2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Doğumgünümde eşim bakıcı ablayla anlaşmış. İş çıkışı eve gidip giyindik. Dışarı çıktık yemeğe. Bakıcı abla akşam da baktı:) onun dışında iş yerinde birlikte çalışıyoruz. Öğle yemeklerini birlikte yiyoruz dışarda. Ya da işten biraz erken çıkıp kahve içmeye gidiyoruz. Başbaşa vakit geçirmeyi pek aksatmadık bu nedenle.

Emziriyorsan annene bıraksan kıyameti koparırdı. Ben de o yüzden bırakmıyorum mama alan bi bebek olsa gene bırakılır belki
Yok canım bırakamam zaten ya sayısız kere kalkıyor emmek istiyor yine dün gece zıvanadan çıktı 2 de uyuttum 8de uyandı 2 den 8e madar deliksiz uyumadı da yine 3 4 kere uyandı o kısa sürede aklımı kaçırıcam artık ne yapıcam bilmiyorum. Artık kendim de çok sinirleniyorum iyice geç uyumaya başladı uyku gerilemesi desem benim oğlum doğdu doğalı uyumuyor.

Gece 2 de mi uyudu? O saate kadar ne yapıyor peki.
Bizde yine saatte bir kalkmaya başladık

1 haftadır benimkide gece 2 3ü görüyor deliriyorum 8.5aylık atakda mi ki bunlar ya. 2 3den sonra uyuyuncada deliksiz degil resmen sabaha kadar 4 5 kere uyaniyor hepsinde aglayarak yani.. mesele ilk defa dün gece 3.50de yatti sabah 11de uyandik ama o saate kadar 5 yada 6kere kalktık

Ya biz dayanamıyoruz uykusuzluğa onlar nasıl dayanıyor şaşırıyorum minnoşlar ya uyku ile dertleri ney

8 kasım cuma her bebek yorulmıyor mu kı kötü düşünmek hıc istemiyorum ınan

Gece 2 de mi uyudu? O saate kadar ne yapıyor peki.
Bizde yine saatte bir kalkmaya başladık
10 gibi uyuttum dalamadı kalktı durdu en son tamam uyudu artık dedim 11 buçuk falandı uyandı yanıma aldım bende yatacaktım çünkü uykum geldi sağa döndü sola döndü uykusunu iyice açtı 2yi geçiyordu uyudu çok zor bir bebek gerçekren hayırlısıyla uyusaydı artık

2de uyuyunca ağlaması notmal aslında uykusunu alamıyor derin uykuya geçemiyor aşırı bir enerjileri var bilmiyorum atak mı yoksa tekrar diş mi geliypr benimki zaten uyuyan nir bebek değil ama yinede konforunu bozan biley mi var diyorum her ihtimali düşünüyorum ayağa kalkmayı öğreniyor ondan da uyku gerilemesi oluyor olanilir

Ya biz dayanamıyoruz uykusuzluğa onlar nasıl dayanıyor şaşırıyorum minnoşlar ya uyku ile dertleri ney
Sorma uykusuz kalınca sinirlenip bazen bağırabiliyorum ve daha kötü hissedip ağlıyorum.
Benimki ayaga kalkmayı öğrendi 1.5hafta önce ona rağmen böyle. Dişsede bakamıyorum asla ağzını açtırmaya izin vermiyor. Bugün gece uykuya geçirmeden önce tetagil verip deneyeceğim eğer uyursa diş dicem..

Valla çok yorgunum.. yemek bile yapmadim evi toplamadim camasir makinasini caliatirmaya bile enerjim yoktu bebeğim oyun halisinda oyuncaklariyla oynarken yanina yattim öyle gün geçirdim. Sen nasilsin
Arada böyle günlerimiz oluyor hiç moralini bozma iyi yapmışsın ben de şimdi sofradan kalktık günün yorgunluğunu hissediyorum . 3 uyku yaptık bugün gündüz 25-30-30 dk

Valla çok yorgunum.. yemek bile yapmadim evi toplamadim camasir makinasini caliatirmaya bile enerjim yoktu bebeğim oyun halisinda oyuncaklariyla oynarken yanina yattim öyle gün geçirdim. Sen nasilsin
Gece çokkk güzel geçer inşallah sabaha bebek gibi uyanırsın ( bebek gibi doğru bir tabir mi bilmiyorum )

Arada böyle günlerimiz oluyor hiç moralini bozma iyi yapmışsın ben de şimdi sofradan kalktık günün yorgunluğunu hissediyorum . 3 uyku yaptık bugün gündüz 25-30-30 dk

Gece çokkk güzel geçer inşallah sabaha bebek gibi uyanırsın ( bebek gibi doğru bir tabir mi bilmiyorum )
Allah yardımcımız olsun bebek gibi diye bi tabir yok bence öyle bi bebek yotur herhalde ama insallah bu gece bütün bebeler annelerini üzmeden uyur

Bwn diş için bişey almadım daha ya inşallah işe yarar da uyur bizede haber ver ona göre bende alırım geçen çok huysuzdu calpol verdim yine gece uyandı hiç etki etmiyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…