• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Evet bende eşime bakıp özeniyorum sürekli bir de hayatımızın 3-4 yıl daha böyle olacağını düşündükçe daha da zorlanıyorum
Bence 2 yaşından sonra en azından tehlikeleri bilirler, kendi kendilerine kullanırlar biraz daha kolaylaşır diye düşünüyorum tabi farklı şeyler çıkar 2 yaş sendromu gibi en azından uykusuzluk yorgunluk bi nevi azalır

Bebiş uyurken bile ne yiyeceğini düşünüp onu hazırlamam gerekiyor o uyuyor mesela kalkıp 5 kez kontrol ediyorum iyi mi diye insanlar nasıl 2-3 tane doğuruyor bilmiyorum
Evet bende sürekli kontrol ediyorum annelik işte, bugün anneme çok yoruldum diyorum diyor ki millet 3 çocuk arka arkaya yapıyor sen nasıl yapamıyorsun diyor ki oğlumun hiç durmadığına bizzat şahit

H hersey guzel çok geçmiş olsun inşallah ciddi bisey yoktur vücuda gore de kafa normal yani benim eşimin de kafası büyük 😄

M merakediyorum1 bende iyiyim iyiyim diye beynimi kandırmaya çalışsam da vücut error veriyo. Dün gene yamuldum acillik oldum serum yedim yine antibiyotik 😞 idrar yolu enfeksiyonu dedi ama nasıl bı ağrı resmen WC gitmek istemiyorum ağlayarak yapıyorum falan neyseki bugün iyiyim. Demem o ki uykusuzluk stres yorgunluk bıkkınlık iyiyim demekle de gitmiyor bende kabul ettim yoruldugumu

Kizlar ya biz pazar günü eşimin akrabalarına kahvaltıya gittik, pazar gecesi yamuldum kabus gördüm ama yaratikli falan çok korkunçtu bana yönelikti dini şeyler de vardı en son dua ederek uyandım Sabah dudağım ucukladi bide sırt bel ağrısı artı pelvik ağrıdan ölüyordum insan çişini ağlayarak yapar mı neyse demem o ki bu kadınlar benim arkamdan mi konuştu da ben bı anda böyle oldum acabaa. Kız kardeşim öyle dedi nereye gittin ne yedin dedi. Dedim ablalar kahvaltıya çağırdı hee arkandan konuşmuşlar dedi olabilir mi böyle?

Kizlar ya biz pazar günü eşimin akrabalarına kahvaltıya gittik, pazar gecesi yamuldum kabus gördüm ama yaratikli falan çok korkunçtu bana yönelikti dini şeyler de vardı en son dua ederek uyandım Sabah dudağım ucukladi bide sırt bel ağrısı artı pelvik ağrıdan ölüyordum insan çişini ağlayarak yapar mı neyse demem o ki bu kadınlar benim arkamdan mi konuştu da ben bı anda böyle oldum acabaa. Kız kardeşim öyle dedi nereye gittin ne yedin dedi. Dedim ablalar kahvaltıya çağırdı hee arkandan konuşmuşlar dedi olabilir mi böyle?
Arkadan konuşma meselesini bilmiyorum ama nazar değmiş olabilir

İdrar yolu enfeksiyonu korkunc bir şey bol bol su için bir ilacı var o tak diye kesiyor ama emziriyorsanız onu bilmiyorum bende ilk evlendiğim yıllar kronikleşmişti hapla geziyordum tutarsa diye.İnsallah bir an önce geçer 🙏🏻🙏🏻

Acilir bizim 8.ayda ustten tam 4 disi cikti ayni anda agzini acmiyordu yemek yerken zorlamadim mama icti genelde. Sonra disler patlayinca istahi duzeliyor. 11.aydayiz resmen perisanim ne gunduz uyku uyuyor nr iş yaptiriyor. Surekli miz miz paçama yapisip agliyor kucaga al beni yürüt iki elimden tut diye. Baska odaya gecsem agliyor. Kiyafet degistirmek bez degistirmek tam bir dehşet. O huzurlu sakin cocugum gitti valla
Aayy resmen aynısı grubun bebeklerinin azı dişleri aynı anda çıkıyor sanırım biz öncesinde baya bi diş çıkarmıştık ama ilk defa böyleyiz meme dışından bişey yemiyor içmiyor ağlıyor ağzımı kitliupr bişey versem zorla krize giriyo eli sürekli parmankları ağzında artık agrıyomu kaşınıyomu bilmiyorum.Gecelerimiz gelaket çığlık kıyamet uyanıyoruz allahım biranönce bebeklerimizin dişlerini kolaylıkla çıkart çok ğzülüyorum yemiyor süt yetersiz şu dönemde 🥹inşallah geçer iştahına kavuşurlar yaa

