2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
ilkinde daha rahat bir hamilelik geçirmiştim. bulantı vardı ama bu kadar çok değildi . mide yanması çok yaşıyorum ve çok halsizizm . ama tam da mukayese edemiyorum . diyorum ilkinde çocuk yok çoluk yok . yat yat dur halsiz olsam da hissetmedim mi acaba . midem bulanıyor diye yemek yapmadım . şimdi o kokular içinde yemek yapmak zorundayım , onu çocuğuma yedirmek zorundayım belki de ondan daha mı çok hissediyorum . bu hamileliğim beni çok zorladı .
bugün ikili testte de büyük ihtimalle erkek dedi doktorum artık kız olması ihtimalini kafamdan sildim.

Evde bebem var uyuyor napcam bilemedim şuan gelmiyor akıntı 2 kere gördüm sadece doktorumda şiddetli akıntı degilse takip et sabaha kadar dedi içimde rahat degl inşallahbirdaha gelmez
Benimde kontrolüme 3 gün kala lekelenmem oldu ilkte anlam veremedim emin olamadım sonradan çok yoğun olmayınca kontrol gününü bekledim neden gelmedin dedi azdı o yüzden dedim zaten hap kullanıyordum birde iğne verdi bana

Kızlar malum yaz, havalar aşırı sıcak. Bu sıcakta susuzluğumu ancak soğuk suyla gideriyorum. Herkes de kızıyor. Bebeklere zararı olur, dokunur, diye içmemi istemiyor ve tepki veriyorlar. Eşim kv kp sizce soğuk su içmenin zararı var mıdır?

Kaçıncı haftada yaptırdınız ikili taramayı

Kv kp anlayamadım? Doktorum bana 2-2,5 litre su iç dedi bakma sen millete hamilelikte su içmek önemli

Kaç haftalıksınız, maşallah ya, cinsiyet de söylemişler, ne güzel. Sağlıkla tamamlansın inşallah
normalde 11+2 olmam gerekiyor ama ölçümde 11+6 çıktım.
benim doktorum oğlumda da pat diye söylemişti erkenden. bazıları yanılmamak için bilerek söylemiyormuş. yanılsa ne olur zaten adam direk yüzde yüz demiyor . çok büyük ihtimalle dedi ikisi de yanılma payı koyuyor . ama ilk oğlumu da bilmişti kendisi zaten bir saniye yerinde durmuyor ölçümleri bile yapmak kaç saat aldı . bu kadar hareketli bir kız yoktur kesin erkek

28nde gidecektm kontrole yarına çekerim.ilk kaybımda yaşadım bu durumu korkutuyor beni.kızımdada tek leke dahil görmemiştim

Kv kp anlayamadım? Doktorum bana 2-2,5 litre su iç dedi bakma sen millete hamilelikte su içmek önemli
öff millet pöfür pöfür sigara içiyor maşallah nur topu gibi çocukları oluyor. soğuk suyum zararlı olduğunu ilk defa duydum. ben yanıyorum ben 3:4 litre soğuk su içiyorum içim yanıyor valla .

28nde gidecektm kontrole yarına çekerim.ilk kaybımda yaşadım bu durumu korkutuyor beni.kızımdada tek leke dahil görmemiştim
Bende mesela yerleşme kanaması olması adet gecikmesinde falan 10+2 ken yaşadım inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza 28 i çok geç bence yarın gidin

korkma canım benim de 6 hafta çok fazla kanamam oldu tek gün sürdü ama çok fazlaydı. fitil iğne vermişti doktor. dinlendim geçti.
o zaman bir çok arkadaşım kanama geçirdiğini söyledi. bir arkadaşım doğuma kadar neredeyse ara ara lekelenme yaşamış. sen doktoruna haber ver. arayabiliyorsan hemen arasaydın. bekleme

Evet benide 11+4 de çağırıyor doktorum dedim acaba erkenmi bir sorayım dedin
yok olması gereken o sanırım genelde öyle. inşallah güzel sonuçlarımız çıkar hepimizin. tabibim evlatlarımızın sağlığı ile bizleri imtihan etmesi n

Evet ve su herşeyden daha fayfalı
bence de suyun zararını da ilk defa duydum . insanlar artık neye karışacaklarını şaşırdı. daha şimdiden böyle ise çocuk doğunca ne yaparlar. baştan tavrınızı koyun ilk çocuğumda çok çektim lohusa depresyonu üstüne bı anne ve kayınvalide terörü yaşadım. şimdi allahım sağlıkla doğsun herkese tembih ediyorum . kocama bile kimse ağzını açmayacak ne yaparsam yapayım. yok ince giydi yok öyle yatırma . mama ver . emzik verme . bir kere karıştılar mı hep karışıyorlar. oğlumda söz hakkım yok gibi oldu

İnş öyledir ya benim 8 daha

Benim kayınvalidem çok sever herşeye karışmıyor allahtan eşim sınır koyuyor kızıyor sanane isteyen istediğini yapar diyor ama huyundan vazgeçmiyor annem vefat etti kayınvalidem ilk 20 gün kalır belki yanımda eşime dedi ilk 2 hafta kalsa yeter daha fazla istemiyorum oda bana hak verdi zaten yüzünü gördüğüm an şeytan çarpılmışa dönüyorum

Son adet tarihinden itibaren 3 adet dönemi sonrası diyorlar tam rahatlamayı.
Yani benim 29.4 mesela. Ay sonu adet oluyordum, Mayıs/Haziran/temmuz sonu oluyor. Ağustos itibariyle rahat.

Bunu söyleyen Dr (başka sebepten devam etmiyorum) düşükler ya adet ya yumurtlama döneminde olur demişti.

Benim kayınvalidem çok sever karışmayı dicektim yanlış yazmışım ahh keşke karışmasada gerçek bi anne kız gibi olabilsek ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…