- 8 Aralık 2022
- 1.196
- 1.278
- 31
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.121
Kız Yok benimki de aslında uyanıyor sanki gazı var gibi ağrısı var gibi bağırarak ağlayarak uyanıyor memeyi veriyorum bazen memeyi de almıyor öyle bir sinirle uyanıyor yani ama eninde sonunda sakinleşse de memeyi istiyor değişikBenimki de emince uyuyor hep ondan bezi ıslak zaten uyanmasalar emmeyecekler
Diş çıkarmasından da bıktım artık biri bitiyor biri başlıyor hani hepsi bir anda çıksa da rahatlasak yaniŞuan bunları yazıyorum ama kendimde geceleri cinnet geçiriyorum tabisonuçta bu süreçler geçici seneye bu günler Allah nasip ederse belki artık emmeyecekler zamanla onlarda uykuyu sevmeye başlayacaklar şimdi hep bir şeyler öğreniyorlar yok dönmeydi yok emekleme yürüme diş vs vs uyumuyolar inanıyorum ya cdsen bir yerde bu döngü kırılacak az kaldı sadece diş dönemlerinde uyku bozulacak
Ya benimki böyle hafif titreme gibi yapıyor hafif ağzını burnunu böyle yamultuyor çok uzun sürmüyor yani öyle anlık bir titriyor geçiyor gibi oluyor daha çok üşüdüğünde oluyor sanki ben öyle yorumluyorumKızlar bebeği ürperen , silkinen var mı aranızda
Biz daha hiç diş çikarmadık ve açıkçası daha hiç diş agrısı da yaşamadık o yüzden ödüm kopuyo çıkarınca nasıl olacak diyeKızlar ya gece bebeğim çığlık atarak uyandığında ben çok geriliyorum o bir ağlıyor bana bin cinnet geliyor böyle yani eşimi çağırıyorum artık al şunu benden diyorum çok kızıyorum ya, Bir de komşular benim duvara vurdular falan ya yani çocuğu kucağıma da alsam bazen susmuyor bazen diyorum ki yani ağlasan ağlasın dursun istediğim eğitimi veremiyorum o da aksi gibi çığlık atarak böyle sanki dövmüşüm de öldürüyormuşum gibi ağlıyor o kadar sinir oluyorum ki o kadar gıcık oluyorum ki o anlarda her geçen gün biraz daha zorlaşıyor bu diş çıkarmaların da bu uyku halleri
Komşularınıza sinir oldum, bebek bu bilerek mi ağlatıyorsun sankiKızlar ya gece bebeğim çığlık atarak uyandığında ben çok geriliyorum o bir ağlıyor bana bin cinnet geliyor böyle yani eşimi çağırıyorum artık al şunu benden diyorum çok kızıyorum ya, Bir de komşular benim duvara vurdular falan ya yani çocuğu kucağıma da alsam bazen susmuyor bazen diyorum ki yani ağlasan ağlasın dursun istediğim eğitimi veremiyorum o da aksi gibi çığlık atarak böyle sanki dövmüşüm de öldürüyormuşum gibi ağlıyor o kadar sinir oluyorum ki o kadar gıcık oluyorum ki o anlarda her geçen gün biraz daha zorlaşıyor bu diş çıkarmaların da bu uyku halleri
İnşallah ağrısız sızısız hiç hissetmeden çıkarırBiz daha hiç diş çikarmadık ve açıkçası daha hiç diş agrısı da yaşamadık o yüzden ödüm kopuyo çıkarınca nasıl olacak diye
Evet çok kısa süreli ama ev sıcakken de yapıyo bizimki anlayamadımYa benimki böyle hafif titreme gibi yapıyor hafif ağzını burnunu böyle yamultuyor çok uzun sürmüyor yani öyle anlık bir titriyor geçiyor gibi oluyor daha çok üşüdüğünde oluyor sanki ben öyle yorumluyorum
Hiç sormadım ama yanlış bilgi vermiş olmayayım yine de bşr yere okumuştum fazla su da zararlı olabiliyormuş bebeklere ama yinede doktora sormak lazım ben fazla gazla vermeye çalışıyorum böbrek taşı var belki düşürmeye yardım eder diye ama sevmiyor suyuKizlar doktora soraniniz oldu mu bebekler istedigi kadar su icebilir mi? Munchkin sulugu kullanmayi kesfetti benim bebek. Bardaktan su iciriyordum simdi suluk elinden düşmüyor. Ne kadar su koysam icine soran oldu mu doktora
Ya bir kere oldu ama bende o kaldı artık bir daha olduğunda duvara vurmasalar bile tik oldu yani düşünüyorum ister istemezKomşularınıza sinir oldum, bebek bu bilerek mi ağlatıyorsun sanki