Göğüs doktoru cıgerler tertemız bıdaha gelme rendavuya gerek yok dedı norolojı doktoru da olımsuz bısı demedı sankı tamm bebek kafa çapı büyük ama bebek 2 2.5 yadında bır çocuğun boyunda ve kılosunda dedı bu vücuda göre çapı normal ama ayına göre büyük dedı kafa yandı ya
Maşallaj kuzuya inşallah bişeyi yoktur ama bazı bebekler iri oluyor bizimde var yakınımızda ana iriydi baba iriydi bebekte öyle annenin ayağı 42 numaraydı boyu 180,filan doğdu bebek 5 kiloyla gelişimide önden oldu şuan ilkokula gidiyor hala yaşıntlarından büyük gösteriyor ama maşallah bi sorun sıkıntısı yok canım inşallah sizinde yoktur yani kimi kemikler daha uzun daha büyük olabiliyo kimidr daha minyatür bikalıba giremeyizki bebeklerinde öylee o baktıkları persentil genel geçer yapılmışta herzaman uymayabilr :) sen kalbini ferah tut

İdrar yolu enfeksiyonu korkunc bir şey bol bol su için bir ilacı var o tak diye kesiyor ama emziriyorsanız onu bilmiyorum bende ilk evlendiğim yıllar kronikleşmişti hapla geziyordum tutarsa diye.İnsallah bir an önce geçer 🙏🏻🙏🏻
Ay sorma ilk defa bu kadar ağır geçirdim öldüm öldüm dirildim serumla geçti Allah'tan klasik antibiyotik verdi

Arkadan konuşma meselesini bilmiyorum ama nazar değmiş olabilir
Bizde öyle derler ben unutmuşum kardeşime anlatınca kime gittin birinde bişey yedin mi diye sordu kahvaltıya gittik dedim tamam işte arkandan konusmuslar kabus görmüşsün dedi ben şok hiç yakistirmadim ama onlara severler beni

Kızlar selam 🙋🏼‍♀️ gece emzirmesini kestim benim için pek birsey değişmedi yani değişir gibi oldu ama istediğim gibi olmadı😅 hala gereğinden fazla uyanıyor.
Kademeli olarak saati artırarak bıraktım zaten destekli uyuyan bir bebeğim var her uyanmada eşimle sırayla geri döndürdük uykuya. Eşimin desteği olmasa cesaret edemezdim galiba. Şimdi yatarken bi emziriyorum sonrasında 8 9 saat kadar emmiyor 1 yada 2 kere su içiyor bazen

İnşallah ataktır diyeceğim ama bugün tam 5 aylık oldu atak bitmesi lazım. İlk 3 ay çok kolay bir bebekti. Hiç uykusuzluk çekmemiştim. Şimdi ise ne uyuyor ne de duruyor hep ağlıyor hep kucakta gezmek istiyor. Yabancılama da vardı kimseye gitmiyordu. Farklı bir yere gidince bile kıyamet koparıyordu biraz düzeldi gibi.
Merhaba size bir şey sormak istiyorum Benim bebeğim de şu an 5,5 aylık 4 aylık olduğundan beri yabancılardan aşırı derecede korkuyor Çığlık ata ata ağlıyor hiçbir şekilde sakinleşmiyor insanların suratına bakıp bakıp Çığlık Atıyor resmen ne ben bir yere gidebiliyorum ne de birisi bana gelebiliyor süreciniz nasıl ilerledi Ben bir yerlere götürmek istiyorum ama gerçekten çok korkuyorum ve stres oluyorum Artık ağlamasından normal bir ağlama değil Çığlık Atıyor resmen sakinleşmiyor katılacak diye korkuyorum Ne yapmalıyım

ayy bu kadar olur iştahından muzdariptik kilosu az diye ayına boyuma bu dönem iyice kesildii 🥹nolıvakm böyle diye gruba bakayım dedim herkesin aynıymış
Aynen benimki de öyle bi de diliyle yemeği atıyor nerdeyse 1 aydır, suyu da tükürüyor d vitamini veriyorum onu da tükürüyor tam çıldırtıyor beni 😂

Kızlar selam 🙋🏼‍♀️ gece emzirmesini kestim benim için pek birsey değişmedi yani değişir gibi oldu ama istediğim gibi olmadı😅 hala gereğinden fazla uyanıyor.
Kademeli olarak saati artırarak bıraktım zaten destekli uyuyan bir bebeğim var her uyanmada eşimle sırayla geri döndürdük uykuya. Eşimin desteği olmasa cesaret edemezdim galiba. Şimdi yatarken bi emziriyorum sonrasında 8 9 saat kadar emmiyor 1 yada 2 kere su içiyor bazen
Nasıl kestin canım biraz anlatır mısın?

Back