- 19 Mayıs 2024
- 2.026
- 1.320
- 48
Bende geceleri çok sinirleniyorum eşime bağırıyorum sinirimi ondan çıkarıyorum maalesef napayımSorma uykusuz kalınca sinirlenip bazen bağırabiliyorum ve daha kötü hissedip ağlıyorum.
Benimki ayaga kalkmayı öğrendi 1.5hafta önce ona rağmen böyle. Dişsede bakamıyorum asla ağzını açtırmaya izin vermiyor. Bugün gece uykuya geçirmeden önce tetagil verip deneyeceğim eğer uyursa diş dicem..
Ben alt dislerini cikarirken kullandim tetagil gece uykularinda vs ise yaramistiBwn diş için bişey almadım daha ya inşallah işe yarar da uyur bizede haber ver ona göre bende alırım geçen çok huysuzdu calpol verdim yine gece uyandı hiç etki etmiyor bize
insallah sonuçlar tertemiz çıkar Allah’ın izniyle canım8 kasım cuma her bebek yorulmıyor mu kı kötü düşünmek hıc istemiyorum ınan
Bugün ilk kez çok sinirlerim bozuldu ve sus diye bağırdım.Cünkü bir haftadır her şeye ağlamayı öğrendi sürekli mızmız Dayanamadım sinirlerim bozuldu sus diye bağırdım ve daha sonra o kadar üzüldüm ki sabredemediğim için kendimi çok kötü hissediyorum.Sorma uykusuz kalınca sinirlenip bazen bağırabiliyorum ve daha kötü hissedip ağlıyorum.
Benimki ayaga kalkmayı öğrendi 1.5hafta önce ona rağmen böyle. Dişsede bakamıyorum asla ağzını açtırmaya izin vermiyor. Bugün gece uykuya geçirmeden önce tetagil verip deneyeceğim eğer uyursa diş dicem..
Birkac gündür düzenli uyuyan bebeğim geceleri sürekli uyanıyor aynı.Ne var da böyle oluyorlar toplucaBugün çıtayı daha ileri taşıdık ve 10 dakikada bir uyanıyoruz
İnşallah bu dönemlerine özgü bir durumdur da geçerBirkac gündür düzenli uyuyan bebeğim geceleri sürekli uyanıyor aynı.Ne var da böyle oluyorlar topluca
Bende her defa "ben kötü bi anneyim" diye daha çok ağlıyorum ama bebekle öğrendim ben asla sabırlı bi insan değilmişim.. Allah yardımcımız olsunBugün ilk kez çok sinirlerim bozuldu ve sus diye bağırdım.Cünkü bir haftadır her şeye ağlamayı öğrendi sürekli mızmız Dayanamadım sinirlerim bozuldu sus diye bağırdım ve daha sonra o kadar üzüldüm ki sabredemediğim için kendimi çok kötü hissediyorum.
Ben de birden fazla kez bağırdım her sinirlendikten sonra pişman oluyorum ama olmuyor bazı şeylere kendimde henüz engel olamıyorum. Yaklaşık bir ay olacak kızımın uykuları berbat, gece 3te uyanıp 8e kadar uyumamak mı dersin, geceleri saat başı kalkıp ağlama mı dersin her şey var yani sinirleri alt üst edecek.. yalnız değilsin, keşke hiç sesimiz yükselmese, daha sabırlı olabilsek ama uykusuzluk, yorgunluk, bazen de anlaşılamama tüm direnci kırıyorBugün ilk kez çok sinirlerim bozuldu ve sus diye bağırdım.Cünkü bir haftadır her şeye ağlamayı öğrendi sürekli mızmız Dayanamadım sinirlerim bozuldu sus diye bağırdım ve daha sonra o kadar üzüldüm ki sabredemediğim için kendimi çok kötü hissediyorum.
Ben sus diye bağırınca ağlamaya başladı anladı kızdığımıBugün ilk kez çok sinirlerim bozuldu ve sus diye bağırdım.Cünkü bir haftadır her şeye ağlamayı öğrendi sürekli mızmız Dayanamadım sinirlerim bozuldu sus diye bağırdım ve daha sonra o kadar üzüldüm ki sabredemediğim için kendimi çok kötü hissediyorum.
Bizimde ikinci yan diş geliyor üstte. Daha birisi tam çıkmadı diğeri çıkıyor bugün aşırı mızmız herşeye ağlıyor kaç gündürÜstte yan diş göründü bugün
Bence tamamen yalnız kalınca oluşan stresten oluyor kafanı dağıtacak birşeyler olunca belli ki aramıyorsunKızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var eskiden sigara kullanıyordum hamilelikte biraz bıraktım biraz içtim doğumdan sonra yeniden paket aldım içmeye başladım(eşim çok karşı hatta bir kez sigara içerken yakaladı boşanmaya kadar gitti konu) eşimleyken sigara içmek aklıma gelmiyor 10 gün falan tatile gittik hiç içmedim hafta sonları falan içmiyorum hiç canım istemiyor ama eşim gittiği an sigaraya koşuyorum bir de özellikle sabahları her içtiğimde kusuyorum yani içmesem canım istemiyor ama eşim yokken sıkıntıdan içiyorum ben ne yapcam bilemiyorum paketim bitince almayayım diyorum dayanamıyorum . Bu atada günde 3 tane falan içiyorum
Evet gerçekten öyle bir de sigara içerken stres olup üstüne kusuyorum bu paketim şimdi bitti aşmamayı deneyim umarım başarırımBence tamamen yalnız kalınca oluşan stresten oluyor kafanı dağıtacak birşeyler olunca belli ki aramıyorsun
Dişlerden daha çok bu halleri demek ki biri görünmüş damak yarılmış diğerinde durum ne bilmiyorum genelde alt 2 yi ve üst 2 yi birlikte çıkardıBizimde ikinci yan diş geliyor üstte. Daha birisi tam çıkmadı diğeri çıkıyor bugün aşırı mızmız herşeye ağlıyor kaç gündür
Ben içine biraz su çekip verdim öyle ağzına kendi çekti çekmedi derken anladı mantığını sonra pipetli suluğunu verdim çekmeye başladıKızlar pipetle su içirmeye alıştıran var mı nasıl alıştırdınız ? Üstüne muz koyup deniyorum sadece muzu yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?