Yumurtanın şimdi çatlaması demek 14 gün sonra regl olacaksın demek reglşn bu kadr gecikiyor muydu normaldeEvet baya geç yumurtadim biraz özel utanıyorum söylemeye ama biz akşam bugünü pik diye değerlendirdik şimdi çatlama oldu ne yapmam gerekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtanın şimdi çatlaması demek 14 gün sonra regl olacaksın demek reglşn bu kadr gecikiyor muydu normaldeEvet baya geç yumurtadim biraz özel utanıyorum söylemeye ama biz akşam bugünü pik diye değerlendirdik şimdi çatlama oldu ne yapmam gerekiyo
Erken mi yaptık acaba. Gerçi oğlumda 9. Gün öğrenmiştim amaBenimde aynı tarihler Benim de negatif çıktı 8.gun catlamadan sonra
8 gün erken kuşum ya en erken 10. Günde çıkıyor ben oğluma hamileyken 8. Gün ve 9. Gün negatif çıktı mesala 10. Gün silik çizgi çıkmıştıBenimde aynı tarihler Benim de negatif çıktı 8.gun catlamadan sonra
Her gün düzenli bisekilde yaptı iseniz çıkardı bende sizin gibi düşünmüştüm testler bozuk yada ben yanlış bişey yaptım deyip baştan savma yaptım en son yaptığım testi yaptıktan sonra kontrol bile etmedim alıp bı kenara bırakmıştım ertesi gün de yapmadım akşam saatlerinde kenara bıraktığım teste bakma ihtiyacı duydum bian baktığımda pikti ogünü pik oldugunu bilmeden değerlendirmiştik degerlendirmemis olsa idik kendime çok kızardım sizde pik olana kadar yapmaya devam edinEdecem canım bakalım hayırlısı bide bişey merek ediyorum regl bittiği günden beri yapıyorum ben olsaydı öncelerinde çıkardı değil mi benim üzüntüm geçti mi acaba çıkmadı mı diyorum
Benim de regl sancılarım var bakalım bugün olmazssam yatın test yapıcam8 gün erken kuşum ya en erken 10. Günde çıkıyor ben oğluma hamileyken 8. Gün ve 9. Gün negatif çıktı mesala 10. Gün silik çizgi çıkmıştı
Canım hiç üzülme ben bu ay iki gün pik gördüm. Pikin ilk günü ilişki oldu yani çatlama günü de oldi ama sonuclanamadi dediğin gibi. Tek gün oldu sayılır o yüzden ama tuttuBenim canım çok sıkkın. bu ay zar zor pik gördüm. ne olur ne olmaz 2 günde bir değerlendiriyorduk zaten. pikten 1 gün önce yapmıştık. eşimde varikosel var o yüzden her gün denemek spermlerin sağlığı için daha kötü. dün de çatlama günüydü ve yapamadık yani yaptık ancak eşim sonuca bağlayamadı anlayacağınız...
şimdi araya 3 gün girmiş oldu yani bu ay da olmayacak benim.
çok sıkıldım gerçekten hayatta tek tutunduğum şey bir çocuğumun olabilmesi Canımı çok sıkıyor zaten hayatımda negatif çevre etmen çok fazla öfkeliyim. Eşimin de suçu yok ama mutsuzum aramız bozulacak diye korkuyorum.
Teşekkür ederim inşallah öyle olurCanım hiç üzülme ben bu ay iki gün pik gördüm. Pikin ilk günü ilişki oldu yani çatlama günü de oldi ama sonuclanamadi dediğin gibi. Tek gün oldu sayılır o yüzden ama tuttu
Şimdi hiçbir şey belli değil henüz tutada bilir tutmayadabilir o yüzden umutlanmak için de umutsuzluğa kapilmak için de erken. Kafanı mesgul et başka şeylerle oyalanmaya çalış unutunca daha kolay geçiyor ve bence etkileniyor da
Ya ben de regl sancısı diye düşünmüştüm işte inşallah yarın güzel bir haber alırız senden de canım yaBenim de regl sancılarım var bakalım bugün olmazssam yatın test yapıcam
Ben de ilk çatlatma iğnemi kullandım 14kasımda aynı şekilde yoğun bi şekilde sol tarafta kasık ağrısı var batma gibi ama iğneden dolayı da oluyormuş galibaSelamlar, benim ikinci çatlatma iğnesi denemem. 1 yıllık evliyim, pcosum. sat: 28 ekim bat 28 kasım olarak görünüyor. 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum.o gün şeffaf akıntım vardı ve sonraki gün. O 3 günü değerlendirdik. Yaklaşık 5-6 gündür kaşık ağrısı var. Reglime daha 6 gün var daha reglime. Reglimden 12 gün önce böyle kaşık ağrısı yaşamazdım. Hep iyiyse yormak istiyorum. Sizce sebebi nedir ? Bu durumu yaşayan var mı ? Diğer çatlatma iğnemdede zamanım öne gelmedi olmadı gereken tarihte oldu.
