ilkinde daha rahat bir hamilelik geçirmiştim. bulantı vardı ama bu kadar çok değildi . mide yanması çok yaşıyorum ve çok halsizizm . ama tam da mukayese edemiyorum . diyorum ilkinde çocuk yok çoluk yok . yat yat durBenm de ilk cocuk erkek ilkinde kiz cok istemistm bunda daha cok istiyorm ama sanrm erkek gibi. Oglanda betam cabuk yukselmisti ilk haftalar onden gidiodu bu da oyle gidio. Ayni bulantilar halsizlk asla yerden kalkamama falan belirtilerm de ayni. Rabbin ne nasip ederse sarip sarmalayacaz ama sanrm bu da gol deilsenin nasldi ilk gebelk belirtiler ayni mi umarm deildir
Benimde kontrolüme 3 gün kala lekelenmem oldu ilkte anlam veremedim emin olamadım sonradan çok yoğun olmayınca kontrol gününü bekledim neden gelmedin dedi azdı o yüzden dedim zaten hap kullanıyordum birde iğne verdi banaEvde bebem var uyuyor napcam bilemedim şuan gelmiyor akıntı 2 kere gördüm sadece doktorumda şiddetli akıntı degilse takip et sabaha kadar dedi içimde rahat degl inşallahbirdaha gelmez
Kaçıncı haftada yaptırdınız ikili taramayıhaklısınız böyle bir şey olsa da ben karşımdaki insana söyleyemezdim hamile sitres yapmasın diye. zaten çok görüşmüyorum uzun bir süre görüşmesem iyi olacak.. bugün ikili testte gittik çok şükür doktor herhangi bir şey söylemedi. 3/4 gün önde normal dedi. periteneolog da büyük ihtimal erkek dedi
Kv kp anlayamadım? Doktorum bana 2-2,5 litre su iç dedi bakma sen millete hamilelikte su içmek önemliKızlar malum yaz, havalar aşırı sıcak. Bu sıcakta susuzluğumu ancak soğuk suyla gideriyorum. Herkes de kızıyor. Bebeklere zararı olur, dokunur, diye içmemi istemiyor ve tepki veriyorlar. Eşim kv kp sizce soğuk su içmenin zararı var mıdır?
normalde 11+2 olmam gerekiyor ama ölçümde 11+6 çıktım.Kaç haftalıksınız, maşallah ya, cinsiyet de söylemişler, ne güzel. Sağlıkla tamamlansın inşallah
11 hafta da içinde yaptırdım. ilk çocuğum da öyle olmuştuKaçıncı haftada yaptırdınız ikili taramayı
28nde gidecektm kontrole yarına çekerim.ilk kaybımda yaşadım bu durumu korkutuyor beni.kızımdada tek leke dahil görmemiştimBenimde kontrolüme 3 gün kala lekelenmem oldu ilkte anlam veremedim emin olamadım sonradan çok yoğun olmayınca kontrol gününü bekledim neden gelmedin dedi azdı o yüzden dedim zaten hap kullanıyordum birde iğne verdi bana
öff millet pöfür pöfür sigara içiyor maşallah nur topu gibi çocukları oluyor. soğuk suyum zararlı olduğunu ilk defa duydum. ben yanıyorum ben 3:4 litre soğuk su içiyorum içim yanıyor valla .Kv kp anlayamadım? Doktorum bana 2-2,5 litre su iç dedi bakma sen millete hamilelikte su içmek önemli
Evet benide 11+4 de çağırıyor doktorum dedim acaba erkenmi bir sorayım dedin11 hafta da içinde yaptırdım. ilk çocuğum da öyle olmuştu
Bende mesela yerleşme kanaması olması adet gecikmesinde falan 10+2 ken yaşadım inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza 28 i çok geç bence yarın gidin28nde gidecektm kontrole yarına çekerim.ilk kaybımda yaşadım bu durumu korkutuyor beni.kızımdada tek leke dahil görmemiştim
korkma canım benim de 6 hafta çok fazla kanamam oldu tek gün sürdü ama çok fazlaydı. fitil iğne vermişti doktor. dinlendim geçti.28nde gidecektm kontrole yarına çekerim.ilk kaybımda yaşadım bu durumu korkutuyor beni.kızımdada tek leke dahil görmemiştim
Evet ve su herşeyden daha fayfalıöff millet pöfür pöfür sigara içiyor maşallah nur topu gibi çocukları oluyor. soğuk suyum zararlı olduğunu ilk defa duydum. ben yanıyorum ben 3:4 litre soğuk su içiyorum içim yanıyor valla .
