• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
10+6 dayım.o agrı saplanması bnde sürekli oluyor ilk gebeligimdede sürekli bırak saplıyormuş gibi olurdu agrıyıda nerdeyse 2 haftadır yogun sekilde yaşıyorum durmaksızın hafif şiddetli doktorum agrır rahim büyüyor korkma demişti.bişey olsa kanama yogunlaşır diye düşünüyorum inşallah saglıklıdır bebeklerimiz🥹sizin kaçıncı hafta
Dinlenin bolca kahverengi akıntı bende de vardı ama azaldı bugün şükür. Ama yarın geçmezse mutlaka gidin ağrıyla beraber devam ederse

Son adet tarihinden itibaren 3 adet dönemi sonrası diyorlar tam rahatlamayı.
Yani benim 29.4 mesela. Ay sonu adet oluyordum, Mayıs/Haziran/temmuz sonu oluyor. Ağustos itibariyle rahat.

Bunu söyleyen Dr (başka sebepten devam etmiyorum) düşükler ya adet ya yumurtlama döneminde olur demişti.
Benim son tarih 7 mayıs agustos sonunda rahatlıcM ozamn bn inşallahdaha erken tehlikeler ortadan kalkar stresbyapıyoruz böyle

Kv kp anlayamadım? Doktorum bana 2-2,5 litre su iç dedi bakma sen millete hamilelikte su içmek önemli
Herkes aşırı tepkili soğuk su içmeme. Normal su bastırmıyor beni. Hararetimi de almıyor. Tepkililer bir eşim iki kp üç kv. Akşam en son uğradılar tepki gösterdim karışmayın içtiğim suya. Aile hekimine sordum zararı yokmuş, diye yalan söyledim.

Herkes aşırı tepkili soğuk su içmeme. Normal su bastırmıyor beni. Hararetimi de almıyor. Tepkililer bir eşim iki kp üç kv. Akşam en son uğradılar tepki gösterdim karışmayın içtiğim suya. Aile hekimine sordum zararı yokmuş, diye yalan söyledim.
Zararı yok zaten ha şöyle var boğazın tahriş olabilir hassassa😊ben hanileliğimi ilk öğrendiğimde ağzım kuruyordu daha fazla su içiyor soğuk sudan boğazım gıcıklaşmıştı kızarmış bir hafta ara verdim normal su içtim düzeldi sonra zaten havalar aşırı ısınınca şimdi soğuk su içsemde boğazıma bişey olmadı daha zaten bu havada normal su içilmiyor

maşallah bir arkadaşımın da ileride gitmiş hep o da doğuma kadar sonra yavaş yavaş haftasına döndü dedi . bu sefer de deriz ki büyümesi mi durdu. ay annelik çok zor ya valla 😞
şimdi bugün ikili testte gittik öldüm öldüm dirildim bir yerinde bir şey çıkacak diye .
Öyle tabi sürekli bir endişe hali bir şey mi oldu olacak mı derken böyle böyle ömrümüz geçecek 😔 Allah'ın izniyle biz tedbirli davrandıktan sonra hiçbir şey olmaz onun dünyada yiyecek ekmeği varsa gelecek.

Herkese merhaba , bizim bugün kontrolümüz vardı 9+5. Her şey yolunda dedi doktorumuz. Bebeklerimden bir tanesinin kolu oynuyordu çok heyecanlandık görünce. Çok güzel bir duyguymuş 🤩 bir bebeği çok net gördük ama diğeri kardeşinin arkasına saklanmış o yüzden onu net göremedik ama doktor ikisi de gayet iyi dedi. 3 cm olmuşlar kuzucuklarım 🤩
sizlerin bebişler nasıl var mı başka doktora giden ?

Eklentiler

• B64F643C-AE6F-4099-A7C0-6136A4D1A230.webp
    B64F643C-AE6F-4099-A7C0-6136A4D1A230.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 107
Herkese merhaba , bizim bugün kontrolümüz vardı 9+5. Her şey yolunda dedi doktorumuz. Bebeklerimden bir tanesinin kolu oynuyordu çok heyecanlandık görünce. Çok güzel bir duyguymuş 🤩 bir bebeği çok net gördük ama diğeri kardeşinin arkasına saklanmış o yüzden onu net göremedik ama doktor ikisi de gayet iyi dedi. 3 cm olmuşlar kuzucuklarım 🤩
sizlerin bebişler nasıl var mı başka doktora giden ?
Ay şuna bak çömelip oturmuş gibi yerim onu ben minnosss 😍😍😍🙏🏻

