- 4 Ağustos 2022
- 4.796
- 2.363
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.141
Tam 2 saattir uyumuyor uyuttum yerine koydum geri uyandı mızmız ağlıyorGünlerdir sürekli kalkıyoruz ne sabır kaldı ne halşimdi yine 2 saat uyudu kalktı çığlık çığlığa yarım saat ağladı içli içli büyük ihtimal diş, zor sustu bende kendisi ile ağladım artık çocuğum da rahatlasın istiyorum bende. Artık halim kalmadı
Sakın olmaya çalış, bak diyorsun diş sanırımTam 2 saattir uyumuyor uyuttum yerine koydum geri uyandı mızmız ağlıyorbende aşırı gerginim yorgunluktan
Canım bizde de var ama sanırım çişini yapıp bitirdiğinde o hareketi yapıyor benimkiKızlar bebeği ürperen , silkinen var mı aranızda
Benimki de gece çok kötü ağladı zor sakinleştirdim sonra uyandı 3 saat uyumadı ama 3 saat sakince durmadı da aşırı mızmız ağlamalı 3 saat sonra uyudu her seferinde ağlayarak uyanıyor çok moralim bozukKız Yok benimki de aslında uyanıyor sanki gazı var gibi ağrısı var gibi bağırarak ağlayarak uyanıyor memeyi veriyorum bazen memeyi de almıyor öyle bir sinirle uyanıyor yani ama eninde sonunda sakinleşse de memeyi istiyor değişik
Gece 12de uyandı benimkide emzirdim dalınca yerine koydum hemen tuvalete gittin 1 dk sürdü o arada uyandı eşim kucağına aldı oğlumun tamamen uykusu gittin yanında olsaydım hemen yanıma alırdım geri uyuturdum 1 dk tuvalete gitmem 2 saatimi aldı benden oğlum 2 saat uyumadı oturdu ay çok sinir bozucu yaTam 2 saattir uyumuyor uyuttum yerine koydum geri uyandı mızmız ağlıyorbende aşırı gerginim yorgunluktan
Aynen benimkide çiş yaparken ve maka yaparken sanırım en çok çiş yaparken doktora gidince sorayım önemli bşşey mi ama ağlamıyor benimki titrerilten sonra gülüyorCanım bizde de var ama sanırım çişini yapıp bitirdiğinde o hareketi yapıyor benimki
Gece 2 de uyudu zorla yani ağlaya sızlana kafayı yiyecektim az daha aşırı yorgunum günlerin yorgunluğu olunca bide böyle uyumayınca çok sinirlendimSakın olmaya çalış, bak diyorsun diş sanırımGeçecek bu günler elbet, ama evet insan çocuğa da üzülüyor ne uyuduğundan ne kalktığından bir şey anlayamıyor ki çocuklar
Gerçekten çok zor yaGece 12de uyandı benimkide emzirdim dalınca yerine koydum hemen tuvalete gittin 1 dk sürdü o arada uyandı eşim kucağına aldı oğlumun tamamen uykusu gittin yanında olsaydım hemen yanıma alırdım geri uyuturdum 1 dk tuvalete gitmem 2 saatimi aldı benden oğlum 2 saat uyumadı oturdu ay çok sinir bozucu ya
Aynen canım kaka bitince de yapıyor onu. Kötü bişey değildir ya baya belli yani çiş kaka esnasın da oluyorAynen benimkide çiş yaparken ve maka yaparken sanırım en çok çiş yaparken doktora gidince sorayım önemli bşşey mi ama ağlamıyor benimki titrerilten sonra gülüyor
M merakediyorum1 şimdi kesin sen verdin diyeceksin bu sefer doğru ben verdimKızlar bebeğinize hiç nar verdiniz mi
İnşallah diştir de çıkar rahatlar yavru benimki de bütün gece kalkıp duruyor meme ağzına alıp uyuyor bu alışkanlık oldu artık geçeri de yok ne yapacağımı bilmiyorum artık meme vermesem daha çok ağlayıp uyanıyorGece 2 de uyudu zorla yani ağlaya sızlana kafayı yiyecektim az daha aşırı yorgunum günlerin yorgunluğu olunca bide böyle uyumayınca çok sinirlendimçocuğa da bi kaç kere kızdım gibi oldu. Hala yorgunum ve hala durmuyor
İnsanız sonuçta bir yerde taşıyoruz anlıyorum seni, ben de delirecek gibi oluyorum ama sonra buraya yazıp rahatlamaya çalışıyorum. Gelip sizleri de görünce hepimiz bir sınavdayız sadece ben mücadele etmiyorum diyerek kendimi teselli ediyorumGece 2 de uyudu zorla yani ağlaya sızlana kafayı yiyecektim az daha aşırı yorgunum günlerin yorgunluğu olunca bide böyle uyumayınca çok sinirlendimçocuğa da bi kaç kere kızdım gibi oldu. Hala yorgunum ve hala durmuyor
Hahahah heyecanlı anne seni
Hwr geçen gün level atlıyoruz zorlukta9.ayda da uyku gerilemesi oluyormuş sanırım buara hepimiz bunu yaşıyoruz. Birde benimki gözünün önünden ayrıldığım an çığlık çığlığa ağlıyor.. Ev isi falan yapamadım kaç gündür. tamda 9.ayda ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş sanırım.. Naneyi yedik
Okur okumaz verdiğini tahmin etmiştim
Valla öyle benimki de çok kalktığında meme vermeyim diyorum bakıyorum tam uyanıyor cesaret edemiyorum artık.İnşallah diştir de çıkar rahatlar yavru benimki de bütün gece kalkıp duruyor meme ağzına alıp uyuyor bu alışkanlık oldu artık geçeri de yok ne yapacağımı bilmiyorum artık meme vermesem daha çok ağlayıp uyanıyor