yok olması gereken o sanırım genelde öyle. inşallah güzel sonuçlarımız çıkar hepimizin. tabibim evlatlarımızın sağlığı ile bizleri imtihan etmesi nEvet benide 11+4 de çağırıyor doktorum dedim acaba erkenmi bir sorayım dedin
bence de suyun zararını da ilk defa duydum . insanlar artık neye karışacaklarını şaşırdı. daha şimdiden böyle ise çocuk doğunca ne yaparlar. baştan tavrınızı koyun ilk çocuğumda çok çektim lohusa depresyonu üstüne bı anne ve kayınvalide terörü yaşadım. şimdi allahım sağlıkla doğsun herkese tembih ediyorum . kocama bile kimse ağzını açmayacak ne yaparsam yapayım. yok ince giydi yok öyle yatırma . mama ver . emzik verme . bir kere karıştılar mı hep karışıyorlar. oğlumda söz hakkım yok gibi olduEvet ve su herşeyden daha fayfalı
Amin inşallah aynı gün sonuç çıkıyormu acabayok olması gereken o sanırım genelde öyle. inşallah güzel sonuçlarımız çıkar hepimizin. tabibim evlatlarımızın sağlığı ile bizleri imtihan etmesi n
İnş öyledir ya benim 8 daha10+6 dayım.o agrı saplanması bnde sürekli oluyor ilk gebeligimdede sürekli bırak saplıyormuş gibi olurdu agrıyıda nerdeyse 2 haftadır yogun sekilde yaşıyorum durmaksızın hafif şiddetli doktorum agrır rahim büyüyor korkma demişti.bişey olsa kanama yogunlaşır diye düşünüyorum inşallah saglıklıdır bebeklerimizsizin kaçıncı hafta
Benim kayınvalidem çok sever herşeye karışmıyor allahtan eşim sınır koyuyor kızıyor sanane isteyen istediğini yapar diyor ama huyundan vazgeçmiyor annem vefat etti kayınvalidem ilk 20 gün kalır belki yanımda eşime dedi ilk 2 hafta kalsa yeter daha fazla istemiyorum oda bana hak verdi zaten yüzünü gördüğüm an şeytan çarpılmışa dönüyorumbence de suyun zararını da ilk defa duydum . insanlar artık neye karışacaklarını şaşırdı. daha şimdiden böyle ise çocuk doğunca ne yaparlar. baştan tavrınızı koyun ilk çocuğumda çok çektim lohusa depresyonu üstüne bı anne ve kayınvalide terörü yaşadım. şimdi allahım sağlıkla doğsun herkese tembih ediyorum . kocama bile kimse ağzını açmayacak ne yaparsam yapayım. yok ince giydi yok öyle yatırma . mama ver . emzik verme . bir kere karıştılar mı hep karışıyorlar. oğlumda söz hakkım yok gibi oldu
Bu düşük tehlikesi ne zaman bitecek kızlar ya 12.haftada mı? Ben bir kitapta sağlıksız gebeliklerin çoğu 10.haftaya kadar düşüyor yazıyordu 10.haftayı geçince rahatlamıştım annem 4.ayı bekle rahatlamak için dedi ağlicam artıkönceden düşüğüm olmasa bu kadar korkak olmaz
Benim kayınvalidem çok sever karışmayı dicektim yanlış yazmışım ahh keşke karışmasada gerçek bi anne kız gibi olabilsek ama yokbence de suyun zararını da ilk defa duydum . insanlar artık neye karışacaklarını şaşırdı. daha şimdiden böyle ise çocuk doğunca ne yaparlar. baştan tavrınızı koyun ilk çocuğumda çok çektim lohusa depresyonu üstüne bı anne ve kayınvalide terörü yaşadım. şimdi allahım sağlıkla doğsun herkese tembih ediyorum . kocama bile kimse ağzını açmayacak ne yaparsam yapayım. yok ince giydi yok öyle yatırma . mama ver . emzik verme . bir kere karıştılar mı hep karışıyorlar. oğlumda söz hakkım yok gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?