Doktorumuzun önerisiyle biz takviyeye başladık ocean b12 kullanıyoruz, bakalım 1 yaşına kadar kullanacakmışBizimkinin de b12 biraz düşüktü ceviz yediriyorum inşallah artmıştır
Benim kız da mama sandalyesine oturmuyor ağlıyor yemiyor ağzını kitliyor gerçekten çok zorlanıyorum ek gıda ilinde. Geçen gün annem geldi sen bu çocuk yedirme işini beceremiyosun öyle kaşığı vereyim ağzını açsın beklemeyeceksin dedi ve kolunun altına aldı eliyle ağzına tıkıştırdı tıkıştırdı işin ilginci benim kız da yediKızlar bu ek gıda işini ben beceremedim galiba ne yapsam yemiyor ağzını kitliyor bir iki kere zorla verdim şimdi yediği şeyleri de yemez oldu. Ağlıyorum resmen sadece formül süt içmek istiyor biraz ara mı versem ne önerirsiniz
Aynı dediğin gibi mama sandalyesini görünce kucağıma sarılıyor resmen yapışıyor banaBenim kız da mama sandalyesine oturmuyor ağlıyor yemiyor ağzını kitliyor gerçekten çok zorlanıyorum ek gıda ilinde. Geçen gün annem geldi sen bu çocuk yedirme işini beceremiyosun öyle kaşığı vereyim ağzını açsın beklemeyeceksin dedi ve kolunun altına aldı eliyle ağzına tıkıştırdı tıkıştırdı işin ilginci benim kız da yedişimdi ben de mama sandalyesine almıyorum ya kucağımda gezdirerek (kolup kopuyor) ya da yerde oyun oynatırlen elimle ağzına tıkıyorum yemekleri, bi kaç gündür boğazından bir şeyler gidiyor
Cnm uykuları nasıl yaptın var mı değişiklik bizim de bu ara hiç uykuyla yemekle arası yokBenimki telaş ama ws grubu da var doğru
Evet ya her şeyi düşündüm diş gelmedi aklıma üst damaklar beyazlaşmış şimdi baktımAslında gayet yiyormus bi anda ne olduki dis sancisi mi acaba
Banada önerdi aslında ama almadım ya besinlerden alır diye düşündüm ama yanlıış mı yaptım bilemedimDoktorumuzun önerisiyle biz takviyeye başladık ocean b12 kullanıyoruz, bakalım 1 yaşına kadar kullanacakmış
Ay hadi insallah kolayca çıksınEvet ya her şeyi düşündüm diş gelmedi aklıma üst damaklar beyazlaşmış şimdi baktım
Aman diyim sakın o topa girme iyice saba bağımlı oluyor. Geceler zehir oluyor malesefKızlar bebeği meme de uyumaya alışan var mı? Emzirerek uyutmaya alıştırsam sonra sorun yaşar mıyım
Afiyetleeer olsuuunBakalım ne kadar yenilecek. Artık şu püreleri pek yemiyor
Ek gıdada sorun yaşadığımız için ben aldım, bir de b12 vitamini özellikle beyin gelişimi için de önemli olduğundan riske atamadımBanada önerdi aslında ama almadım ya besinlerden alır diye düşündüm ama yanlıış mı yaptım bilemedim
Uykular aynı berbat devam ediyor maalesef, üst iki dişi gelmiş sabah gördüm. Demek ki diş süreci deyip kabullendim artık geçenlerde 6 kez kalktı şükür ettim. Dün gece 40 dk içinde 3 kez uyandı mesela, sanırım dişler bitene kadar devamCnm uykuları nasıl yaptın var mı değişiklik bizim de bu ara hiç uykuyla yemekle arası yok
Gerçekten her bebeğin huyu bambaşka oluyor.Benim bebeğim de mama sandalyesi olmadan yemek yemiyor o rutinde illa oturacak o şekilde yiyecek annemin evine de mama sandalyesi almak zorunda kaldık sürekli yemeyip püskürttüğü için.Ne ilginç bu bebeklerBenim kız da mama sandalyesine oturmuyor ağlıyor yemiyor ağzını kitliyor gerçekten çok zorlanıyorum ek gıda ilinde. Geçen gün annem geldi sen bu çocuk yedirme işini beceremiyosun öyle kaşığı vereyim ağzını açsın beklemeyeceksin dedi ve kolunun altına aldı eliyle ağzına tıkıştırdı tıkıştırdı işin ilginci benim kız da yedişimdi ben de mama sandalyesine almıyorum ya kucağımda gezdirerek (kolup kopuyor) ya da yerde oyun oynatırlen elimle ağzına tıkıyorum yemekleri, bi kaç gündür boğazından bir şeyler gidiyor
Bende artık çoğunlukla tavada yapıyorum haşlanmış yumurta beyazını iyi yiyor gerisinde pek gönüllü değilBen artık pek haşlanmış yumurta vermiyorum tavada yağsız yumurtanın içine biraz yulaf unu koyup çırpıyorum yanına da labne koyuyorum bazende avokado ekliyorum biraz
Maşallah. Zeytin ezmesi hangisi ben bi ara zeytini suda beklettim ama hiç tuzu gitmemişti neredeyse vermedim.Afiyetleeer olsuuunben artik pure yapmiyorum avokadoyu küp küp yapıp veriyorum labne ayri yumurtayida catalla eziyorum ama büyük kalacak sekilde. Yanında 3 4 tane ikiye bölünmüş yabanmersini birazcık ekmek azcık zeytin ezmesi bazen yumurtalı ekmek kızartması vs artık kendi yemeye başlasın istiyorum. Babası sağolsun öğretti eline alıp ezip yere atıyodu şimdi eline alıp ağzına götürüyor şükür
Bizde gece uyksu berbat ama taş düşürüyor oğlum o sancı yapıyor sanırım bizimki yülsek ihtimalle ondan ama takviyeyi bende bi4 daha sorayım ona göre alayım bariEk gıdada sorun yaşadığımız için ben aldım, bir de b12 vitamini özellikle beyin gelişimi için de önemli olduğundan riske atamadımayrıca uykumuz da sorunlu özellikle geceleri, uykuya da etki ediyormuş bakalım etkisi olacak mı takviyenin
Devamlı suyunu değiş bizim evdeki zeytin aşırı tuzluydu 3 5 tane zeytini kestim çekirdeğini çıkardım öyle suya koydum gün içinde 3 4 kere suyunu değiştirdim 2gün beklettim öyle tamamen gitmişti tuzu hatta hiç tadı yoktuMaşallah. Zeytin ezmesi hangisi ben bi ara zeytini suda beklettim ama hiç tuzu gitmemişti neredeyse vermedim.