Kızlar yeni kutu prilam aldım aşırı kötü kokuyor acaba bozuk mu. Diğer bitende böyle koku var mıydı hiç koklamadım . Sanki böyle plastik gibi aşırı kötü kokuyor. Sizin de öyle mi ? İçtim bide inşallah bişey olmaz. Sktsi geçmemiş baktım. Niye öyle kokuyorsa anlmadım

Gece uykusunda korkan sıçrayarak uyanan var mı ya hamile kalmadan öncede olurdu bu iki gündürde olmaya başldı
Bana da oluyor canım hormonlardan olabilir belki
Dün bizim burda deprem oldu Kuşadasında gece uykumdan uyandım ödüm koptu öncesinde de akşam böyle hissettim gibi oldu olacak gibi 🙏🏻 ufak ufak enerjiler atılsın buna şükür büyük olmasındansa ben çok panik oldum uykum olduğu için ama bir kaç zamandır bir yerden düşüyormuş gibi his. Oluyor uykudan

Bende tup bebek yaptim şuan 11+4deyim kanama cok normal iki kez yasadim bende malesef.onemli olan uzun surmemesi ve kirmizi rengi almamasi.bunun disinda panik yapma cunku bende yaptim ama cok normalmis.zaten ignemizi oluyoruz tedbirimizi aliyoruz ole dusun...
Hangi iğneyi olmak gerekiyor öyle bişey olunca

Hangi iğneyi olmak gerekiyor öyle bişey olunca
Herkesin recetesi farklidir ama bana doktor kanamam olunca progestan igne vermisti iki kanamamda.prulotonu zaten duzenli olarak haftada bir yapiyorum.onun disinda progynova ve duphaston hap,progestan fitil ise her gun kullaniyorum.aaa bide oksapar gobekden iki gunden bir.

Kızlar yeni kutu prilam aldım aşırı kötü kokuyor acaba bozuk mu. Diğer bitende böyle koku var mıydı hiç koklamadım . Sanki böyle plastik gibi aşırı kötü kokuyor. Sizin de öyle mi ? İçtim bide inşallah bişey olmaz. Sktsi geçmemiş baktım. Niye öyle kokuyorsa anlmadım
Prifemyn çok iğrenç kokuyor 2 hafta zor dayandım içtim daha çok kusuyordum onda kokusundan galiba sonra prilam aldım o kokmuyor hiç

Herkesin recetesi farklidir ama bana doktor kanamam olunca progestan igne vermisti iki kanamamda.prulotonu zaten duzenli olarak haftada bir yapiyorum.onun disinda progynova ve duphaston hap,progestan fitil ise her gun kullaniyorum.aaa bide oksapar gobekden iki gunden bir.
Progestan iğnenin adını merak etmiştim 😊🙏🏻🙏🏻 çok teşekkürler açıklama için 🥰

Bana da oluyor canım hormonlardan olabilir belki
Dün bizim burda deprem oldu Kuşadasında gece uykumdan uyandım ödüm koptu öncesinde de akşam böyle hissettim gibi oldu olacak gibi 🙏🏻 ufak ufak enerjiler atılsın buna şükür büyük olmasındansa ben çok panik oldum uykum olduğu için ama bir kaç zamandır bir yerden düşüyormuş gibi his. Oluyor uykudan
Hamilelikte korkutuyorlar diyorlar zaten ama beni hamile kalmadan öncede hep korkuturlar okuyup yatsam bile korktugumu bilirim gece imdat dye bağırarak uyandım resmen evet depremi duydum ama izmir de hissetmedim ben geçmiş olsun büyük depremler olmaz inş bu sıcaklarda

Eşim yeşil, ben kahve. İlk çocukta kesin ela gözlü falan olur diye Ela koyduk ismini. Ve bommm, masmavi gözlü çocuk :KK70: umarım ikinci de kızıma benzer :KK70:

İri bebek demek için çok erken bence. Zira bu haftalarda hala mm ile ölçüm yapılıyor da gün belirleniyor.

İlk gebeliğimde farkı 7 haftaya kadar açmıştım. Gebelik şekerim vardı, şeker bebeği şişirir. Ama boyu/kafası falan da aynı şekilde gittiği için iri bebek olabilir dediler. Ha bence normaldi 54 cm/3760 gr doğdu kızım. Hiçbir sorun da olmadı.
Bende de şekerden şüphelendi açıkçası şeker ile hiç alakam yok yani tatlı şeyler sevmem şekerli şeyler tüketmem midem çok bulanır gebe kalmadan öncede böyleydi şimdi arş seviyede şekeri sevmem ama işte sanırım şekerin bununla alakası yok 😀 umarım bende sağlıcakla alırım kucağıma .Bu arada bende yeşil eşim de kahve gözlü umarım bizim bebede mavi gözlü olur 😀

Back