- 8 Şubat 2024
- 352
- 481
- 35
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.541
Doğumgünümde eşim bakıcı ablayla anlaşmış. İş çıkışı eve gidip giyindik. Dışarı çıktık yemeğe. Bakıcı abla akşam da baktı:) onun dışında iş yerinde birlikte çalışıyoruz. Öğle yemeklerini birlikte yiyoruz dışarda. Ya da işten biraz erken çıkıp kahve içmeye gidiyoruz. Başbaşa vakit geçirmeyi pek aksatmadık bu nedenle.Kızlar yaaa bebeğini annesine veya kayınvalidesine bırakıp eşiyle yemeğe veya dışarı çıkan var mı hiç ? Biz çok uzun zamandır hiç yalnız çıkmadık eşimle ve o sadece bir saat bile yeter yani o kadar özledim ki. Oğlum da bana çok düşkün oldu durur mu bilemiyorum. Bu akşam ablam söyledi ben bakarım oyalarım siz çıkın diye ama bu sefer de ben vicdan yapıyorum oysaki bir saat ama sanki aklım hep bebeğimde kalıyor gibi oluyor.
Yok canım bırakamam zaten ya sayısız kere kalkıyor emmek istiyor yine dün gece zıvanadan çıktı 2 de uyuttum 8de uyandı 2 den 8e madar deliksiz uyumadı da yine 3 4 kere uyandı o kısa sürede aklımı kaçırıcam artık ne yapıcam bilmiyorum. Artık kendim de çok sinirleniyorum iyice geç uyumaya başladı uyku gerilemesi desem benim oğlum doğdu doğalı uyumuyor.Emziriyorsan annene bıraksan kıyameti koparırdı. Ben de o yüzden bırakmıyorum mama alan bi bebek olsa gene bırakılır belki
Gece 2 de mi uyudu? O saate kadar ne yapıyor peki.Yok canım bırakamam zaten ya sayısız kere kalkıyor emmek istiyor yine dün gece zıvanadan çıktı 2 de uyuttum 8de uyandı 2 den 8e madar deliksiz uyumadı da yine 3 4 kere uyandı o kısa sürede aklımı kaçırıcam artık ne yapıcam bilmiyorum. Artık kendim de çok sinirleniyorum iyice geç uyumaya başladı uyku gerilemesi desem benim oğlum doğdu doğalı uyumuyor.
1 haftadır benimkide gece 2 3ü görüyor deliriyorum 8.5aylık atakda mi ki bunlar ya. 2 3den sonra uyuyuncada deliksiz degil resmen sabaha kadar 4 5 kere uyaniyor hepsinde aglayarak yani.. mesele ilk defa dün gece 3.50de yatti sabah 11de uyandik ama o saate kadar 5 yada 6kere kalktıkYok canım bırakamam zaten ya sayısız kere kalkıyor emmek istiyor yine dün gece zıvanadan çıktı 2 de uyuttum 8de uyandı 2 den 8e madar deliksiz uyumadı da yine 3 4 kere uyandı o kısa sürede aklımı kaçırıcam artık ne yapıcam bilmiyorum. Artık kendim de çok sinirleniyorum iyice geç uyumaya başladı uyku gerilemesi desem benim oğlum doğdu doğalı uyumuyor.
Ya biz dayanamıyoruz uykusuzluğa onlar nasıl dayanıyor şaşırıyorum minnoşlar ya uyku ile dertleri ney1 haftadır benimkide gece 2 3ü görüyor deliriyorum 8.5aylık atakda mi ki bunlar ya. 2 3den sonra uyuyuncada deliksiz degil resmen sabaha kadar 4 5 kere uyaniyor hepsinde aglayarak yani.. mesele ilk defa dün gece 3.50de yatti sabah 11de uyandik ama o saate kadar 5 yada 6kere kalktık
8 kasım cuma her bebek yorulmıyor mu kı kötü düşünmek hıc istemiyorum ınanVallahi kuzum imkan olsa ücretsiz izinli evde olim ama dediğim gibi çalışmak bana iyi geliyor metal olarak dinleniyorum. Evde olmak benim canımı sıkıyor. Hergun aynı şeyleri yapmak o kısır döngü ne bilim bakalım saglik olsun da.
Kuzum benim ama öncesinde oyun oynarken yoruluyor demistin başka bir bulgu birsey varmıyor sizin gözünüze çarpan. 13 u muydu doktor simdi ne zaman gideceksiniz son durumda ne dediler
10 gibi uyuttum dalamadı kalktı durdu en son tamam uyudu artık dedim 11 buçuk falandı uyandı yanıma aldım bende yatacaktım çünkü uykum geldi sağa döndü sola döndü uykusunu iyice açtı 2yi geçiyordu uyudu çok zor bir bebek gerçekren hayırlısıyla uyusaydı artıkGece 2 de mi uyudu? O saate kadar ne yapıyor peki.