İnsallah eldorin ya bakalım adetle aynı belirtiler var ekstra birşey yok pek umudum yok ama hayırlısı8 gün erken kuşum ya en erken 10. Günde çıkıyor ben oğluma hamileyken 8. Gün ve 9. Gün negatif çıktı mesala 10. Gün silik çizgi çıkmıştı
inşallah aslında çok umutlu başlamıştım aya ama bilemedim yaYa ben de regl sancısı diye düşünmüştüm işte inşallah yarın güzel bir haber alırız senden de canım ya
Çok hızlı aldığım bir kiloydu ondan hızlı verdiğimi düşünüyorum ve bol ödem tabi. 65ten sonra veremiyorum ben, direnç kilom muhtemelen. Hededim önce bir 65e inip sonra sakin sakin 59ları bulmak6 günde çok iyi vermişsin ama bu kadar ağır yapılan diyetler uzun ömürlü olmuyor genelde. Bence yumurta sağlığı açısından illaki faydası olmuştur ama kısa süreli daha zor diyet yapmaktansa yaşam biçimi haline getirmek lazım sanırım
bence ne test gerekiyorsa baştan halledip sonra sürece odaklanınBen de ağrıması ihtimalini göze alamadım. Kafamda aneztezili olmak var, ama zaten eşimin sonuçlarda sıkıntı var gözüküyor. Dün öğrendik. O yüzden doktor benden hala film ister mi gene de bilemedim. Kafama çok takıldı. Çok uğraşacakmışız gibi hissediyorum…
Benim 12 ama döngüm kısa olduğu için 12.gün pik olurdu hep. 2 ay önce 16.günde pik olmuştu. Sanırım bu ay da geç pik olacak. Hala çok çok silik. Stres yapmamak için ev işine veriyorum kendimi bu seferde çok yoruldum ondan mı pik olamıyorum diyorumMerhaba kaçıncı gününüz benim 15 ci gunum halen yok pik benimde
Benimki hala çok silik. Minimum 2 gün var gibi haberleşelimbakalım yumurtlayabilecek miyim
Büyük ihtimalle senin kızın olacak canım eğer birliktelik çatlama günü olmadıysa yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olduysan kız spermler uzun yaşıyor erkek spermler 1 yaşayabiliyor diye söylemişti arkadaşCanım hiç üzülme ben bu ay iki gün pik gördüm. Pikin ilk günü ilişki oldu yani çatlama günü de oldi ama sonuclanamadi dediğin gibi. Tek gün oldu sayılır o yüzden ama tuttu
Şimdi hiçbir şey belli değil henüz tutada bilir tutmayadabilir o yüzden umutlanmak için de umutsuzluğa kapilmak için de erken. Kafanı mesgul et başka şeylerle oyalanmaya çalış unutunca daha kolay geçiyor ve bence etkileniyor da
Ya onu ben de okudum, hatta dün bir araştırdım kız ihtimali yüksek oluyor böyle olunca. Ay bakalım Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallahBüyük ihtimalle senin kızın olacak canım eğer birliktelik çatlama günü olmadıysa yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olduysan kız spermler uzun yaşıyor erkek spermler 1 yaşayabiliyor diye söylemişti arkadaş
Hayırlı evlat versin öncelikle kucağına sağ salim alYa onu ben de okudum, hatta dün bir araştırdım kız ihtimali yüksek oluyor böyle olunca. Ay bakalım Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah