2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bu ek gıda işini ben beceremedim galiba ne yapsam yemiyor ağzını kitliyor bir iki kere zorla verdim şimdi yediği şeyleri de yemez oldu. Ağlıyorum resmen sadece formül süt içmek istiyor biraz ara mı versem ne önerirsiniz 😔

Burda birbirimize çok yardımcı oluyorduk ama 3 5 kişi dışında yazan yok okuyup geçiyorlar mı acaba bazen gerçekren verdiğiniz cevaplar benim için önemli olıyor o an bişeye ihtiyacım oluyor hemen buraya yazıyorum artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor 2 3 kişiyi ayrı tutuyorum devamlı yazan kişiler hariç 😃
Evet öyle herkes sessizleşti en çok yazanlardan biriydim bu aralar ben bile sessizleştim 😂

Kızlar bu ek gıda işini ben beceremedim galiba ne yapsam yemiyor ağzını kitliyor bir iki kere zorla verdim şimdi yediği şeyleri de yemez oldu. Ağlıyorum resmen sadece formül süt içmek istiyor biraz ara mı versem ne önerirsiniz 😔
MEsela suana kadar denedikleriniz ne ? Meyve de mi yemiyor

MEsela suana kadar denedikleriniz ne ? Meyve de mi yemiyor
Sabahları yumurta avokado labne yiyordu öğlen yoğurtla birlikte köfte yanına herhangi bi sebze buharda haşlanmış akşam da meyve olarak sadece armut seviyordu bi de tarhana çorbası yedikleri sadece bunlar şimdi hiçbirini yemiyor

Kızlar munchkin suluk aldım yeşil olandan ama ben bile çekiyorum çok aZ geliyo ya normal mi? Alttaki plastik şeyi de çıkardım başka ince jelatin var mi
Evet az geliyor pipet kısmında kilit gibi bişey var orayı sıkarak çekersen daha iyi geliyor ama zaten ben pipete alıştıramadım bir türlü pipeti ısırıp ısırıp bırakıyor çekmiyor öğreten nasıl öğretti acaba

Sabahları yumurta avokado labne yiyordu öğlen yoğurtla birlikte köfte yanına herhangi bi sebze buharda haşlanmış akşam da meyve olarak sadece armut seviyordu bi de tarhana çorbası yedikleri sadece bunlar şimdi hiçbirini yemiyor
Aslında gayet yiyormus bi anda ne olduki dis sancisi mi acaba
Evet az geliyor pipet kısmında kilit gibi bişey var orayı sıkarak çekersen daha iyi geliyor ama zaten ben pipete alıştıramadım bir türlü pipeti ısırıp ısırıp bırakıyor çekmiyor öğreten nasıl öğretti acaba
Cam pipetle ağzına damlattım ertesi gün sulukdan icti

X