2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bu ek gıda işini ben beceremedim galiba ne yapsam yemiyor ağzını kitliyor bir iki kere zorla verdim şimdi yediği şeyleri de yemez oldu. Ağlıyorum resmen sadece formül süt içmek istiyor biraz ara mı versem ne önerirsiniz

Evet öyle herkes sessizleşti en çok yazanlardan biriydim bu aralar ben bile sessizleştim

MEsela suana kadar denedikleriniz ne ? Meyve de mi yemiyor

MEsela suana kadar denedikleriniz ne ? Meyve de mi yemiyor
Sabahları yumurta avokado labne yiyordu öğlen yoğurtla birlikte köfte yanına herhangi bi sebze buharda haşlanmış akşam da meyve olarak sadece armut seviyordu bi de tarhana çorbası yedikleri sadece bunlar şimdi hiçbirini yemiyor

Kızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi
Evet az geliyor pipet kısmında kilit gibi bişey var orayı sıkarak çekersen daha iyi geliyor ama zaten ben pipete alıştıramadım bir türlü pipeti ısırıp ısırıp bırakıyor çekmiyor öğreten nasıl öğretti acaba

Aslında gayet yiyormus bi anda ne olduki dis sancisi mi acaba
Cam pipetle ağzına damlattım ertesi gün sulukdan icti

Benim kız da baya hareketli saniye durmuyor yediği az bişe zaten onu da yakıyor. B12si de düşük çıkınca yememesini iyice kafayı taktım ben ama düzelir inşallah

Ekstra çaba harcamayın hanımlar benim kız iki gün kendi kendine uğraştı bi gün bi baktım fırt fırt çekiyor, kendi kendilerine öğreniyorlar açıkçası. Siz sadece suluğu hep göz önünde bulundurun ara ara verin ısırsın tanısın sonra bir bakmışsınız ki kendi kendine çekiyor

Bakalım ne kadar yenilecek. Artık şu püreleri pek yemiyor

Eklentiler

• 1000063781.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 31
Benim kız da baya hareketli saniye durmuyor yediği az bişe zaten onu da yakıyor. B12si de düşük çıkınca yememesini iyice kafayı taktım ben ama düzelir inşallah
Bizimkinin de b12 biraz düşüktü ceviz yediriyorum inşallah artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…