- 4 Ağustos 2022
- 4.927
- 2.437
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #72.141
Bende hiç girişmeyim o zaman. Zaten ben gece dayanamıyorum direk memeyi veriyorum alarm gibi 2 saate bir kalkıyor. Diş durumu yada başka sıkıntısı olunca da saat başı kalkıyorYapamadık maalesef direnmeyi bırakmadı yani 2 saat ağlıyordu sesi kesilene kadar başka çocuklar yarım saat 1 saat ağlıyor ilk günler sonra alışıyor bizimkinde o da yok
Benimkinin üst 2 yan ve altta 1 yan dişi çıktı yeni aslında 3 diş birden çıkardı 2 ayı aşkın çok kötüydü dediğin gibi saatte bir yarım saatte bir. Şimdi yine eski 2 saat düzenine döndük gibi buna da şükürBende hiç girişmeyim o zaman. Zaten ben gece dayanamıyorum direk memeyi veriyorum alarm gibi 2 saate bir kalkıyor. Diş durumu yada başka sıkıntısı olunca da saat başı kalkıyor
Valla bilmiyorum o kadarını gece lambasını aldıktan sonra tesadüfen bir videonun altına yapılan yorumda gördüm sara hastalığı, otizmi tetikleme gibi sıkıntılar yapıyormuş öyle olunca direk iade ettim.Mavi ışık bu telefon televizyon vs aletlerin yaydığı mı yoksa normal mavi ışık mı yoksa bu ikisi aynı şey mi aklımda deli sorular
Demi 2 saate şükreder olduk. Yan dişler bizi de çok yoruyor hala üst yan dişin birini çıkarmaya çalışıyor. 4. Dişi olacakBenimkinin üst 2 yan ve altta 1 yan dişi çıktı yeni aslında 3 diş birden çıkardı 2 ayı aşkın çok kötüydü dediğin gibi saatte bir yarım saatte bir. Şimdi yine eski 2 saat düzenine döndük gibi buna da şükür
Demi 2 saate şükreder olduk. Yan dişler bizi de çok yoruyor hala üst yan dişin birini çıkarmaya çalışıyor. 4. Dişi olacakvampir gibi yanları çıkardı
Bu durum beni de çok üzüyo çok kalabalıktık ne güzel birbirimize yazıp dertleşiyoduk yardımcı oluyoduk destek oluyoduk ama bu wp olayları olunca bi avuç kaldıkBurda birbirimize çok yardımcı oluyorduk ama 3 5 kişi dışında yazan yok okuyup geçiyorlar mı acaba bazen gerçekren verdiğiniz cevaplar benim için önemli olıyor o an bişeye ihtiyacım oluyor hemen buraya yazıyorum artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor 2 3 kişiyi ayrı tutuyorum devamlı yazan kişiler hariç
Evettt son günlerde özellikle çok sessiz . Bebişin ishal durumu ne oldu canım kaka yapmaya devam ediyor muArtık grup fazlasıyla sessiz
evet ben de başka konularda yazdıklarını görünce ihanete uğramış gibi hissediyorumBu durum beni de çok üzüyo çok kalabalıktık ne güzel birbirimize yazıp dertleşiyoduk yardımcı oluyoduk destek oluyoduk ama bu wp olayları olunca bi avuç kaldıkbağzılarıda şubat grubuna yazmıyor ama başka başlıklarda yorum yazıyorlar gördüğümde üzülüyorum oysaki doğum öncesi cıvıl cıvıldı buralar benim bile artık konuşup yazasım gelmiyor
Gerçekten öyle yaa neydik ne olduk bir de 2024 gruplarından en aktif gruplardan biri bizdikevet ben de başka konularda yazdıklarını görünce ihanete uğramış gibi hissediyorum
Kızım 72cm 9.560kiloBebeklerinizin boy ve kilolari nedir?
Biz 8. Ayda 72cmdik normal demişti doktorBenim de oglum 72 cm cikti. Normalin altinda sanirim. Uzuldum.
Evet cidden öyleydik yani ya bebek hakkında konuşmak istemiyorlar yada başka sebeplerGerçekten öyle yaa neydik ne olduk bir de 2024 gruplarından en aktif gruplardan biri bizdik
Persentil tablosuna bakti mi? Benim kızım ayına göre boy olarak 10ay 1haftalık kilo olarak da 12ay 2haftalık (9 aylık) bence normalin cok altinda degildir seninle bebiklerimizin doğumlarının arasında 1 2 gün vardı galibaBenim de oglum 72 cm cikti. Normalin altinda sanirim. Uzuldum.
Yok wp grubunda anlık olarak daha rahat ulasiyolar bilgilere yani ordan sorunlari icin cevap almaya ulasmak daha kolay haklı olarak ama iste insan üzülüyor bunca ay birlikteydik falan.. neyse ne ya napalımEvet cidden öyleydik yani ya bebek hakkında konuşmak istemiyorlar yada başka sebepler
71 cm. 8.2 kg kızım. Ek gıda bizim için çok iyi gitmediğinden kilo alımı azBebeklerinizin boy ve kilolari nedir?
Bende her şeye cevap veriyorum bazen sadece akşamları bakıyorum ama yinede tüm yazılanları okuyordum şimdi bakıyorum 3 5 mesaj anca var çok zor olmuyor okumakBu durum beni de çok üzüyo çok kalabalıktık ne güzel birbirimize yazıp dertleşiyoduk yardımcı oluyoduk destek oluyoduk ama bu wp olayları olunca bi avuç kaldıkbağzılarıda şubat grubuna yazmıyor ama başka başlıklarda yorum yazıyorlar gördüğümde üzülüyorum oysaki doğum öncesi cıvıl cıvıldı buralar benim bile artık konuşup yazasım gelmiyor