Benimkinin ağlamasını sadece emzirmek kesebiliyoeum ya gecr o yüzden her ağladığında meme veriyorum yaşamayana kolay gelir emzirme diyorlar gecenin 3de ağlayan bebeği naskl susturucam çok zor vallahi ya ama diyorum yine biraz uykunun tadını alsalar açlığı bile fark etmeyecekler az kaldı azzzKız Yok benimki de aslında uyanıyor sanki gazı var gibi ağrısı var gibi bağırarak ağlayarak uyanıyor memeyi veriyorum bazen memeyi de almıyor öyle bir sinirle uyanıyor yani ama eninde sonunda sakinleşse de memeyi istiyor değişik
Ya arada en azından bir kaç gğn uyku uyuyp dinlenmek lazım ama çıkmadan önce huysuzluk çıkarken huysuzlukDiş çıkarmasından da bıktım artık biri bitiyor biri başlıyor hani hepsi bir anda çıksa da rahatlasak yani
Bizimkinde Ateş yapmıyor ama kafa sicaklaması terlemesi aşırı huzursuzluk mızmızlık ve uyku düzeninde aşırı bozulma yapıyor artık benim saçlarımı çekiyor yatağa koymak çok zor oluyor çok zor oluyo bnmmjcinBiz daha hiç diş çikarmadık ve açıkçası daha hiç diş agrısı da yaşamadık o yüzden ödüm kopuyo çıkarınca nasıl olacak diye
İşte o birikmeden dolayı olıyor sabaha hepsi geçiyorKızlar ya gece bebeğim çığlık atarak uyandığında ben çok geriliyorum o bir ağlıyor bana bin cinnet geliyor böyle yani eşimi çağırıyorum artık al şunu benden diyorum çok kızıyorum ya, Bir de komşular benim duvara vurdular falan ya yani çocuğu kucağıma da alsam bazen susmuyor bazen diyorum ki yani ağlasan ağlasın dursun istediğim eğitimi veremiyorum o da aksi gibi çığlık atarak böyle sanki dövmüşüm de öldürüyormuşum gibi ağlıyor o kadar sinir oluyorum ki o kadar gıcık oluyorum ki o anlarda her geçen gün biraz daha zorlaşıyor bu diş çıkarmaların da bu uyku halleri
Uykusunu alan bebek uyanınca ağlamıyor gündüzleri bazen uzun uyuduğunda çol keyifli uyanıyor gülerek öyle hoşuma gidiyor kiKızlar benim bebe yeni bi huy edinmiş uyanıyor ben odada yoksam hiç aglamadan evin içinde emekleye emekleye beni arıyoaglamamasına çok sevinirlken gözlemim dişinda bi yerlere tutunup kalkma ihtimali beni benden alıyo
Ben yere yatak seriyorum gündüzleri kızı onun üstüne koyuyorum.. Rahatça döndüğü için uzun uyuyo yerde yatıncaUykusunu alan bebek uyanınca ağlamıyor gündüzleri bazen uzun uyuduğunda çol keyifli uyanıyor gülerek öyle hoşuma gidiyor kibu arada nwrede yatıyor evde dolaşıyor öyle bwn oğluma hiç güvenmiyorum hep yatağında bırakırım
Çok mantıklı ya havalar sıcak olsa bende yapardım yerler baya soğuduBen yere yatak seriyorum gündüzleri kızı onun üstüne koyuyorum.. Rahatça döndüğü için uzun uyuyo yerde yatınca
Ay ne saçma ya kimisi çağırmış kimisi çağırmamış varsa rutinde herkese yapın insanı ikilemde bırakıyolarEvet bana verdiği kağıtta 9. ayda gel, aşı diye de yazmış.
Ya en zoru ufacık apartmanlarda bebek büyütmek sanırım.Bizimde apartmanda tek biz değiliz ama duvarlar okadar inceki bebeğimin uyku odası diğer evin salonu e bide yüksek tondan konuşulunca bebeğin uykuları alt üst sonra biz çığlık kıyamet atıyoruz çok zor gerçekten. Şimdi eşimle baktık, fikir olur belki bizim gibi varsa grupta , duvarlara yalıtım malzemesinden kaplayacağız hani müzik okullarından olanlardan içeride müzik bateri dışarıya çıt çıkmıyor okadar prof olurmu duvara bilmiyoruz ama umarım sesi azaltır 9 ay oldu hala bebek uykusuzluğu çeken bilir hiç uyuyyamayacakmışım gibi geliyorKızlar ya gece bebeğim çığlık atarak uyandığında ben çok geriliyorum o bir ağlıyor bana bin cinnet geliyor böyle yani eşimi çağırıyorum artık al şunu benden diyorum çok kızıyorum ya, Bir de komşular benim duvara vurdular falan ya yani çocuğu kucağıma da alsam bazen susmuyor bazen diyorum ki yani ağlasan ağlasın dursun istediğim eğitimi veremiyorum o da aksi gibi çığlık atarak böyle sanki dövmüşüm de öldürüyormuşum gibi ağlıyor o kadar sinir oluyorum ki o kadar gıcık oluyorum ki o anlarda her geçen gün biraz daha zorlaşıyor bu diş çıkarmaların da bu uyku halleri