2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Ben de birden fazla kez bağırdım her sinirlendikten sonra pişman oluyorum ama olmuyor bazı şeylere kendimde henüz engel olamıyorum. Yaklaşık bir ay olacak kızımın uykuları berbat, gece 3te uyanıp 8e kadar uyumamak mı dersin, geceleri saat başı kalkıp ağlama mı dersin her şey var yani sinirleri alt üst edecek.. yalnız değilsin, keşke hiç sesimiz yükselmese, daha sabırlı olabilsek ama uykusuzluk, yorgunluk, bazen de anlaşılamama tüm direnci kırıyor
Hepimizde var bu durum biraz olsın içim rahatladı demekki geçici bir dönem inşallah bir an önce güzel uykuları olsun hepsinin bizde biraz kendimizi toplayalım

Kızlar sizin de yemek yeme süreniz çok uzun sürüyor mu mesela kıyma kavurmuştum onu veriyorum 40 dakikada anca bitiriyoruz
Benimki her şeyde çok tez xanlı yemekte de öyle ağzındaki bitmeden ağlıyor kaşığı görünce o yüzden öksürüyor boğazında kalıyor ama bizde de şu durum vsr bir kaç kaşık hızlı hızlı yiyor midesine oturuyor galiba sonra sıkılıyor sağa eğiliyor yeri izliyor sola doğruneğiliyornyeri izliyor mama sandalyesini altına bakmaya çalışıyor sürekli o şekilde yemek yedirmeye çalıştığım için üstü başı batıyor 🤣

Benimki her şeyde çok tez xanlı yemekte de öyle ağzındaki bitmeden ağlıyor kaşığı görünce o yüzden öksürüyor boğazında kalıyor ama bizde de şu durum vsr bir kaç kaşık hızlı hızlı yiyor midesine oturuyor galiba sonra sıkılıyor sağa eğiliyor yeri izliyor sola doğruneğiliyornyeri izliyor mama sandalyesini altına bakmaya çalışıyor sürekli o şekilde yemek yedirmeye çalıştığım için üstü başı batıyor 🤣
Ay bu döngü 😂

Kızlar sizin de yemek yeme süreniz çok uzun sürüyor mu mesela kıyma kavurmuştum onu veriyorum 40 dakikada anca bitiriyoruz
Benim oğlum 40 dakika mama sandalyesinde dursa şok olurum 😂 hızlı hızlı 15 dakika da yediği anca sonra ağlıyor çıkarıyorum kucağımda yedirmek istiyorum artık yemiyor

Baya anlıyorlar ya hep iyi davranmak zorundayız ama olmuyor işte bizde insanız onyüzden hep vicdan azabı oluyor
Evet hep bir vicdan azabı az önce kucağımdayken oyuncağını düşürdü bende eğilip alırken sandalyeye göz altını çarptı benim yüzümden morardı gözünün altı :KK43: şuan aşırı moralim bozuk gözünü mor görünce kalbim sızlıyor

Aynı bizimkiler yeminle 😂

Evet uzun sürüyor, ağzındakini bir türlü yutmuyor, açmıyor, kitliyor vs vs ek gıda başta bizde güzel başlasa da şimdi çok zor düzgün bir rutini yok, yemek seçiyor🥲

Evet uzun sürüyor, ağzındakini bir türlü yutmuyor, açmıyor, kitliyor vs vs ek gıda başta bizde güzel başlasa da şimdi çok zor düzgün bir rutini yok, yemek seçiyor🥲
Bizde de tam tersi oldu çok kötü başladı 8,5 Aya kadar neredeyse hiç bir şey yemedi yeni yeni yemeye başladı ama uzun sürüyor yemesi

X