2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Yapamadık maalesef direnmeyi bırakmadı yani 2 saat ağlıyordu sesi kesilene kadar başka çocuklar yarım saat 1 saat ağlıyor ilk günler sonra alışıyor bizimkinde o da yok
Bende hiç girişmeyim o zaman. Zaten ben gece dayanamıyorum direk memeyi veriyorum alarm gibi 2 saate bir kalkıyor. Diş durumu yada başka sıkıntısı olunca da saat başı kalkıyor

Bende hiç girişmeyim o zaman. Zaten ben gece dayanamıyorum direk memeyi veriyorum alarm gibi 2 saate bir kalkıyor. Diş durumu yada başka sıkıntısı olunca da saat başı kalkıyor
Benimkinin üst 2 yan ve altta 1 yan dişi çıktı yeni aslında 3 diş birden çıkardı 2 ayı aşkın çok kötüydü dediğin gibi saatte bir yarım saatte bir. Şimdi yine eski 2 saat düzenine döndük gibi buna da şükür 🤣

Mavi ışık bu telefon televizyon vs aletlerin yaydığı mı yoksa normal mavi ışık mı yoksa bu ikisi aynı şey mi aklımda deli sorular😅
Valla bilmiyorum o kadarını gece lambasını aldıktan sonra tesadüfen bir videonun altına yapılan yorumda gördüm sara hastalığı, otizmi tetikleme gibi sıkıntılar yapıyormuş öyle olunca direk iade ettim.

Benimkinin üst 2 yan ve altta 1 yan dişi çıktı yeni aslında 3 diş birden çıkardı 2 ayı aşkın çok kötüydü dediğin gibi saatte bir yarım saatte bir. Şimdi yine eski 2 saat düzenine döndük gibi buna da şükür 🤣
Demi 2 saate şükreder olduk. Yan dişler bizi de çok yoruyor hala üst yan dişin birini çıkarmaya çalışıyor. 4. Dişi olacak 😂 vampir gibi yanları çıkardı

Burda birbirimize çok yardımcı oluyorduk ama 3 5 kişi dışında yazan yok okuyup geçiyorlar mı acaba bazen gerçekren verdiğiniz cevaplar benim için önemli olıyor o an bişeye ihtiyacım oluyor hemen buraya yazıyorum artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor 2 3 kişiyi ayrı tutuyorum devamlı yazan kişiler hariç 😃

Burda birbirimize çok yardımcı oluyorduk ama 3 5 kişi dışında yazan yok okuyup geçiyorlar mı acaba bazen gerçekren verdiğiniz cevaplar benim için önemli olıyor o an bişeye ihtiyacım oluyor hemen buraya yazıyorum artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor 2 3 kişiyi ayrı tutuyorum devamlı yazan kişiler hariç 😃
Bu durum beni de çok üzüyo çok kalabalıktık ne güzel birbirimize yazıp dertleşiyoduk yardımcı oluyoduk destek oluyoduk ama bu wp olayları olunca bi avuç kaldık 🥲 bağzılarıda şubat grubuna yazmıyor ama başka başlıklarda yorum yazıyorlar gördüğümde üzülüyorum oysaki doğum öncesi cıvıl cıvıldı buralar 🥺 benim bile artık konuşup yazasım gelmiyor

Bu durum beni de çok üzüyo çok kalabalıktık ne güzel birbirimize yazıp dertleşiyoduk yardımcı oluyoduk destek oluyoduk ama bu wp olayları olunca bi avuç kaldık 🥲 bağzılarıda şubat grubuna yazmıyor ama başka başlıklarda yorum yazıyorlar gördüğümde üzülüyorum oysaki doğum öncesi cıvıl cıvıldı buralar 🥺 benim bile artık konuşup yazasım gelmiyor
evet ben de başka konularda yazdıklarını görünce ihanete uğramış gibi hissediyorum 😂

Benim de oglum 72 cm cikti. Normalin altinda sanirim. Uzuldum.
Persentil tablosuna bakti mi? Benim kızım ayına göre boy olarak 10ay 1haftalık kilo olarak da 12ay 2haftalık (9 aylık) bence normalin cok altinda degildir seninle bebiklerimizin doğumlarının arasında 1 2 gün vardı galiba
Evet cidden öyleydik yani ya bebek hakkında konuşmak istemiyorlar yada başka sebepler 😂
Yok wp grubunda anlık olarak daha rahat ulasiyolar bilgilere yani ordan sorunlari icin cevap almaya ulasmak daha kolay haklı olarak ama iste insan üzülüyor bunca ay birlikteydik falan.. neyse ne ya napalım 😊

Bende her şeye cevap veriyorum bazen sadece akşamları bakıyorum ama yinede tüm yazılanları okuyordum şimdi bakıyorum 3 5 mesaj anca var çok zor olmuyor okumak 😃

X