2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eklentiler

• IMG_20241122_012134.jpg
    IMG_20241122_012134.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 13
Şöyle yapıyorum o zaman kuzum çatlatma iğnesinin üstüne 17 gün ekliyorum son adet tarihi için ❤️ 3 gün sonra çatlama desek 14 gün sonra da beklenen adet oluyor ❤️ 25 Ekim 25 Kasım oluyor 🥰 listeye böyle ekledim ❤️

Canım çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapıyor ekstra bildiğim kadarıyla ❤️ umarım bu ay tutar ekledim seni de listeye
Çatlamış mi ???

Eklentiler

• IMG_20241122_012134.jpg
    IMG_20241122_012134.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 9
Saat gec olmus sordugun kisiler gormezse gun bosa gecmesin diye yazmak istedim. Siliklesmis alttaki sonradan yaptiginsa eger çatlamış görünüyor bu geceyi de değerlendirin bence
Evet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?

Evet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?
Değerlendirdiyseniz inşallah tutar bu ay hayırlısıyla sağlıkla. Kac gündür degerlendiriyorsunuz öncesini bilmiyorum ama nolur nolmaz yarın da degerlendirebilirsiniz bence

Kızlar üstten ikinci teste bakar mısınız lütfen, pik olmuş mu sizce? İkinci çizgi kontrol çizgisinden biraz daha açık emin olamıyorum🥹
IMG_8020.jpeg

X