Bizde yine saatte bir kalkmaya başladık
2de uyuyunca ağlaması notmal aslında uykusunu alamıyor derin uykuya geçemiyor aşırı bir enerjileri var bilmiyorum atak mı yoksa tekrar diş mi geliypr benimki zaten uyuyan nir bebek değil ama yinede konforunu bozan biley mi var diyorum her ihtimali düşünüyorum ayağa kalkmayı öğreniyor ondan da uyku gerilemesi oluyor olanilir1 haftadır benimkide gece 2 3ü görüyor deliriyorum 8.5aylık atakda mi ki bunlar ya. 2 3den sonra uyuyuncada deliksiz degil resmen sabaha kadar 4 5 kere uyaniyor hepsinde aglayarak yani.. mesele ilk defa dün gece 3.50de yatti sabah 11de uyandik ama o saate kadar 5 yada 6kere kalktık
Genel anlamda iyi ama emeklemesi cok zorluyor beni. Korkuyorum sürekli pesindeymNasıl geçti kızlar gününüz
Sorma uykusuz kalınca sinirlenip bazen bağırabiliyorum ve daha kötü hissedip ağlıyorum.Ya biz dayanamıyoruz uykusuzluğa onlar nasıl dayanıyor şaşırıyorum minnoşlar ya uyku ile dertleri ney
Benimki ayaga kalkmayı öğrendi 1.5hafta önce ona rağmen böyle. Dişsede bakamıyorum asla ağzını açtırmaya izin vermiyor. Bugün gece uykuya geçirmeden önce tetagil verip deneyeceğim eğer uyursa diş dicem..2de uyuyunca ağlaması notmal aslında uykusunu alamıyor derin uykuya geçemiyor aşırı bir enerjileri var bilmiyorum atak mı yoksa tekrar diş mi geliypr benimki zaten uyuyan nir bebek değil ama yinede konforunu bozan biley mi var diyorum her ihtimali düşünüyorum ayağa kalkmayı öğreniyor ondan da uyku gerilemesi oluyor olanilir
Valla çok yorgunum.. yemek bile yapmadim evi toplamadim camasir makinasini caliatirmaya bile enerjim yoktu bebeğim oyun halisinda oyuncaklariyla oynarken yanina yattim öyle gün geçirdim. Sen nasilsinNasıl geçti kızlar gününüz
Oy evet kapısı kapalı bir odada durunca durmuyor mu çıkmak mı istiyor benimki henüz emeklemiyor bilmiyorumGenel anlamda iyi ama emeklemesi cok zorluyor beni. Korkuyorum sürekli pesindeym
Arada böyle günlerimiz oluyor hiç moralini bozma iyi yapmışsın ben de şimdi sofradan kalktık günün yorgunluğunu hissediyorum . 3 uyku yaptık bugün gündüz 25-30-30 dkValla çok yorgunum.. yemek bile yapmadim evi toplamadim camasir makinasini caliatirmaya bile enerjim yoktu bebeğim oyun halisinda oyuncaklariyla oynarken yanina yattim öyle gün geçirdim. Sen nasilsin
Gece çokkk güzel geçer inşallah sabaha bebek gibi uyanırsın ( bebek gibi doğru bir tabir mi bilmiyorumValla çok yorgunum.. yemek bile yapmadim evi toplamadim camasir makinasini caliatirmaya bile enerjim yoktu bebeğim oyun halisinda oyuncaklariyla oynarken yanina yattim öyle gün geçirdim. Sen nasilsin
Sehpalara tutunmak istiyor. Salon bitkilerine gidiyor. Balkon kapisinin teline ellerini dayayip ayaga kalkmak istiyor. Kediye dogru emekliyor çekmecelerin kapaklarınıbcekistiriyor daha sayayim miOy evet kapısı kapalı bir odada durunca durmuyor mu çıkmak mı istiyor benimki henüz emeklemiyor bilmiyorum
Oyyyy ben de niye renkleniyor diye üzülüyordumSehpalara tutunmak istiyor. Salon bitkilerine gidiyor. Balkon kapisinin teline ellerini dayayip ayaga kalkmak istiyor. Kediye dogru emekliyor çekmecelerin kapaklarınıbcekistiriyor daha sayayim mi
Arada böyle günlerimiz oluyor hiç moralini bozma iyi yapmışsın ben de şimdi sofradan kalktık günün yorgunluğunu hissediyorum . 3 uyku yaptık bugün gündüz 25-30-30 dk
Allah yardımcımız olsunGece çokkk güzel geçer inşallah sabaha bebek gibi uyanırsın ( bebek gibi doğru bir tabir mi bilmiyorum)
Bwn diş için bişey almadım daha ya inşallah işe yarar da uyur bizede haber ver ona göre bende alırım geçen çok huysuzdu calpol verdim yine gece uyandı hiç etki etmiyor bizeSorma uykusuz kalınca sinirlenip bazen bağırabiliyorum ve daha kötü hissedip ağlıyorum.
Benimki ayaga kalkmayı öğrendi 1.5hafta önce ona rağmen böyle. Dişsede bakamıyorum asla ağzını açtırmaya izin vermiyor. Bugün gece uykuya geçirmeden önce tetagil verip deneyeceğim eğer uyursa diş dicem.