyor öğreten nasıl öğretti acaba
Kalanlar bize yeterHeralde doğru baksana eskilerden giren çok az kişi kaldı
Bizimkinin de b12 biraz düşüktü ceviz yediriyorum inşallah artmıştırBenim kız da baya hareketli saniye durmuyor yediği az bişe zaten onu da yakıyor. B12si de düşük çıkınca yememesini iyice kafayı taktım ben ama düzelir inşallah
Aynen yapacak birşey yokKalanlar bize yeter
Ben artık pek haşlanmış yumurta vermiyorum tavada yağsız yumurtanın içine biraz yulaf unu koyup çırpıyorum yanına da labne koyuyorum bazende avokado ekliyorum birazBakalım ne kadar yenilecek. Artık şu püreleri pek yemiyor